Luuk Ikink: ‘Ik had ook wat Amber Brantsen had’

Luuk Ikink heeft ook weleens ervaren wat Journaal-talent Amber Brantsen gisteren meemaakte. Net als zij is ook híj weleens niet lekker geworden achter de Boulevard-desk. Dat vertelde hij gisteren in de uitzending op RTL 4. Amber kwam gisteren in het nieuws omdat ze onwel werd tijdens de journaaluitzending van zeven uur ’s ochtends. De beelden zijn vertoond in vele tv-rubrieken en ook in Boulevard kwam het momentje aan bod. Daarop onthulde Luuk dat hij zich goed in haar kan verplaatsen.

Luuk: “Het is natuurlijk heel vervelend dat je je ineens niet lekker voelt in zo’n live-uitzending. Ik heb het ook weleens gehad. Ik stond een keer aan de desk dat je je echt duizelig begint te voelen. Ik dacht: ik hoop niet dat ik zometeen omval. Volgens mij kan iedereen zich er wel iets bij voorstellen hoe vervelend dat is.”

Het nieuws werd uiteraard ook besproken in Shownieuws. Daar was er vooral verbazing over het feit dat de NOS de uitzending niet afkapte. “Zit er niemand bij de redactie dan op een knopje kan drukken ofzo?“, merkte Ronald Molendijk op.

Story-baas Guido den Aantrekker: “Het is erg lang in beeld geweest. Juist omdat je niets zag, waren het heel akelige beelden. Wij maken met z’n allen live tv en je bent toch altijd een beetje bang dat je een niesbui krijgt of er een knoopje van je buik springt, maar dit is natuurlijk wel heel erg. Ik denk dat ze een flauwte heeft gekregen, daar lijkt het op.”

Lees ook: Heftig: Amber Brantsen onwel tijdens NOS Journaal (gisteren)

Foto: RTL, NOS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen