Connie gaat écht los: ‘Bart gaf zaad aan schoonma!’

Connie Witteman kan het maar niet laten rusten dat Bart Ettekoven haar deze week op de cover van de Weekend heeft gezet met een nieuw schandaalverhaal. Ze gaat al een etmaal he-le-maal los op de bladenmaker en onthult nu zelfs privé-aangelegenheid over de nieuwe Shownieuws-deskundige. De societyster publiceert een app waarin wordt beweerd dat Bart sperma heeft gedoneerd aan zijn ex-schoonmoeder en ze nu samen zoon Julian hebben. “Surrogaat Bat-Daddy Etterkoven 🤮.

In het door Connie verspreide app-bericht is het volgende te lezen: “Bart wilde een kind maar geen verantwoordelijkheden. De moeder van Martijn (Bart zijn ex) wilde nog een kind maar geen nieuwe partner. Dus Bart heeft zijn zaad gedoneerd aan de moeder van Martijn. De moeder van Martijn zorgde voor het kind en nam alle beslissingen en Bart nam hem in weekenden mee om leuke dingen te doen etc. Bart heeft nu een partner en een labrador. Zijn zoon heet Julian.

Connie krijgt naar eigen zeggen allemaal informatie over Bart binnen. “Berichten over Bat Etterkoven zijn leven en familie stromen binnen. Ook berichten van een paar oude collega’s van jou. Ze noemden jou toen al ‘de leugenaar’, dat ettertje“, spuugt ze.

Het is Connie allemaal te doen om een artikel waarin Bart beweert dat ze ruzie zou hebben met haar zoon Marvin. Dat zou gezien de bonje met haar andere kinderen natuurlijk prima kunnen – wat Patty Brard kan, kan Connie tien keer beter – maar het is volgens Connie groteske onzin.

Demonstratief laat ze vandaag op Instagram zien hoe ze met Marvin zijn 32ste verjaardag viert. “De zoon waar je geen contact meer mee hebt“, laat een van haar volgers weten.

Connie daarop: “Pinokkio, Bart Etterkoven!

Bart Ettekoven heeft nog niet gereageerd op de woedeuitbarsting in de P.C. Hooftstraat.

Lees ook:
Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’ (17 juni)
Connie Witteman over de zeik na kritiek Bart Ettekoven (15 juli)
Connie heeft ‘enorme heibel’ met ex-Insta-hubby Rick (20 juli)
Connie springt uit haar vel: ‘Bart Ettekoven is Pinokkio’ (22 juli)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen