Opluchting: Molletjes ondanks corona toch naar Algarve

Geplaatst op vr 10 jul 2020 om 13:00

Er is zelden reuring rondom Linda de Mol. Aangezien ze niet op de socials zit, zien we haar vrijwel alleen als een van haar programma’s op zender is. Tijdens de intelligente lockdown in april was de tv-koningin echter behoorlijk de klos: enkele uitspraken over haar coronaleed vielen niet in goede aard. Terwijl veel mensen thuis zaten met financiële problemen en ze zelf veel personeel van haar tijdschrift op straat had gezet, gaf ze aan te vrezen voor haar jaarlijkse zomervakantie in Portugal.

Linda gaf aan te vrezen dat ze haar zomerhuis aan de Algarve dit jaar niet zou zien. “Nee, nou, daar ben ik echt bang voor. Dus ik probeer ook maar te denken van: misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie.

Gelukkig voor de Molletjes zijn de grenzen weer opengegaan en kunnen ze weer lekker de hort op. De zoon van Linda, Julian Vahle, is in elk geval weer in en rondom de familievilla te vinden, zo is te zien op Instagram.

Tv-kenner Rob Goossens: “Weten jullie nog dat Linda de Mol zo bang was voor haar zomervakantie vanwege corona? Haar schoondochter post nu vanaf de Algarve, dus ik denk dat we ons geen zorgen meer om Linda hoeven maken.

Linda en haar gezin gaan elk jaar naar hun optrekje in het villapark Vale do Lobo, waar ook haar broer John de Mol en Louis van Gaal villa’s hebben. “We kennen er alle plekjes waar we graag eten en graag op het strand liggen. Het huis zelf is ook te gek, dat maakt het allemaal heel fijn“, zei haar vriend Jeroen Rietbergen eens.

Is het niet saai, elk jaar naar dezelfde plek? “Je komt er echt tot rust. Je hebt er je spulletjes, hoeft niks meer uit te vinden. Je weet alles. Dus dat is wel fijn.

Lees ook:
Linda de Mol zet medewerkers op straat in coronacrisis (4 april)
Linda de Mol vanuit kasteel: ‘Sorry freelancers’ (4 april)
Linda de Mol: ‘Fijn dat men in crisis zo hulpbereid is’ (5 april)
Linda de Mol eet twintig stukjes sushi: -750 euro (19 april)
Linda de Mol vreest dat vakantie Portugal niet doorgaat (23 april)

De foto’s van Linda’s schoondochter:

 

View this post on Instagram

 

happy

A post shared by Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) on

Foto: Talpa
31 Reacties op “Opluchting: Molletjes ondanks corona toch naar Algarve”


 1. Simoontje

  Wat een afgunst weer. Half Nederland zit in de vakantie in huisjes met het gezin en zij zouden dat niet mogen en we moeten ze dan maar ‘molletjes’ noemen. Wat zielig. En ik vermoed dat ze in een privejet vliegen, veiliger kan niet! Hoop dat ze een fijne vakantie hebben.

 2. Teuntje

  Mijn God wat ben je dan treurig als dat je zorgen zijn DE VAKANTIE…zakkenvullers

 3. Ik Allah de groote

  Als je de koffer inpakt vergeet de botox niet sletje. En de volgende keer een andere foto. Je lijkt wel een oudwijf wat een porem. Niet te filmen

 4. Simoontje

  Nou ‘Teuntje’, volgens mij zijn het gewoon harde werkers die naar een huisje toegaan dat al decennia lang in de familie zit. Wat is het probleem? Jaloers? Snap ik. Afgunstig? Lelijk!

 5. Curryworst

  De familie De Mol kan beter de column van Angela de Jong van vandaag niet lezen.
  Als ze nog een beetje hun goede humeur willen behouden.

 6. Captain Caveman

  Neem kleine sjonnie ook mee. Zet je hem af bij het een strandje. Kan hij de hele vakantie daar vluchtelingen zoeken, opvangen en Hi fiven. Daarna houdt de behulpzaamheid wel op als de camera’s uitgezet worden. Ondergaand zonnetje en een treurig muziekje en hup! Woke punten, deugcijfer opgekrikt!

 7. Gerda

  Owwww wat ben ik blij voor de familie de Mol, v Gaal en Koeman..Geweldig! Even uit dat pauper Nederland weg.. Is de werkster van Lin alweer aan de slag? De toiletpot ingepakt Lin?? Meid, meid wat een opluchting he? Heel Nederland televisie kijken naar ouwe afleveringen van alles en roddels van dhr A Kwal…Die arme sloebers weten niet beter en jullie hebben al genoeg eurootjes verloren he? Moet weer even op adem komen..en nu maar hopen dat corona niet in de Algarve gaat toeslaan of hebben jullie je eigen beademingsapparatuur mee? Veel plezier hoor!

 8. Captain Caveman

  Vale de Lobo vlakbij Faro. Bejaarden met oud geld enclave met in elke straat een apotheek en artsenpraktijk. Grote muur erom om plebs niet te jaloers laten worden op al die rijkdom. Haha. Alles wordt met de auto gedaan door die knarren. Mooie kledingcombi’s hebben ze. Nette schoenen, hoge witte sokken, zwemshort, vloekend overhemd en een wit petje met I❤️Algarve erop. Prive toegang tot afgezet en bewaakt strand vaak erbij. Lekker plastisch allemaal. Zien alleen elkaar en de hoogbejaarde mede bewoners de hele dag. Gezellig hoor!

 9. raam

  sorry

  ik ben weg van jullie

  alleen jullie gedrag nu

  bevalt me niet

  als er wat gebeurd

  met jullie in het buitenland

  de konsekwentie is voor jullie rekening

  jammer zo een gedrag Molletejssssssssssssssssssssssssssss

  geen goed voorbeeld………..

 10. Botoxhoofd

  Die foto bij de kop, is dat de kleindochter van Linda de Mol?

 11. Walter

  Robje Telegraf/Boulevard was weer aan het roddelen op twitter.

  Wat een zielig jaloers kreng is Robje toch.

 12. robb

  Prettige vakantie Linda.

 13. Dirkje

  Ik hoop dat ze nooit meer terug komen .

 14. Irene van Ballegooien

  Vilein stukje maar best waar. De hele familie is door de crisis in een ander daglicht gekomen en komen er niet geweldig uit.

 15. Lies

  Laat de mensen maar kletsen hoor linnie! Je verdient ook een beetje rust want je maakt zulke mooie programma’s net als kleine Jonnyboy.

 16. Jantien Visser

  Och wat fijn voor ze, die poppen/schatten. Die gun je toch alles?

 17. Viola

  Ik gun ze een gezellige vakantie, net als de mensen die naar de Veluwe gaan.Wie er meer plezier heeft heeft niets met luxe en afstand te maken.Ontspanning is het toverwoord.Lol hebben,lekker eten, mooi weer en gezelligheid.

 18. By the way

  Goede reacties weer… alsof deze mensen niet ook mogen uitkijken naar hun vakantie, net zoals miljoen andere Nederlanders die al maanden roepen dat ze ‘echt op vakantie moeten’, ondanks corona.

  Ik ben blij dat er websites als deze zijn waar een deel van onze maatschappij hun frustraties, klachten en (mogelijk goedbedoelde) adviezen kwijt kan. Scheelt toch een hoop agressie op straat, denk ik dan.

 19. Henk

  Als Johnny nu even Kreta achter zich laat en Gordon mee neemt naar de vakantie-villa, dan doet hij ook heel goed werk. Hij ontfermt zich over een geestelijk kwetsbaar en eenzaam persoon. John en Linda zullen het vast een hele verrassing vinden.

 20. Cees

  Ik hoop toch ook nog in september naar de Algarve te reizen. Niks mis mee hoor.

 21. Xxxx

  Wat ik in Nederland niet begrijp is waarom de familie De Mol zoveel vijanden heeft. Het vele geld zal vast de oorzaak zijn. Maar daar heeft deze familie ook hard voor gewerkt en geknokt. Ze hebben vele dingen denk ik ook slim bekeken. Dan mogen ze er ook van genieten. Jaloezie doet gekke dingen met mensen. We kijken massaal naar Miljoenenjacht. Dus zo’n pest hekel hebben we nu ook weer niet aan Linda de Mol. Ik wens Linda en haar familie een schitterende vakantietijd toe in Portugal. Het zijn ze van harte gegund.

 22. dennis

  Linda heeft tot nu toe weinig gedaan voor Talpa, bijna niks eigenlijk. Ik zie alleen maar herhalingen van Linda, bij natuurlijk rtl4.

 23. Enzo Voorthuijsen

  LInda in ‘corona’tijd nog tv-koningin noemen is een beetje teveel van het goede,
  ze is enige tijd geleden geabdiceerd toen ze afscheid nam van RTL, behoort nu tot de onderdanen en mag zich scharen onder het gepeupel.

 24. Dina

  Waarom doet die neusbrug van haar mij altijd denken aan een Klingon?

 25. Klaas Flink

  Gelukkig!!! Oef. We hadden het er vanmorgen nog over. Zit je daar, op je landgoed, kun je geen kant op. Vakantie voor de deur, en dan. Ben zo blij voor ze, het is ze van harte gegund. Successen moet je kunnen vieren met je familie. Dat worden nog hele gekke weken daar in de Algarven met de Molletjes.

 26. Winterklaar

  Het is nog maar helemaal de vraag of mevrouw zo oud wordt als ze eruit ziet.

 27. Meindert Kramp

  De familie Mol aan het strand met ene Koeman erbij dan wordt het niet alleen zonnen en kuilen graven, maar ook nog eens lekker Duitsers negeren en ter zelfkastijding telkens even knielen met gebalde rechtervuist. Heerlijk!
  Zo hoort het.

 28. burgos

  Wat een afgunst, hoe krijgen ze het uit hun toetsenbord.

 29. Go-dsamme

  Godsamme!

  Alsof ik (en ik weet zeker vier/vijfde van Nederland) zich zorgen zou maken of de familie De Mol wel of niet dit jaar met vakantie konden/kunnen!

  Ik heb zelf wel de nodige kopzorgen over hoe ik deze (corona)crisis de baas blijf!

  Flikker op met die onzin!

 30. Quincy

  Linda Mol lijkt mij een sluwe tante, bikkelhard en lelijk-nep van binnen, zoals haar mislukte uiterlijke transitie. Ik vind alle leden van deze familie uitermate hypocriet. Ze doen alsof ze zo ruim hart hebben voor de minder-bedeelden, maar ze gaan over lijken, dat ruik je van een afstand.

 31. Liefhebbende Moeder

  Linda is een echte liefhebbende moeder.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.