Connie springt uit haar vel: ‘Bart Ettekoven is Pinokkio’

Bart ‘de spleet’ Ettekoven heeft het helemaal gedaan bij Connie Witteman. Ze is deze week de coverstory van zijn tijdschrift Weekend, maar herkent zich er totáál niet in. Dat laat ze weten op Instagram. Connie heeft er een sport van gemaakt om met zo veel mogelijk van haar kinderen bonje te krijgen en nu is het volgens de Weekend raak met haar lieveling Marvin. De vriend van Marvin, Rick, was haar Insta-hubby, totdat Connie hem vanwege ‘artistieke verschillen’ aan de kant schoof.

De Weekend komt nu met ‘fotobewijs’ waarop te zien is dat Marvin en Rick hun spullen hebben gepakt en niet meer naast Connie wonen. “Dat ging niet langer door de ruzie met Rick“, zegt een ingewijde in het blad.

De ruzie met Rick heeft volgens de ingewijde niet alleen met Instagram te maken. Er was volgens deze bron ook sprake van een coronaruzie.

Connie wilde met dochter Constanza en háár dochter naar de Ikea om een bed te kopen en vroeg Rick mee om te sjouwen, zegt de ingewijde. Hij wilde vanwege corona echter niet hutjemutje in de auto zitten, gaat de bron verder. “Daarop is Connie uit haar vel gesprongen.

Wat er ook precies gebeurd is: Marvin en Rick zijn volgens de Weekend vertrokken uit de woning naast Connie. Op foto’s is te zien hoe ze een ander appartement betrekken.

Via Instragram reageert Connie nu op deze coverstory. “Bat Etterkoven (ze legt de nadruk op ‘etter’, red.), beter je huiswerk doen. Marvin want naast me en Lily doet iedere dag haar rumway bij mij.”

Vervolgens laat ze een ietwat onvoordelige foto zien van Bart. “Pinokkio; Bat Etterkoven“, schrijft ze erbij.

Daarna: “Bar Etterkoven belde mij net op om in bijzijn van mijn zoon 1 op 1 aan mij zijn excuses aan te bieden! Nee Etter, als je karakter hebt dan doe je dat in dat blad en bij Shownieuws!!

Lees ook:
Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’ (17 juni)
Connie Witteman over de zeik na kritiek Bart Ettekoven (15 juli)
Connie heeft ‘enorme heibel’ met ex-Insta-hubby Rick (20 juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen