Connie heeft ‘enorme heibel’ met ex-Insta-hubby Rick

Connie Witteman heeft haar Insta-hubby Rick Foxer niet gedumpt vanwege ‘artistieke verschillen’, zoals ze zelf beweert, maar omdat ze enorme heibel heeft met haar schoonzoon. Dat zegt een bekende van de diva in de Weekend. De Insta-manie van Connie is niet zomaar uit de lucht komen vallen: het begon ermee dat Rick zijn schoonmoeder maandenlang de hele dag door filmde. Overal waar ze naar toe ging, was hij ook. En opeens was hij uit beeld verdwenen en ging Connie solo.

Artistieke verschillen, zegt Connie dus, maar vrienden weten wel beter. Er is plotseling geen contact meer met Rick, stelt een bekende. “Er is enorme heibel. En Connie’s zoon Marvin zit nu natuurlijk in een heel lastig parket.

Zoon Marvin staat nu tussen twee vuren in. “Kiest hij voor zijn moeder of gaat hij voor zijn liefde en wordt hij het zoveelste kind dat geen contact meer wenst met Connie?

Het is immers een publiek geheim dat Connie inmiddels een zomerkamp kan vullen met kinderen waar ze geen contact meer mee heeft. Met dochter Shanna heeft ze al jaren geen contact en ook het contact met zoon Jordy is minimaal. Alleen dochter Constanza is nog in beeld.

Wat denkt de Weekend ervan? “Het is voor Connie te hopen dat haar vete met Rick geen wig drijft tussen haar en Marvin.

Lees ook: Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’ (17 juni)

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen