Rob verdedigt Nikkie ‘ik betaal jullie ic-bedden’ Plessen

Geplaatst op vr 17 jul 2020 om 8:05

Lief van Rob Goossens: hij sprong gisteren in RTL Boulevard hartstochtelijk in de bres voor zijn nieuwe tv-vriendin Nikkie Plessen, met wie hij regelmatig lol heeft in Insta-stories. Hij vindt het niet leuk dat de multimiljonaire zo onder vuur ligt vanwege het incasseren van 927.000 euro noodsteun, terwijl ze schathemelrijk is. Morrend stort ze het geld nu terug, maar niet zonder te benadrukken dat ons land dankzij haar belastinggeld tienduizenden ziekenhuisbedden kan financieren.

Volgens liefdespartner Ruben Bontekoe kan Nederland dankzij de belastingafdrachten van Nikkie 22.500 dagen aan ziekenhuisbedden per jaar financieren. Eigenlijk moeten we dus nederig buigen als het modemeisje langsloopt.

Rob doet dat in elk geval wel. En diep ook. “Ik vind het sowieso bizar dat bedrijven zich nu moeten verdedigen voor het aanvragen van die steun, terwijl die steun helemaal niet voor die bedrijven is, maar voor het in dienst houden van je werknemers. De huur en allemaal van dat soort kosten. Die mag je niet terugvragen. Het gaat puur om het in dienst houden van mensen en dat je je daar dan achteraf voor moet gaan verantwoorden, vind ik heel raar. Dit zijn wel bedrijven die dus mensen in dienst hebben gehouden, terwijl ze het zwaar hebben gehad de afgelopen maanden.”

RTL Boulevard-host Luuk Ikink: “We hebben Nikkie even kort gesproken en het stoort haar vooral dat zij er dan weer wordt uitgepikt uit al die andere bedrijven. Er zitten ook grote namen tussen zoals C&A, H&M en RTL bijvoorbeeld ook. Dat zij er dan wordt uitgepikt, vindt ze een beetje vervelend.

Showbizzmiljonair

Story-baas Guido den Aantrekker liet aan de andere kant, in Shownieuws, een kritischer geluid horen. Hij merkt weliswaar op dat ieder bedrijf evenveel recht heeft op de noodsteunregelingen, maar vindt ook dat Nikkie niet zo moet zeuren als ze een keer onder vuur ligt.

Guido: “Als je ondernemer bent, ben je dat ook in slechte tijden. Je hebt de voordelen als je héél veel geld verdient – en dat laat Nikkie ook duidelijk zien, ze hebben volgens mij de halve straat opgekocht in Zuid – en dan moet je ook niet zeuren als het een keer tegenzit.”

Hij denkt dat Nikkie ook prima zonder de noodsteun kan. “Iedereen heeft recht op dat geld, alleen mijn hart gaat wel uit naar de hardwerkende ondernemer op de hoek, de fietsenmaker die het misschien net wat meer nodig heeft dan al deze showbizzmiljonair.”

Deze mensen hebben geld, hè? Je kunt ook als ondernemer zeggen: ‘Nou, dan kost het me wat meer geld dit jaar.’ Dit krijgen ze gewoon cadeau in feite.

Guido vindt het goed dat Nikkie het bedrag na de ontstane commotie terugstort. “Als jij een bedrijf hebt en je hebt het goed, je krijgt negen ton en je blijkt het niet nodig te hebben: als je het terugstort, ben je een heel grote jongen of meisje.

Lees ook:
Nikkie Plessen wil geen snuffelaars meer in haar winkel (29 april)
Nikkie Plessen heeft 28 miljoen, vraagt overheidssteun (20 mei)
Nikkie Plessen compleet uitgekotst door haar buren (24 mei)
Nikkie Plessen bevestigt burenruzie: ‘Buurman is zielig’ (28 mei)
Miljonair Nikkie Plessen pakt 927.000 euro noodsteun (gisteren)
Nikkie Plessen reageert op rel, stort noodsteun terug (gisteren)

Foto: RTL
30 Reacties op “Rob verdedigt Nikkie ‘ik betaal jullie ic-bedden’ Plessen”


 1. Captain Caveman

  Echte logica van een klein kind. En dat noemt zich onderneemster en zakenvrouw!

 2. critikast

  Ons meisje is een beetje op haar mooie teentjes getrapt. Plessen behoort tot het soort mensen dat nooit genoeg heeft, zichzelf veel beter en belangrijker vindt dan het gepeupel om haar heen, verrijkt zich over de rug van de simpele zielen en laat goede doelen gewoon passeren omdat ze alleen aan haar eigen vermogen denkt. Als het oorlog zou worden zijn types als Plessen de eersten die overlopen naar de vijand . Gevaarlijk volk !

 3. Paul Lamote

  Op zich heeft ze wel een punt. Twintig procent van de bevolking in Nederland betaalt 80% vanalle belasting, de rest draagt weinig bij, profiteert wel overal van en heeft dan ook bakken kritiek. .

 4. Milan

  Ze verdient haar geld met nepkleding. Daar betaald ze belasting over.
  Als wij nederlanders deze nepkleding niet koopt hoeft ze ook geen belasting te betalen.

  O ja, die ziekenhuisbedden worden betaald van verzekeringspremies die we zelf betalen.

 5. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Wow, dat je met wat truitjes breien zoveel geld kunt verdienen.

 6. Neo

  De meeste modebedrijven zijn in feite vastgoedhandelaren.
  Aan mode valt niet zoveel te verdienen, aan vastgoed wel.
  C&A bijvoorbeeld verdient 100x meer aan de panden die zij bezit dan aan de modebusiness.
  En voor de rest ben ik het met Paul Lamotte eens.

 7. Ronald Drump

  Dat haar ‘partner’ al de financiële blunders gladstrijkt met dat oud geld van hem is de reden dat Nikkie nog niet op de fles is. Kwaliteit en prijs van haar ‘kleding ‘ is discutabel en op PC Hooftstraat nivo geprijsd. Zeeman en Wibra leveren het tegen bulkprijzen. Veel kopers klagen dan ook over aankopen By Nikkie’. Volgens Nikkie moeten ze dankbaar zijn dat ze nog ‘haar’ shops in mogen komen! Wat een eer!!!en kapsones!

 8. Asjemenou

  Omdat je als multinational nou eenmaal anders wordt behandeld in de media (etc.) dan een MKB bedrijfje Nikki.

 9. Neo

  Dit geneuzel om niks leidt natuurlijk weer mooi af van de biljoenen die Zuid Europa en hun schoothondje Merkel van ons gaan wegroven.

 10. Maaslander

  Waarom snapt niemand hier de NOW regeling. Elk bedrijf maakte aan het begin van de crisis een voorspelling van de gemiste inkomsten. De overheid hielp die bedrijven (mits ze gezond zijn) om de personeelskosten te dekken. Wat er te veel is betaald, moeten ALLE bedrijven sowieso terugbetalen. Nikkie doet dat niet na de commotie ineens, ze moet het sowieso. Net als alle andere bedrijven. Goed dat die steun er was om gezonde bedrijven personeel te blijven betalen. Guido kan wel janken, maar zijn talpa-salaris is ook voor een deel steungeld van de belastingbetaler. John heeft ook centjes hoor, maar we bashen Nikkie want?

 11. Neo

  Omdat een deel van de media en de bevolking haar hartgrondig haat, Maaslander.
  Je weet wel, succes en het maaiveld

 12. Norvo

  Tenenkrommend hoe RTL Boulevard in het staartstuk van de aflevering nog even het straatje schoon moest vegen van de gewaardeerde collega Nikki P. En dat Rob als zogenaamd onafhankelijke journalist zich er voor laat lenen de kastanjes uit het vuur te halen is nog pijnlijker. Maar ja… Money talks!

 13. Annoniemus

  Bij deze domme vrouw is een worm haar hersenen ingekropen en vernietigd haar verstand !

 14. John

  Arrogant persoon geen aandacht aan besteden!!!!!!!!!!!!!!

 15. Tom

  Weet je hoeveel IC bedden je kunt betalen van wat ik aan de belasting betaal?
  Misselijkmakend argument dit, alsof belasting betalen het zelfde is als vrijwillig geld aan het goede doel geven. Wat een afknapper om dit voorbeeld hiervoor te misbruiken!

 16. Merel

  Het gaat misschien over gunnen? Nikki Plessen staat achter die desk op alles en iedereen commentaar te geven en nu ze zelf aan de beurt is begint ze om zich heen te slaan.
  Je mag altijd van alles zeggen over iedereen, maar als het over jezelf gaat, dan is het ineens helemaal fout en laat je je man de kastanjes uit het vuur halen.

 17. [MikE]

  @Maaslander: je was me gelukkig voor! De gemiddelde Nederlander heeft geen flauw idee hoe die NOW regeling in elkaar steekt.

  En logisch dat ook NIKKIE deze heeft aangevraagd: zij konden in het begin van de crisis met geen mogelijkheid een inschatting maken hoe lang deze zou duren. Nu valt het gelukkig mee en zal de nacalculatie uitwijzen hoeveel geld ze zullen moeten terugstorten.

 18. Gerda

  Het enige wat ik hier echt enorm a-sociaal aan vind, is dat corona patiënten nu Nikkie dankbaar zouden moeten zijn. Bullshit allemaal en al helemaal om dat te zeggen als ondernemer/miljonair Monsterlijk gewoon!!

 19. Karel

  Nikki is vooral goed in het kopiëren van andermans mode daar een twist aan te geven en dat als eigen ontwerp te verkopen aan mensen zonder smaak. Veel kleding van hun merken wordt o.m. door kinderhandjes gefabriceerd in ‘sweatshops’ . En zoveel belasting betalen ze niet aangezien dit bedrijf ook aan rondpompen van geld doet.

 20. Karel

  Ondernemen anno 2020, rode creditcards, te dikke hypotheek, te dure auto, te dure kleding, te dure vakantie en bovenhaal geen BUFFER.

 21. Henk

  Alle bedrijven die overheidssteun hebben aangevraagd en gekregen openbaar maken.
  En de overheid moet deze gasten als nog controleren of deze steun terecht was. Zoniet dan terug betalen .ze moeten zich schamen om deze steun aan te vragen als ze vermogend zijn. Deze steun is voor mensen die het echt nodig hebben en niet voor profiteurs zoals nikkie plessen

 22. Abij

  Ik heb hier niet veel meer aan toe te voegen wat tom zegt is helemaal waar! Hypocriet ten top!

 23. Het Ware Woord...

  Paul Lamite Héél oneerlijk dat ze meer belasting moet betalen omdat ze toevállig in die 20% groep zit… De 80 % die minder belast wordt, zit gewoon op rozen!! Gelukkig heeft de omhooggevallen, nou ja, zich omhóóg ehhh gedingeste (maar nog steeds op volkse types als Dré’tje H. vallende) vrouw P. een paar lousy euro overgehouden, zodat ze tenmínste nog de halve straat waar ze woont in Amsterdam heeft kunnen opkopen!! Tja, ‘Als niéts komt tot iets’ hè… En je weet: áfkomst verloochent zich niet: óók zo oneerlijk, hahahaha

 24. Lukkyme

  Bedrijfsrisico voor de de grote bedrijven. Kleine middenstand okee maar die hebben het oom zonder Corona zwaar. En mevr Plessen die mag van min van de tv af voegt niets toe

 25. Fred Weetveel

  Ik zou wel iets meer willen weten over al die miljoenen die aan belasting worden betaald. Ik geloof daar helemaal niks van, ik weet uit ervaring wel iets van deze materie en durf te beweren dat de bijdrage van dit stel aan de staatskas de miljoen niet haalt. Misschien telt ze voor het gemak de door de 400 medewerkers betaalde loonbelasting ook mee maar dat is natuurlijk vals spel! Het zou me niks verbazen, we zijn dat wel gewend van Pikkie Plesen…

 26. Ikke

  Plessen ordinaire dame, lekker weg bij tv, geen aandacht geven, niks kopen van haar, gaat de arrogantie misschien over, kan ze janken., Kan ze geld uit geven om weer strak in het vel te komen, heeft ze iets te doen. Vreselijk mens.

 27. Ikke

  O,ja,ik zou me dood schamen om zoveel geld in eigen klep te houden en dan ook nog geld vragen aan de regering en met een hoop gemor toch maar terug storten, schaam je kapot.

 28. Ikke

  O,ja,ik zou me dood schamen om zoveel geld in eigen klep te houden en dan ook nog geld vragen aan de regBij boulevard zal ze ook niet gratis aan de desk verschijnen, niet naar kijken.ering en met een hoop gemor toch maar terug storten, schaam je kapot.

 29. Ikke

  Foutje opgetreden in laatste bericht niet mijn.schuld

 30. Henk

  Hoe durft ie het het te zeggen ik betaal IC bedden het is gewoon misbruik maken van de corona pandemie,er moet maar 1 bed betaald worden door haar in de bak wegens oplichting

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.