Ronald Molendijk wil Chateau-Nadège cancellen

Ronald Molendijk is he-le-maal klaar met Nadège Coffinet, de huishoudster uit Chateau Meiland. Hij zou graag weten wie hij moet bellen om haar uit de media te krijgen. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in de uitzending op SBS 6. Nadège is momenteel in het nieuws vanwege een exclusief interview met Privé, waarin ze zegt dat ze aan de antidepressiva moet door de harteloze Meilandjes. Ronald wordt er doodmoe van dat deze vrouw steeds een podium krijgt om te klagen.

Ronald hoopt dat de media geen ster van Nadège maken. “Wie moet ik bellen? Wie moet ik bellen dat we het nooit meer over die vrouw gaan hebben? Dat kan ik echt gaan sturen. Het is klaar toch? Ze is ontslagen, uit de serie en door.”

Story-baas Guido den Aantrekker verbaast zich er niet over dat er zo veel aandacht is voor de huishoudster. “Nadège is een mediapersoonlijkheid geworden, Ronald.”

Ronald vindt dat iemand uit zo’n lage sociale klasse het helemaal niet verdient om een tv-persoonlijkheid te worden. “Ze woont diep in Frankrijk in een dorp waar je niet dood gevonden wil worden. Het is gewoon klaar.”

Lees ook:
Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (juni)
Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’ (juni)
Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’ (3 juli)
71 procent denkt: ‘Meilandjes zijn ontzettend fake’ (4 juli)
Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes (8 juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen