Opluchting: Molletjes ondanks corona toch naar Algarve

Er is zelden reuring rondom Linda de Mol. Aangezien ze niet op de socials zit, zien we haar vrijwel alleen als een van haar programma’s op zender is. Tijdens de intelligente lockdown in april was de tv-koningin echter behoorlijk de klos: enkele uitspraken over haar coronaleed vielen niet in goede aard. Terwijl veel mensen thuis zaten met financiële problemen en ze zelf veel personeel van haar tijdschrift op straat had gezet, gaf ze aan te vrezen voor haar jaarlijkse zomervakantie in Portugal.

Linda gaf aan te vrezen dat ze haar zomerhuis aan de Algarve dit jaar niet zou zien. “Nee, nou, daar ben ik echt bang voor. Dus ik probeer ook maar te denken van: misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie.

Gelukkig voor de Molletjes zijn de grenzen weer opengegaan en kunnen ze weer lekker de hort op. De zoon van Linda, Julian Vahle, is in elk geval weer in en rondom de familievilla te vinden, zo is te zien op Instagram.

Tv-kenner Rob Goossens: “Weten jullie nog dat Linda de Mol zo bang was voor haar zomervakantie vanwege corona? Haar schoondochter post nu vanaf de Algarve, dus ik denk dat we ons geen zorgen meer om Linda hoeven maken.

Linda en haar gezin gaan elk jaar naar hun optrekje in het villapark Vale do Lobo, waar ook haar broer John de Mol en Louis van Gaal villa’s hebben. “We kennen er alle plekjes waar we graag eten en graag op het strand liggen. Het huis zelf is ook te gek, dat maakt het allemaal heel fijn“, zei haar vriend Jeroen Rietbergen eens.

Is het niet saai, elk jaar naar dezelfde plek? “Je komt er echt tot rust. Je hebt er je spulletjes, hoeft niks meer uit te vinden. Je weet alles. Dus dat is wel fijn.

Lees ook:
Linda de Mol zet medewerkers op straat in coronacrisis (4 april)
Linda de Mol vanuit kasteel: ‘Sorry freelancers’ (4 april)
Linda de Mol: ‘Fijn dat men in crisis zo hulpbereid is’ (5 april)
Linda de Mol eet twintig stukjes sushi: -750 euro (19 april)
Linda de Mol vreest dat vakantie Portugal niet doorgaat (23 april)

De foto’s van Linda’s schoondochter:

 

View this post on Instagram

 

happy

A post shared by Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) on

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen