SBS 6 filmt Wilfred Genee bij aankomst Gijp-bruiloft

Het zwarte schaap van de VI-familie, Wilfred Genee, is gisteren tóch op de bruiloft van René van der Gijp gekomen. De beelden van zijn aankomst werden ’s avonds nog uitgezonden in Shownieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Een dag voor de bruiloft heeft Wilfred op uitdrukkelijk verzoek van René’s verloofde Minouche besloten om toch te komen, ondanks de VI-ruzie. Aan zijn zijde schitterde zijn mediagenieke vrouw Lili Pirayesh, die een verslaggever van SBS terechtwees.

Shownieuws-reporter Mark Schaaf rende direct achter Wilfred aan. “Wat fijn om je te zien. Heb je getwijfeld om te komen?

Wilfred liep aanvankelijk door, maar besloot op het laatst toch even stil te staan. “Uiteindelijk niet. Vorige week gaf Minouche aan, namens René ook, dat ze het heel leuk vindt als we zouden komen. Ik heb het gisteren nog even met René kortgesloten. Toen dacht ik: ja, nee, we kennen elkaar twintig jaar, hè?

Mark Schaaf daarop: “Is de strijdbijl een beetje begaven nu?

Daarop greep Lili, die net als Anna Nooshin van Iraanse komaf is (maar wél klasse heeft), direct in: “Nou, volgens mij gaat het vandaag om de liefde, hè? Daarom zijn we hier. We hebben er heel veel zin in.”

Wilfred schaarde zich achter zijn vrouw: “Hier! Hè?

Later spotte Mark ook Johan Derksen in het wild. “Johan, mooi om je te zien. Kom je de liefde vieren?

Johan, met een sigaar in zijn mond: “Dankjewel.”

Hélène Hendriks later op de zandkleurige loper: “Zijn ze er al? O, wat mooi. Hartstikke leuk. Ik had er al op gehoopt en dat laat ook zien dat ze boven het hele gedoe staan.”

Na de bruiloft kwam ook René van der Gijp nog even voor de camera staan. “Het was echt een topdag tot nu toe. We hebben het gewoon heel leuk samen en dit is daar wel een soort bevestiging van. Ik ben nu 59 en dan denk je: waarom zou je het doen? Maar als je het zo leuk hebt, waarom niet?

‘Lili heeft de broek aan!’

Even terug naar Lili: aan de desk ging het later ook nog even over de daadkrachtige vrouw van Wilfred. Anouk Smulders: “Lili neemt het behoorlijk pittig op voor haar man. Ze hakt er echt zo in van: ‘Het gaat om de liefde, klaar ermee!’

Story-baas Guido den Aantrekker: “Ja, Lili heeft ook wel een beetje de broek aan hoor thuis, dus dat doet ze goed.”

De beelden kunt u zien op de website van Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen