Rob Goossens wil geen koffie met Angela de Jong

Rob Goossens voelt geen enkele behoefte om koffie te gaan drinken met Angela de Jong. De tv-kenner van De Telegraaf heeft geen zin om zijn evenknie van het AD te ontmoeten. Dat geeft hij aan in de Nieuwe Revu. Al sinds Rob begin vorig jaar een bekendheid werd, hebben de twee regelmatig sneren naar elkaar uitgedeeld in de media. Dat is begonnen in de periode van 6 Inside: Angela sloeg dat programma af om haar onafhankelijkheid te bewaren, maar Rob schoof daar gretig aan.

Rob wil graag een bekende tv-persoonlijkheid worden en is na 6 Inside gepromoveerd tot RTL Boulevard. Dat programma is regelmatig het mikpunt van kritiek geweest in de columns van Angela.

Eigenlijk is Rob een beetje de mannelijke versie van Angela die maar niet echt uit de verf wil komen. Heeft hij geen zin in een masterclass van Angela? “Of ik haar persoonlijk ken? Ik heb haar nog nooit ontmoet en daar heb ik ook geen enkele behoefte aan.”

Er is geen sprake van ruzie, zegt Rob. “Om onduidelijke redenen denken mensen dat er rivaliteit is tussen De Jong en mij. Dat is totale onzin, al is het maar omdat zij tv-recensent is en ik mediajournalist.”

Die opmerking wordt gevolgd door een flinke sneer aan het adres van Angela. “Soms zie ik haar wel pogingen doen tot journalistiek. Als ik haar was, zou ik dat lekker overlaten aan haar collega’s Dennis Jansen en Gudo Tienhooven, die zijn daar beter in.”

Gelukkig heeft Rob die sterkte-zwakteanalyse ook op zichzelf losgelaten. De lezers van De Telegraaf zagen hem vorig jaar pogingen doen tot het schrijven van columns, maar dat laat hij nu gewoon weer over aan zijn collega’s bij de krant. Die zijn daar beter in.

Lees ook:
Rob Goossens wordt Angela de Jong van De Telegraaf (januari 2019)
Rob Goossens deelt sneer uit aan Angela de Jong (maart 2019)
Rob Goossens ergert zich: ‘Ik ben geen Angela-copycat’ (maart 2019)
Johan Derksen slacht Rob Goossens af (mei 2019)
Rob Goossens duikt op als deskundige in Boulevard (november 2019)
Angela de Jong vindt Rob Goossens een flapdrol (november 2019)
Rob Goossens: ‘Bronnen Angela de Jong kloppen niet’ (december 2019)

Foto: NPO, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen