Rob Goossens wordt Angela de Jong van De Telegraaf

Rob Goossens wordt de Angela de Jong van De Telegraaf. Hij krijgt een eigen mediacolumn in de krant. Dat laat de redactie vandaag weten. Sinds Marcel Peereboom Voller in mei 2016 stopte met zijn dagelijkse tv-recensie in De Telegraaf, speelde de krant een veel kleinere rol in de meningvorming over media en in het bijzonder televisie. Mede daardoor is Angela de Jong van het AD zo groot geworden als tv-deskundige. Nu gaat De Telegraaf toch weer beginnen met stukjes over tv.

Waar De Jong vijf keer per week te vinden is in het AD met haar tv-mening, blijft de bijdrage van Goossens vooralsnog beperkt tot één keer per week: op maandag.

Naast zijn wekelijkse column blijft Goossens ook gewoon tv-artikelen schrijven. “De mediaverslaggever schreef al voor deze krant en zal zijn reguliere bijdragen blijven leveren.

De eerste column van Goossens gaat over Humberto Tan en zijn nieuwe talkshow VTBL. U kunt de column hier lezen.

Overigens is Rob Goossens aangetrokken als één van de ‘insiders’ in het nieuwe programma 6 Inside, dat vanavond begint. Angela de Jong was gepolst voor de presentatie, maar zij haakte af.

Lees ook: Angela de Jong gevraagd voor presentatie 6 Inside (2 januari)

Foto: Telegraaf

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen