Rob Goossens ergert zich: ‘Ik ben geen Angela-copycat’

Rob Goossens vindt het niet passend dat hij door sommige kwaliteitsmedia en in zijn eigen 6 Inside soms vergeleken wordt met Angela de Jong. Hij is heel anders dan Angela de Jong. Dat zegt de tv-journalist van De Telegraaf en SBS 6 op Twitter. Angela de Jong is in rap tempo een bekende Nederlander geworden door elke dag in het AD haar ongezouten mening te geven over televisie. Nu is De Telegraaf met tv-journalist Rob Goossens op de proppen gekomen. Ook hij heeft nu een eigen column.

Toch gaat het Goossens veel te ver om voor ‘Angela-copycat’ uitgemaakt te worden. Hij ‘ontkent dat hij de Angela de Jong van De Telegraaf is’.

Goossens zet het verschil tussen beiden fijntjes uiteen. “Angela is tv-recensent met mediajournalistiek als hobby. Ik ben mediajournalist die weleens thuis de tv aan heeft staan.”

6 Inside lijkt inmiddels al op de hoogte van Goossens wens om niet langer de Angela de Jong van De Telegraaf genoemd worden. Recentelijk werd hij een aflevering lang aangesproken als ‘mooiboy’.

Overigens is een saillant detail dat Goossens tweede keuze was als de tv-deskundige van 6 Inside. Eigenlijk wilde het programma namelijk Angela de Jong strikken. Zij wilde haar objectiviteit echter niet afgeven. Die had ze al beloofd aan Eva Jinek.

Lees ook:
Rob Goossens wordt Angela de Jong van De Telegraaf (7 januari)
Rob Goossens deelt sneer uit aan Angela de Jong (14 maart)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen