Linda de Mol vreest dat vakantie Portugal niet doorgaat

Geplaatst op do 23 apr 2020 om 14:45

Linda de Mol begint er ernstig rekening te houden dat zij en haar familie dit jaar niet naar hun luxueuze zomervilla in Portugal op vakantie kunnen. Dat zegt de SBS 6-ster in de TV-Quaran-Tine van Paul de Leeuw. De coronacrisis raakt De Mol stevig nu ze na een jaar hard werken niet op vakantie dreigt te kunnen. Ze houdt er zelfs rekening mee dat ze in de zomer gewoon door moet werken. “Dat hele huis in Portugal ga je helemaal niet zien dit jaar“, hielp Paul haar uit haar droom.

Linda: “Nee, nou, daar ben ik echt bang voor. Dus ik probeer ook maar te denken van: misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie. Ik probeer dus een beetje uit te rusten in deze periode, maar ik vind het wel saai.”

Ook vakantie vieren in Nederland zit er volgens Linda niet echt bij. “Ik vind het ook zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken. Dat we niet kunnen zeggen van: ‘Nou, gezellig, over een paar weken als het mooi weer is gooien we die Big Green Egg aan en kom je leuk bij me barbecuen.’

Wat een ellende, aldus de tv-koningin. “Je kunt niks afspreken en hebt helemaal geen idee hoe lang het gaat duren en of je vakantieplannen nog door kunnen gaan. Geen flauw idee.”

Af en toe doe ik nog wel een gezellige groepschat met vriendinnen, maar ik mis wel een hoop mensen en kom bijna de deur niet uit.

Lees ook:
Linda de Mol zet medewerkers op straat in coronacrisis (4 april)
Linda de Mol vanuit kasteel: ‘Sorry freelancers’ (4 april)
Linda de Mol: ‘Fijn dat men in crisis zo hulpbereid is’ (5 april)
Linda de Mol eet twintig stukjes sushi: -750 euro (19 april)

Foto: KRO-NCRV
69 Reacties op “Linda de Mol vreest dat vakantie Portugal niet doorgaat”


 1. maneschijn

  Wat hebben ze het zwaar, onze beter bedeelden…..

 2. Wanny

  Join the club. Dit geldt voor meer dan een miljard mensen op t moment.

 3. De Krolse Kat

  Luxeproblemen het ergste wat er is op deze wereld!
  Sterkte Linda en familie!

 4. Kuis

  Tja, mensen met ellende, dat is normaal gesproken alleen maar een “leuk format” voor een TV programma met serieus marktaandeel en hoge advertentie verkoop.

  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je in je priveleven last krijgt van de ellende in de wereld.

 5. Op1 kijker

  Het is niet te hopen dat Paul na een schop van PvdV nu richting Talpa gaat.

  Bij RTL zijn alleen de slijmballen zoals Beau in beeld bij PvdV.

 6. Kwebbeldick

  Ik gun het de Portugezen van harte dat zij van de zomer deze vormeloze zak stront niet in hun land hebben.

 7. Tycho Graagnat

  Hoe kom je daar nog overheen?
  Maak van groepschat met chicks een vingerchat, das al iets spannender in jullie onechte bestaan.

 8. Simon Dekker

  Zou dat diezelfde vriendinnengroep zijn waarin dat plasfilmpje van Patricia rondging, voordat diezelfde dames schande riepen dat ‘de gewone Nederlander’ dat filmpje ineens online kon vinden?

 9. Blinde Herdershond

  Kuis
  do 23 apr 2020 om 15:08

  Kop. Spijker. Raak.

 10. Sick van Nimon

  Elke dag sterven er mensen aan de meest vreselijke ziektes of aan de honger maar dan denk ik aan Linda die niet op vakantie kan, het besef dat er altijd nog ergere dingen zijn dan honger en dood, niet op vakantie kunnen! Verschrikkelijk zeg je moet er niet aan denken.

 11. Sjoerd

  Mijn hemel, die Linda weet zichzelf wel in een moordend tempo onsympathiek te krijgen zeg. Van “the girl next door” naar “granny from hell”.

 12. Robert

  Die heeft het alleen nog maar over vreten, dacht dat ze net een zak sushi naar binnen had gewerkt.

 13. Huismaker

  Goed gedaan MC. Natuurlijk volgen de reacties.
  Maar goed. Is het werkelijk belangrijk hoe de “BN-ertjes” leven ?

 14. Berlinale

  Kamperen in de tuin is toch ook leuk.

 15. Timo

  De naïviteit. Er ZIJN GEEN VAKANTIES DIT JAAR. VOOR NIEMAND. Vergeet het. Mensen die denken dat hun zomervakantie nog gewoon door kan gaan, de leeghoofden

 16. Net5 - Lindatv

  Tja…daar zit je dan in Laren… in je achtertuin….

 17. GrijzePilion

  Waarom geven we die Mol-misdadigers nog een podium? Weg met die nietsnutten. De gevangenis in en snel! En dat hun bedrijven snel mogen omvallen!

 18. Oja

  Tot zover de urgente problemen uit het Gooise reservaat

 19. zorro

  Mijn vakantie gaat ook niet door maar mij hoor je niet klagen.

 20. Tinkertess

  Ja de familie de mol heeft het moeilijk,tjonge jonge , wat een onzin komt er die blinde doos

 21. 😷Paulus

  😷Zie je wel, dit is nu typisch het ow zo nuchtere hamster🐹volkje typetje , denkt alleen aan zichzelf. Toen totaal geen solidariteit met de andere ondernemers die in het rood staan, en graag ook naar Portugal willen maar niet meer kunnen betalen. Dit heet ondernemertjes pesten. 🤨🤨

 22. 😷Paulus

  😷Zie je wel, dit is nu typisch het ow zo nuchtere hamster🐹volkje typetje , denkt alleen aan zichzelf. Toont totaal geen solidariteit met de andere ondernemers die in het rood staan, en graag ook naar Portugal willen maar niet meer kunnen betalen. Dit heet ondernemertjes pesten. 🤨🤨

 23. Anouk

  Ze hebben toch een privé vliegtuig in de familie? en of je hier of daar in een huis zit maakt toch ook geen moer uit, nep wijf, zij zit daar gewoon wel van de zomer met haar dikke ass

 24. Lachgas

  Nog vele BN’ers te gaan met soortgelijke informatie.
  Welk nut heeft dit?

 25. Grillmaster

  Je moet de BBQ ook het hele jaar aangooien.

 26. Maja 72

  Er zijn mensen die al jaren niet op vakantie kunnen. In deze crisis zijn er veel mensen die hun baan verliezen en of failliet gaan en dan zit deze dame te zeuren dat haar vakantie niet doorgaat. Wat triest als dit nu je grootste probleem is

 27. Arie Schoenlepel

  Oei. De Corona crisis ellende begint nu serieuze vormen aan te nemen. De Molletjes kunnen niet met vakantie.

 28. MediaPrak

  Zeg Talpa, zit daar niet een leuk format in? “Mijn Villa, jouw Penthouse” waarin VIPS vakantie houden in elkaars “optrekje”? Een kruizing tussen B&B (elkaars interieur afkraken) en gluren bij de buren. En een quiz, foto’s van leegstaande 2e huizen in ’t buitenland met de vraag: Van wie is die?

 29. Piet Pannelap

  @MediaPrak
  Top…!!

 30. Viola

  Linda ik heb een idee!
  Ga een weekje bij je broer logeren.

  De rest van Nederland heeft die luxe niet.

  En hou alsjeblieft op met zeuren verwend kreng.

 31. Juriaan

  Iedere dag heeft zijn eigen klagende BN’er.

 32. Fidan

  Linda de Mol bewijst keer op keer met geklaag dat zij geheel buiten de werkelijkheid leeft. Houd je mond stomme groep. Dat kasteel in crailo zal best een flinke tuin hebben, ga daar maar liggen zonnen en sushi vreten.

 33. Alfons

  Ach gossie, tante Lellebel kan niet op vakantie dit jaar, moet misschien wel héél erg hard werken en vindt het allemaal zooooo saai…. Get a life, muppet 👍

 34. Johanneke van Es

  Kan John d’r niet effies snel een programmaformatje van maken? Ik heb al een programmatitel voor hem “Sterren in de shit”. Gewoon met een paar goede 4K (web)cams opnemen en dan lal die treurnis van ‘onze’ BN-ers live uitzenden. De deelnemende BN-er die uiteindelijk als laatste door kijkend Nederland wordt uitgekotst, mag in het nieuwe tv-seizoen een eigen programma op een Talpa-zender presenteren. De rest wordt voorgoed naar de villa van Lin in Portugal gedeporteerd en mag als bijkomende straf nooit meer in de Nederlandse media verschijnen. Zo’n grote schoonmaak in medialand zou best eens een keertje prettig zijn.

 35. J.P.

  Och och wat erg!!!!! Mevrouw kan niet op vakantie. Er zitten mondiaal miljoenen mensen in de problemen. Zo te horen is zij de enige die geen vakantie heeft. Tsjonge wat zielig en wat meelevend. En ze moet ook nog werken. Hardgelach nu er zoveel mensen zonder werk zitten of komen te zitten. Stuur haar eens een kaartje. Zonder postzegel want de portokosten kan mevr. Linda zelf nog wel betalen.

 36. Donald Dumb

  Achach meid toch.
  Welkom in de echte wereld, Linda.
  De wereld waar van niemand de vakantie doorgaat…

 37. Bennus

  Goh, redacteurtje ziet in zijn YouTube tijdlijn een interviewtje voorbij komen van vorige week? Leuk!

 38. Bastiaan

  ach wat erg, trut ga je toch lekker naar Drenthe of zoiets.. waar hebben we het over, iedereen moet je stapje terug doen.

 39. Tonny

  Wat een ellende Linda niet op vakantie.en je moest ook je grote huis zelf stofzuigen.we gaan met zijn alle niet op vakantie.punt niet zo zeuren

 40. Thom

  Help Linda de Corona crisis door….Wie doet er mee? Giro 555 is open.

 41. Jantien Visser

  Wat ben ik het eens met @Sjoerd 15:23 u. Misschien zit er in haar hoofd al iets verkeerd. Begint meestal met redelijke gevoelloosheid voor mensen en situaties om je heen. Nou daar is deze verwende dame druk mee doende. Snapt zelf niet eens meer, hoe stuitend haar opmerkingen zijn.

 42. Sjakie van Kooten

  Jullie snappen toch wel dat Linda op een ander level zit dan de “gewone” burger?
  Op Linda’s level is dit een zeer ernstige zaak.

 43. Marco55

  Het moet toch niet gekker worden!😀

 44. X

  Ik zou wel eens een foto willen zien zonder de botox momenteel.
  Of heeft ze daar stiekem al iemand voor gestrikt met al haar geld.
  Ze valt wel volledig door de mand.
  Hoe wereldvreemd kan je zijn.

 45. Guttegut

  Het leven van een multimiljonair met botox rotkop in een kapitale villa rond corona tijd valt niet mee.

 46. Leo knots

  Wat erg! Weer een Be’ner die mijlenver van de normale man / vrouw af staat. Te dwaas voor woorden dat ze er überhaupt over begint. Dar domme wijf denk alleen maar aan botox, eten, drinken en zichzelf

 47. TON

  Ach oud wijf wij kunnen ook niet op vakantie, je staat al te zweten als je moet stofzuigen omdat je hulp niet meer komt.

 48. teuntje

  Ik vraag mij af isdat wijf de Mol wel goed bij haar hoofd mensen gaan dood bedrijven g aan failliet mensen hebben geen geld en die kneus zeikt dat ze niet op vakantie kan walgelijk voor woorden ga eens geld storten aan het Rode Kruis verwende muts neefje Johnny hoor je ook niet meer over het eiland Lesbos

 49. teuntje

  Allemaal dat stomme wijf boycotten ze is al ziek als haar program niet wordt bekeken kan het niet opbrengen om naar die verwende bitch te kijken

 50. Ronaldz

  Mocht de vakantie in Portugal niet doorgaan, dan zal Linda de hele zomer doorgaan met presenteren. Ik vind dat de Corona maatregelen wel versoepeld mogen worden.

 51. caroline

  Linda is werkelijk alle schaamte voorbij,ze zou zich kapot moeten schamen.

 52. pepe

  ik heb mijn ouders vandaag voor het eerst in 6 weken weer eens gezien maar tja Linda heeft natuurlijk geen ouders meer is ook erg.

 53. Jantje

  Wat is het probleem? Ze kan gewoon naar Portugal vliegen met de prive jet van John maar ook gewoon met lijnvluchten

 54. mipi

  Dat word weer scrubben heel lang scrubben

 55. jorg

  Echt, in wat voor een wereld leven dit soort mensen.

 56. Janosch

  Linda is kapot en stuk gemaakt door een charlatan met een bedorven injectie spuit .
  Botox sloopt alles!!

 57. Elbert

  Wat erg Linda. Heb echt met je te doen. Er zijn hele gezinnen ontwricht door Corona. Nu kun je een keertje niet op vakantie naar Portugal. Ja meid echt een ramp! Veel mensen kunnen NOOIT op vakantie omdat ze elke dag de eindjes aan elkaar moeten knopen. Alles is een keertje anders dit jaar. Je een keertje behelpen is het dit jaar. Maar daar zal je geen last van hebben. Het is te hopen dat je het virus niet krijgt. Ben altijd wel een fan van je maar op dit moment moet je gewoon niet zeuren. Dat je goed bij kas zit ben ik zeker niet jaloers op. Veel mensen vergeten dat we veel amusement aan jullie familie te danken hebben. Daar hebben jullie altijd veel voor gedaan en hard voor gewerkt voor die rijkdom. Wat dat betreft zijn sommige mensen stinkend jaloers en gunnen De Molletjes niks! Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Hoop verder dat je gezond mag blijven dat is momenteel belangrijker dan je druk maken om een vakantie.

 58. Elbert

  Sommige mensen moeten zich hier doodschamen alleen al om hun taalgebruik. Woorden als “dat wijf” en “bitch” en weet ik wat nog meer. Die zijn de schaamte ook voorbij. Allemaal jaloezie. Ik vind dat mensen die hun leven keihard gewerkt hebben ook meer mogen hebben dan mensen die liever de hand op houden in de bijstand. Elke dag in de belangstelling staan daar hebben ze dan wel voor gekozen maar daar betalen ze dan ook de nodige “tol” voor. Ze leven in een glazen huis net als het koningshuis. Ik moet er niet aan denken om nooit meer anoniem over straat te kunnen.

 59. Jack Hiemstra

  Lindaatje hoort nu ook bij de zombie wijven club. Dé vlub voor ouwe wijven die jong moeten blijven. Helaas lukt dat niet helemaal! Stuk voor stuk hopen ze straks de uitverkorenen te zijn voor een maandje uitwonen door Dreetje? Gelukkig kunnen een hoop mannen en vrienden zeggen dat ze tóch niet op uiterlijk vallen maar meer een financieel windje mee wilden krijgen! Die harde mannelijke trekken dankzij de ingrepen nemen ze maar op de koop toe. Daar zie je niets van als die mannetjes weer een nieuwe Landrover mogen uitzoeken 1 keer per jaar!

 60. Leontien Pastoors

  Ik heb die familie de Mol – leden altijd zeer grote en grove graaiers gevonden. Erg hypocriet, beetje lievig doen en lachen maar ondertussen telt voor hen maar één ding: geld. Kijk naar hun hoofden en je ziet de geldwolf.

 61. Flauwe Kul

  Kan iemand Linda in die Big Green Egg stoppen en dan flink opstoken!!

 62. HBaz

  Dan is het eigenlijk jammer dat Camping Fort Oranje in Rijsbergen vroegtijdig gesloten is. Zou een prima alternatief geweest zijn voor Portugal.

 63. Christine

  Hier kom je nooit meer overheen. Zeer traumatische ervaring.

 64. MolTalk

  Schandalig dat ze dit zegt. Hoe wereldvreemd ban je dan? Ze denkt zeker ook dat de halve redactie die ze bij haar tijdschrift eruit getrapt heeft, dat die mensen nu lekker de tijd hebben om te doen wat ze willen? Totaal geschift!

 65. iemand

  Ik heb het op YT gezien maar zoals het hier beschreven staat zo zegt zij dat helemaal niet. Nog iets anders waarom wordt Linda uigemaakt voor oud wijf, oma en weet ik nog wat meer terwijl Paul 3 jaar ouder is. Niemand die zegt wat moet die opa of oude lul nog steeds op tv. Vreselijke lui hierboven. Er zijn nu eenmaal mensen die het beter hebben.

 66. David

  Wat erg.Zot wijf

 67. Sandertje

  Kom maar even lekker diep op mijn terrasje zitten hier in Sjsssweeeden lievurd.

 68. Elbert

  Leontien Pastoors. Je vindt De Molletjes grote graaiers. Je vergeet echter dat ze er wel veel voor hebben moeten doen om te bereiken wat ze nu bereikt hebben. Ik voel een beetje jaloezie bij je. Ze hebben het heel slim gedaan wat mij betreft. Ik schreef het al eerder. Je zou je af moeten vragen, als ik de reacties zo lees, of je er gelukkiger van wordt. Overal zijn mensen, als jij onder andere, die ze niks gunnen. We kennen de familie De Mol alleen van tv. Ik heb nooit met ze geknikkerd om te kunnen oordelen hoe ze echt zijn. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Ik moet er niet aan denken om altijd maar bang te moeten zijn voor ontvoeringen e.d. Ik vind maar zo ze hebben Nederland door de jaren heen veel amusement gegeven en mogen ze dan ook meer geld hebben en te besteden hebben dan de gemiddelde Nederlander?

 69. Jan Toeternuitje

  Tsja… dit is oud nieuws.
  Maar goed. Dat stond ook onder aan de pagina.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.