Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’

Geplaatst op wo 17 jun 2020 om 9:20

Connie Witteman maakt het laatste halfjaar flink furore als Instagram-ster: de hele dag deelt ze in stories wat ze allemaal aan het doen is. Er heeft wel een opvallende kentering plaatsgevonden. Waar ze aanvankelijk voortdurend gefilmd werd door Rick, de vriend van haar zoon Marvin, is hij sinds kort nooit meer van de partij. Nu filmt Connie meestal zelf of laat ze zich filmen door omstanders. Wat is er gebeurd? Albert Verlinde heeft er even over gebeld met zijn buurvrouw in de P.C. Hooftstraat.

Story-baas Guido den Aantrekker spreekt van ‘één groot mysterie’. “Alles wat Connie deed – of ze nou haar nagels aan het lakken was of een kruiswoordpuzzel deed – Rick stond er met de camera en filmde echt alles. Het ging skyhigh, want haar volgers vinden dat ontzettend leuk. Ineens hield het op. Er was niets meer te zien.”

Rick is nooit meer in de nabijheid. “We hebben ook weleens gehoord dat het uit zou zijn met Marvin. Ik vond het heel raar dat het ineens niet meer door hem gebeurde. Ik sprak net Albert en jij woont naast Connie.”

Artistieke verschillen

Albert Verlinde daarop: “Ja, dus ik dacht: ik bel buuf toch even op, van: wat is dit? Ze zei: ‘Ja, ik word hier zo moe van. Er is geen heibel. Het enige dat er is, is artistieke verschillen’.”

Wat bedoelt ze met artistieke verschillen? “Connie zei: ‘Hij is jong, 26, en wil allerlei merken, zoals Gucci. Ik ben 68 en vind andere dingen in het leven belangrijk, dus ik wil niet al die merken elke keer. We hebben drie maanden fantastisch leuk samengewerkt, maar nu is dat voorbij. Ik word zo moe dat mensen dan meteen denken dat er ruzie is.’

Connie:

Foto: Instagram
25 Reacties op “Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’”


 1. Bianca C.

  Hier krijg ik nou spontaan kiespijn van.

 2. Pepijn

  Heeft ze haar vaste parkeerplaats al?

 3. Danny

  ze behandelen belangrijke onderwerpen bij Shownieuws…

 4. HansR

  ik zag haar pas nog in de “Boezemvriend” toen ze nog minder nep was. Nu begint ze te horen tot de groep sneue vergane glorie BN’ers die om aandacht geilen.

 5. Pete Zwart

  Ik zou haar doen!

 6. G.ossip

  Nou dit nieuws werkt goed op mijn darmen,dat word het porselein uit de pot schieten.

 7. Bart tv man

  Connie etaleert met haar insta de ultieme eenzaamheid. Niet aan te zien, zo triest is het beeld van haar… altijd alleen. Met niks of niemand om zich heen. Pijnlijk.

 8. Henk

  …. mensen denken dat er ruzie is…..

  Logisch Connie, jouw leven bestaat uit scheidingen, conflicten en leugens.

 9. Ikke

  @Bart tv man
  wo 17 jun 2020 om 9:51

  Het kan altijd erger. Altijd alleen. Met niks of niemand om zich heen en geen cent te makken.

 10. Elwin

  Connie is een heerlijke positieve vrouw met het hart op de juiste plek. Daar kan menig afgunstig zuurtje hier nog een voorbeeld aan nemen.

 11. Curryworst

  Wat zij nodig heeft is een psychiater. Of gedragstherapeut.
  Misschien als ze samen gaat met Patricia Paay krijgt ze kwantiteitskorting.

 12. Connie Komen

  Artistieke verschillen hahahahaha dit wijf is helemaal de weg kwijt.

 13. Grace

  Lekker belangrijk🤮🤮🤢

 14. Diana

  Ik snap het wel hoor Connie, het moest natuurlijk allemaal om jou draaien en niet om Rick.

 15. Anouk

  Nee nee ouwe heks, er is zeker wel ruzie.. hij mag ook niet meer in de Biro’s rijden van haar en ze waren ook niet meer welkom bij het verjaardag etentje van het kleinkind van Connie.. ze is de grootste leugenares die met iedereen ruzie heeft

 16. Karel

  Haha dom wijf

 17. John

  Je moet je toch wel heel erg vervelen als har te gaan volgen!!!!!!

 18. Teuntje

  Leugenachtig wijf

 19. Carrie

  De vrouw die het liegen tot een kunstvorm verhief.

 20. Inn With The Gin

  Kan Connie bij de gemeente Amsterdam geen gehandicapten parkeerplaats aanvragen, of is dat alleen voor lichamelijk gehandicapten.

 21. Patty

  Connie liegt de hele dag, ze staat in oud zuid bekend als het ouwe vrouwtje die in één grote luchtbel leeft, met alleen maar leugens.

 22. Trudy

  Wat een eenzame zielig vrouw. Zou bijna… medelijden krijgen. hahahaha

 23. MolTalk

  Vroeger als Vanessa had ze tenminste nog goeie tetten.

 24. Piet Pannelap

  Dat mens zet zichzelf steeds neer als een zielige oude trekpop. Wat een plastic gedrocht.

 25. Petra p.

  dat mensen haar nog volgen haar schoonzoon heeft haar hele insta voor haar opgezet, mensen zouden haar moeten ontvolgen en hem massaal gaan volgen wie loopt er nu altijd met design!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.