Rob Goossens wil geen koffie met Angela de Jong

Geplaatst op ma 06 jul 2020 om 7:55

Rob Goossens voelt geen enkele behoefte om koffie te gaan drinken met Angela de Jong. De tv-kenner van De Telegraaf heeft geen zin om zijn evenknie van het AD te ontmoeten. Dat geeft hij aan in de Nieuwe Revu. Al sinds Rob begin vorig jaar een bekendheid werd, hebben de twee regelmatig sneren naar elkaar uitgedeeld in de media. Dat is begonnen in de periode van 6 Inside: Angela sloeg dat programma af om haar onafhankelijkheid te bewaren, maar Rob schoof daar gretig aan.

Rob wil graag een bekende tv-persoonlijkheid worden en is na 6 Inside gepromoveerd tot RTL Boulevard. Dat programma is regelmatig het mikpunt van kritiek geweest in de columns van Angela.

Eigenlijk is Rob een beetje de mannelijke versie van Angela die maar niet echt uit de verf wil komen. Heeft hij geen zin in een masterclass van Angela? “Of ik haar persoonlijk ken? Ik heb haar nog nooit ontmoet en daar heb ik ook geen enkele behoefte aan.”

Er is geen sprake van ruzie, zegt Rob. “Om onduidelijke redenen denken mensen dat er rivaliteit is tussen De Jong en mij. Dat is totale onzin, al is het maar omdat zij tv-recensent is en ik mediajournalist.”

Die opmerking wordt gevolgd door een flinke sneer aan het adres van Angela. “Soms zie ik haar wel pogingen doen tot journalistiek. Als ik haar was, zou ik dat lekker overlaten aan haar collega’s Dennis Jansen en Gudo Tienhooven, die zijn daar beter in.”

Gelukkig heeft Rob die sterkte-zwakteanalyse ook op zichzelf losgelaten. De lezers van De Telegraaf zagen hem vorig jaar pogingen doen tot het schrijven van columns, maar dat laat hij nu gewoon weer over aan zijn collega’s bij de krant. Die zijn daar beter in.

Lees ook:
Rob Goossens wordt Angela de Jong van De Telegraaf (januari 2019)
Rob Goossens deelt sneer uit aan Angela de Jong (maart 2019)
Rob Goossens ergert zich: ‘Ik ben geen Angela-copycat’ (maart 2019)
Johan Derksen slacht Rob Goossens af (mei 2019)
Rob Goossens duikt op als deskundige in Boulevard (november 2019)
Angela de Jong vindt Rob Goossens een flapdrol (november 2019)
Rob Goossens: ‘Bronnen Angela de Jong kloppen niet’ (december 2019)

Foto: NPO, SBS
18 Reacties op “Rob Goossens wil geen koffie met Angela de Jong”


 1. Suckerpunch

  Coby, tel aviv; kom dr maar weer in met je praatjes

 2. Angela de Jong

  De Jong studeerde Algemene Letteren en Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens volgde ze een master Journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

  Wat is jouw opleiding Robje?

 3. Curryworst

  Angela de Jong is geen tv-recensente maar columniste.

 4. Rob wie?

  Nooit van gehoord.

  Telegraaf? Was toch failliet verklaard?

 5. Arie B

  Weet niet of ik hem nou onwijs irritant vind of juist wel een leuk figuur die tenminste een mening geeft.

 6. Daantje Pip

  Die Rob Goossens is zo’n lulletje rozenwater 1e klas! hoe hebben ze die ooit bij Boulevard kunnen zetten!

 7. Vonzipper

  Rob zegt soms slimme dingen maar moet lekker zijn kuil houden over Angela

 8. kritisch avro-lid

  Mediajournalist is geen beroep zoals Rob het uitoefent. Een journalist onderzoekt, graaft en haalt de onderste steen boven water. Rob is niets meer dan een roddeltante van het niveau Prive, Story en Weekend. Hij kan zijn diploma dus inleveren want hij gebruikt de opgedane kennis en kunde toch nooit

 9. Chiel

  Het is altijd z’o pijnlijk om naar te kijken als hij aan de desk staat. Vooral als het niet klopt wat hij zegt.

 10. anoniem

  Angela de jong AD

  waarom groiet de oplage van AD niet

  a alles wat angela aanraakt wordt niets

  B angela komt niet uit een geld familie als linda

  C angela ruziet met iedereen, onzeker over haar uiterlijk

 11. John

  Anoniem,

  Als je zo iets schrijft ben je gewoon jaloers!

 12. Pieter

  Rob heeft heel kleine handjes valt mij steeds op.

 13. Frits

  Lijkt mij wel gezellig om eens met Angela te praten, stoere meid die durft, geen meeloper.

 14. Bart

  Angela de Jong heeft regelmatig een primeur of een voorspelling die goed uitkomt. Daarnaast weet zij heel goed hoe te schrijven vanuit de kijker. Iets wat bij Rob Goossens allemaal niet het geval. De man maakt fout na fout is en heeft het zelden bij het juiste einde. Verder is hij niet fijn om naar te kijken. Altijd zweetend in dat veel te grote pak. Die vieze natte lipjes en een irritante stem. Deze man is geen mediadeskundige. Je kunt van Angela vinden wat je wil maar relevant is ze wel. Rob Goossens zou haar veters nog niet eens mogen strikken. Onmiddellijk deze man er uit gooien bij zowel De Telegraaf als Boulevard.

 15. MariusJansen

  Ook ik vind Rob Goossen niet bepaald een prettige verschijning op de tv. Inderdaad een roddeltante. Hoort niet op de tv thuis

 16. Noah Kraan

  Ik zou haar ook niet willen neuken!

 17. Dominee Bonk

  Is Rob Goossens van de tv? Maar welke idioot kijkt daar nog naar? Dit wezen lijkt me een ranzig ruikende slechte dameskapper. Amen, God heeft mij lief. Ik ben er voor U, ik ben uw Bonkige Domineetje. Vrolijk Pasen!

 18. BRAAK

  Rob de engerd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.