Bart Ettekoven geeft Connie Witteman silent treatment

Societyheks Connie Witteman heeft zich deze week behoorlijk laten kennen. Ze reageerde erg fel op het vrij onschuldige gerucht in de Weekend dat ze ruzie zou hebben met één van haar kinderen, wat in het geval van Connie nou niet bepaald wereldnieuws is. Sterker nog: het is eerder nieuws als een van hen nog wél bij haar over de vloer wil komen. Hoofdredacteur Bart Ettekoven moest het flink ontgelden: zo’n 48 uur lang gooide ze allemaal dirt over Bart in haar Insta-stories.

Connie plaatste allemaal lelijke foto’s van Bart in haar stories. ‘Pinokkio’, schreef ze er dan bij. Of: ‘Etterkoven.’ Op een gegeven moment verspreidde ze privé-informatie over Bart, namelijk dat hij sperma zou hebben gedoneerd aan zijn ex-schoonmoeder.

Helaas voor Connie kent Bart het klappen van de zweep en komt hij niet met de boze reactie waar ze ongetwijfeld op hoopte. Bart geeft Connie de silent treatment.

We zien Bart op Instagram ronddartelen op de studiovloer van Shownieuws, met zijn hond door het bos lopen en zijn bij KLM werkende vriend uitzwaaien. Maar geen Connie. Nergens.

Voor het eerst sinds de Bart-Connie-ruzie zat de Weekend-baas gisteren aan de desk van Shownieuws, maar ook daar werd Connie doodgezwegen.

Jammer voor Connie, maar ook wel een beetje voor de kijker.

Lees ook:
Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’ (17 juni)
Connie Witteman over de zeik na kritiek Bart Ettekoven (15 juli)
Connie heeft ‘enorme heibel’ met ex-Insta-hubby Rick (20 juli)
Connie springt uit haar vel: ‘Bart Ettekoven is Pinokkio’ (22 juli)
Connie gaat écht los: ‘Bart gaf zaad aan schoonma!’ (23 juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen