Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’

Connie Witteman maakt het laatste halfjaar flink furore als Instagram-ster: de hele dag deelt ze in stories wat ze allemaal aan het doen is. Er heeft wel een opvallende kentering plaatsgevonden. Waar ze aanvankelijk voortdurend gefilmd werd door Rick, de vriend van haar zoon Marvin, is hij sinds kort nooit meer van de partij. Nu filmt Connie meestal zelf of laat ze zich filmen door omstanders. Wat is er gebeurd? Albert Verlinde heeft er even over gebeld met zijn buurvrouw in de P.C. Hooftstraat.

Story-baas Guido den Aantrekker spreekt van ‘één groot mysterie’. “Alles wat Connie deed – of ze nou haar nagels aan het lakken was of een kruiswoordpuzzel deed – Rick stond er met de camera en filmde echt alles. Het ging skyhigh, want haar volgers vinden dat ontzettend leuk. Ineens hield het op. Er was niets meer te zien.”

Rick is nooit meer in de nabijheid. “We hebben ook weleens gehoord dat het uit zou zijn met Marvin. Ik vond het heel raar dat het ineens niet meer door hem gebeurde. Ik sprak net Albert en jij woont naast Connie.”

Artistieke verschillen

Albert Verlinde daarop: “Ja, dus ik dacht: ik bel buuf toch even op, van: wat is dit? Ze zei: ‘Ja, ik word hier zo moe van. Er is geen heibel. Het enige dat er is, is artistieke verschillen’.”

Wat bedoelt ze met artistieke verschillen? “Connie zei: ‘Hij is jong, 26, en wil allerlei merken, zoals Gucci. Ik ben 68 en vind andere dingen in het leven belangrijk, dus ik wil niet al die merken elke keer. We hebben drie maanden fantastisch leuk samengewerkt, maar nu is dat voorbij. Ik word zo moe dat mensen dan meteen denken dat er ruzie is.’

Connie:

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen