Linda de Mol vreest dat vakantie Portugal niet doorgaat

Linda de Mol begint er ernstig rekening te houden dat zij en haar familie dit jaar niet naar hun luxueuze zomervilla in Portugal op vakantie kunnen. Dat zegt de SBS 6-ster in de TV-Quaran-Tine van Paul de Leeuw. De coronacrisis raakt De Mol stevig nu ze na een jaar hard werken niet op vakantie dreigt te kunnen. Ze houdt er zelfs rekening mee dat ze in de zomer gewoon door moet werken. “Dat hele huis in Portugal ga je helemaal niet zien dit jaar“, hielp Paul haar uit haar droom.

Linda: “Nee, nou, daar ben ik echt bang voor. Dus ik probeer ook maar te denken van: misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie. Ik probeer dus een beetje uit te rusten in deze periode, maar ik vind het wel saai.”

Ook vakantie vieren in Nederland zit er volgens Linda niet echt bij. “Ik vind het ook zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken. Dat we niet kunnen zeggen van: ‘Nou, gezellig, over een paar weken als het mooi weer is gooien we die Big Green Egg aan en kom je leuk bij me barbecuen.’

Wat een ellende, aldus de tv-koningin. “Je kunt niks afspreken en hebt helemaal geen idee hoe lang het gaat duren en of je vakantieplannen nog door kunnen gaan. Geen flauw idee.”

Af en toe doe ik nog wel een gezellige groepschat met vriendinnen, maar ik mis wel een hoop mensen en kom bijna de deur niet uit.

Lees ook:
Linda de Mol zet medewerkers op straat in coronacrisis (4 april)
Linda de Mol vanuit kasteel: ‘Sorry freelancers’ (4 april)
Linda de Mol: ‘Fijn dat men in crisis zo hulpbereid is’ (5 april)
Linda de Mol eet twintig stukjes sushi: -750 euro (19 april)

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen