Angela slacht Talpa ‘censuur’ Network af: ‘Grote bende!’

Geplaatst op vr 10 jul 2020 om 13:30

Angela de Jong knapt meer en meer af op Talpa Network. Ze vindt het walgelijk dat ‘het bedrijf van John de Mol met z’n vallende sterren’ weer volop aan het censureren is: Dennis Schouten is op straat gegooid vanwege loslippigheid en Jan Dijkgraaf is opgestapt vanwege een censuurpoging. Daar komt een berg hypocrisie bovenop: de plannen voor een dagelijkse VI zijn snel gestaakt. “Die zijn stilletjes op het tv-kerkhof begraven naast de geloofwaardigheid van Wilfred Genee.

Johan Derksen en René van der Gijp kunnen zich bijna niet meer vertonen bij zo’n bedrijf, vindt Angela. “Ik weet inmiddels niet wat ik logischer zou vinden: dat Johan Derksen en Van der Gijp hun biezen pakken en niks meer met dat zooitje te maken willen hebben. Of schaterlachend om zoveel onbenul en mismanagement nog twee jaar hun contract uitdienen en bijna anderhalf miljoen euro toucheren. Gewoon omdat het kan.

Angela heeft het verder ook nog over het programmabeleid van Talpa, dat al jaren zwalkt. “Eerst moest het een sterrenzender worden, inmiddels ligt de focus op NPO-afdankertjes“, bitcht ze.

Ze wijst op de revival van Taxi, nadat eerder al Lingo en Man bijt Hond werden opgegraven. Ze vreest dat het Taxi ‘op de Talpa-manier’ wordt. “Met Gordon achter het stuur, deelnemers die van tevoren weten dat er een camera hangt en zich wellicht ook gewoon aan kunnen melden zodat een stagiaire een draaiboek in elkaar kan knutselen.”

Vreselijk, vindt Angela. “Het is een bende daar.”

De hele column van Angela de Jong kunt u lezen op de website van het AD.

Lees ook:
VI weigert Gordon-kritische column, Dijkgraaf stapt op (gisteren)
Laf: Wilfred Genee zwijgt over censureren Jan Dijkgraaf (vandaag)

Foto: Talpa, RTL
86 Reacties op “Angela slacht Talpa ‘censuur’ Network af: ‘Grote bende!’”


 1. Walter

  Hamsterwang past maar net met smoel op foto.

  Straks even innen bij PvdVorst. Allemaal zo doorzichtig.

 2. Curryworst

  Behalve Lingo, Man Bijt Hond en Taxi hebben we ook nog voormalig NPO’er Frank Visser als Rijdende Rechter in de krakkemikkige stal van Talpa.

 3. Local Hero

  Ok mevrouw in de vinexwijk, en nu maar weer een lekkere roze koek bij de koffie. En wel TV blijven kijken!! Elke dag weer!!

 4. Captain Caveman

  Velen willen graag het lef en vaardigheid van Angelo AD evenaren. Dat durven ze niet en daarom wordt er makkelijk gekozen voor meehuilen met de wolven in het bos! En collectief, lekker veilig, afgeven op haar. Derksen, de Jong, Roos. Zijn weinigen die niet schijnheilig meepraten met meel in de mond!

 5. anoniem

  angela ruik je eigen stank

  fiets oksel zweet zuur

  hoe staat het met de oplage van ad

  ad oplage groiet niet

  schuld van

  a angela die zich schaamt voor hans op de bredactie

  b ad nep test olie bol

  c ad nep test haring

 6. robb

  Wat wil je nu Angela de Jong jij wilt M de mond snoeren , Jan Dijkgraaf past zeker beter bij je .

 7. Chelsey

  Angela de Jong knapt meer en meer af op Talpa Network? Het is gewoon haar werk om de concurrentie af te zwakken in het voordeel van haar mediaclubje, niet meer en niet minder. Talpa Network is niet kapot te schrijven beste nep recensente c.q columniste van dpg/rtL-nederland/Qmusic! Zelfs als wroetvarkentje gaat het je niet lukken meid! Je bent al door de mand gevallen opgezwollen vieze trut dat je bent!

 8. Wendy's dealertje

  Jummie Angela, kzou d’r doen.

 9. Hopsakees

  In deze misselijkmakende politiek correcte tijden houdt Angela haar rug recht.
  Was niet altijd een fan van haar stukjes in het verleden, maar in deze barre tijden slaat de vaak de spijker op de kop.

  Haar aanvallen op haar dikkere hoofd of lichaam is een beetje zwak. Ze is tenslotte niet in de race voor Holland’s Next Top Model. Maar ze is columniste.

  Ik zou graag foto’s zien van de reageerders die haar uiterlijk erbij halen. Ik denk dat we over 3 uur nog niet uitgelachen zijn.

  Talpa heeft met dorpspastoor Paul Römer natuurlijk ook wel de meest vrome zak hooi binnengehaald die bestaat. Die heeft in zijn leven (buiten liegen en successen claimen) nog nooit iets gedaan dat in de buurt van spannend komt.

 10. Captain Caveman

  Angela is heerlijk scherp en vilein. Dat is goed, dat houdt men scherp. Behalve in de bizz en media dan. Waar elkaar naar de mond praten, moeilijke onderwerpen negeren of wegschreeuwen, eerlijk zijn en je fouten kennen zoals in de echte wereld! Daar wordt naar prestaties gekeken. Daar wordt je geen Arts, Marinier of Piloot omdat je alleen je kleur mee hebt. PRESTATIES en KUNDE en MENTALITEIT moet er getoond worden en geen zielige verhaaltjes over slachtoffertjes van racisme en slavernij 150 jaar geleden. Dat is indirect bekennen dat men niets in huis heeft waar de maatschappij wat aan heeft!

 11. Leereklijer

  Yo Yo Ma is een goede cellist.

 12. B

  Ze heeft wel gelijk.

 13. chris?

  Heeft Angela de column van YOUP al gelezen in de VARA GIDS, die gaat over haar.

 14. Bart

  Angela heeft weer helemaal gelijk

 15. Leereklijer

  Naya Rivera is vermoord vanwege Epstein en Maxwell.

 16. chris?

  Angela heb je de column van YOUP al gelezen in de vara gids, gaat over jou.

 17. Guus Vreeburg

  Angela, ga eens een keer lekker in de keuken staan om te koken voor je gezin. Nu hebben we je snufferd zo langzamerhand genoeg gezien…. 😴

 18. Kuis

  De angst regeert bij Talpa.

  De geloofwaardigheid en reputatie van de media merken van John de Mol dalen.

  Verschijnt CEO, grootaandeelhouder en Media Tycoon John de Mol even bij Op1 of Beau binnenkort? Of hanteert hij de tactiek, “hopen dat het overwaait”?

 19. Ben

  Iemand die een stevige mening durft te geven over welk onderwerp dan ook dienen wij in deze tijd te koesteren en te verdedigen.

 20. robb

  Jan Dijkgraaf en Baudet zijn de grootste leugenaars van dit land .

 21. Irene van Ballegooien

  Ze heeft nog gelijk ook !

 22. valerie

  Misschien heeft Angela wel iets gelijk dit keer.
  Is John de Mol nog wel echt zo goed als hij denkt dat hij is ?
  Is John over zijn top heen en wordt concurrentie beter ?
  Heeft John nog wel zo’n goede mensen om zich heen ?
  Vist John teveel in hetzelfde vijvertje ?
  Denkt John dat de kijker alles pikt wat hij ze voor zet ?

 23. Eveline

  Angela heeft zoals gewoonlijk volkomen gelijk

 24. Tino

  Wat zij zegt is zo waar ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die naar Talpa kijken en het hier ook nog verdedigen hoe dom kan je zijn om je zo in de maling te laten nemen

 25. Kuis

  @robb
  ALS ze al leugenaars zijn, is dat beter of erger dan Kabinet Rutte die week in week uit de 2e kamer onvolledig informeert en Ministers die, als het erop aankomt geen (actieve) herinnering hebben aan feiten die hem niet goed uitkomen?
  Als politici al niet het goede voorbeeld geven. Wat verwacht je als politiek dan van je bevolking?

 26. man pan

  Tja, en bij RTL boulevard doen ze niet aan censuur als iemand van de RTL stal naast de pot pist?

 27. natte sjaan

  Ja ANGELA, TOP VAN JE.
  JIJ DURFT JE MENING TE GEVEN NET ALS DERKSEN EN JAN DIJKGRAAF.
  DIE ANDERE WEGKIJKERS MOETEN NAAR DE GGZ, DAAR IS HET OOK MIS

  GA ZO DOOR ANGELA

 28. Henk

  Stukje net helemaal op AD site gelezen!
  Weer een topstukje Angela, je verwoordt
  altijd precies mijn gedachten.

  Helemaal met je eens.Naar Taxi ga ik niet eens kijken, dat wordt inderdaad helemaal in elkaar geflanst. De “slachtoffers” zullen later verklaren dat ze dat moesten zeggen van John en dat het steeds over moest.Let maar op.

 29. Jan

  Er zijn nog veel meer kopieën op SBS verschenen: Surprise, Surprise, , 5 uur show, de ijs dans show, de knikker show, De alarm centrale (maar ook de nood centrale, de meldkamer), De beste liedjes van, de scheetjes bouwen op Bonaire, flirty dancing, het mooiste liedje, Kitch of kassa, Klasgenoten, Lingo, Man bijt hond, Moppentoppers, Naar bed met Irene, Nederland Muziekland, Rad van fortuin, Showbizzquiz, Wedden dat (ik het kan) en Wie ben ik.

 30. Garry glamour

  Y love Angela

 31. Captain Caveman

  I❤️Angela

 32. Geox

  Op de sstaatszenders van de NPO lopen de censuur en de propaganda anders wel als een zonnetje.
  Wat ze bij een commercieel bedrijf allemaal uitspoken moeten ze zelf weten, itt overheidstelevisie.

 33. chris?

  Angela waait met alle winden mee, net wat haar het beste uitkomt

 34. LIEVER DOOD DAN ROOD!

  ANGELA & JOHN, DE SOAP

  Ergens moet Angela de Jong toch een ernstig trauma opgelopen hebben van de gesprekken die zij ooit voerde met de “directeurtjes” van Talpa over een rol bij de later volstrekt mislukte Talpa-kopy-past versie van RTL’s Boulevard.

  Daar moet Paul, René, Peter, Eerland of Marco vast iets vreselijks fouts gezegd hebben over afvallen, de handleiding van Albert Verlinde, of logopedie, of een te Rotterdams tongval oid? En ook het immer daarop volgende telefoontje van John naar Angela, die het mislukte aanbod van zijn nederige discipelen terplekke terloops nog met een tonnetje verhoogde, mocht niet meer baten.

  En weer sloeg de hoogste baas een bureautje doormiddelen en Angela dankt nu God op haar Rotterdamse blote knieën. Je moet heel sterk in je schoenen staan als je als gezonde ambitieuze carrièrevrouw niet voor de bijl gaat voor de “charmes” van de Mediakeizer van Nederland. Angela als eerste vrouwelijke MP van Nederland!

  Ook vandaag slaat zij in haar kolom op de site van het AD de spijker wéér met één enorme klap op z’n kop, over de anarchistische chaos en de stuurloze tanker die Talpa heet, in die een wervelstorm terecht is gekomen van de 5e categorie. “Het is een zooitje bij John de Mols Talpa”, aldus de AD columniste)”.

  Intern hoor je in de wandelgangen zowel bij Talpa Network als het net door John weggesaneerde ITV Studio’s grote onrust, onvrede en onwetendheid. Hoe kan dit? Dit is niets voor “de olifant en de porseleinkast”van het Gooi, nooit opgeven never!. Liever dood dan rood!

  Live Angela, alsjeblieft schrijf slechts éém keer voor de gein komende week een aardige, opbouwende, positieve kolom over Talpa en de Chief. Komt er weer een tonnetje erbij voor het nieuwe Shownieuws naast die Ronald en

 35. Julske

  Lieve meneer John de Mol, zou u alstublieft die Mevrouw in haar waarde laten. En haar der zin niet geven. Ik denk meer dat er een bende in haar huis is. Ik hoop niet dat u op Angela’s mening zit te wachten. Alle BN ‘ers negeren jullie dat mens, ze wilt op tv , en graag een talkshow willen presenteren. Maar helaas dat gaat niet lukken, aangezien ze te zwaar weegt, en dagelijks zichzelf te proppen met kapsalon, pizza, en patat. Angela ga lekker je bovenarmen aftrainen, vandaar je jaloezie naar Wendy. En werk aan jezelf, en je grote mond nou dicht houden, over John de Mol.

 36. robb

  Kuis : Ze doen tenminste wat forum staat alleen maar wat te roepen wel makkelijk als je geen verantwoording hoeft af te leggen.

 37. Angela vind ik top

  Heerlijk dat we Angela hebben in een tijd met dat doorgeflipte BLM en enge deugers zoals NSB’er Arie Boomsma.

 38. Trudy

  Opgelucht Angela? Moet haast wel na zulke grote boeren toch?
  Ga lekker door met publiekelijk boeren, je valse lucht moet er toch uit en het past totaal bij je.

 39. Grapjanis met gezonde zelfspot

  Is er in de volkomen hysterische plotselinge deugmassa nog iemand die mij kan uitleggen waarom ik mezelf op een podium wel een Hollandse, gierige kaaskop mag en kan noemen en een zwarte medemens geen ne ger mag noemen zonder brodeloos te worden? Hoe onleefbaar wordt ons leven wanneer die mega oliedomme hysterische deugmassa voortdurend op zoek is naar wat volgens hun steeds enger wordende moreel besef wel en “niet” meer kan gezegd worden. Gaan we zo niet op weg naar nog Roomser willen worden dan verondersteld de paus? Wal-ge-lijk volkje!!!

 40. DeBaron

  Met zo n vleeslul als Genee als presentator maak je jezelf meteen ongeloofwaardig en belachelijk.

 41. Wilfred Degens

  … En Angela vind ik ook top!

 42. DeBaron

  Alle die escalaties leiden in de richting van Genee.

 43. MolTalk

  Ze heeft gewoon helemaal gelijk over Drolpa.

 44. Bart

  @robb Blijven wegkijken!

 45. Wilfred Degens

  ….. en lelijk is zij helemaal niet! Die Angela bashers zou ik wel eens willen zien en met wat voor schoonheden zij zelf dan hun ranzige beddengoed delen. Hahaha!

 46. Vonzipper

  Zoals altijd heeft ze weer gelijk..

 47. Harry

  Sinds het vlaggenschip van

  Talpa in de flank is geraakt

  en herstelpogingen wellicht

  op niks uitlopen, dreigt het

  succes mee ten onder te gaan…

 48. Henk

  Wilfred Degens@ Mee eens.

 49. Rudi

  @Chelsey
  vr 10 jul 2020 om 13:49
  Je hebt helemaal gelijk als je stelt dat Talpa niet kapot geschreven hoeft te worden.
  Talpa kan heel goed zonder commentaar zichzelf om zeep helpen.
  Dat bewijst De Mol bijna dagelijks. Gouden bergen/tijden beloven maar met kitsch en namaak voor de dag komen. Nog ff en de stekker wordt eruit getrokken. Daar helpen ook reclameblokken van 9 minuten niet.

 50. Kuis

  @Robb
  Aan wie legt Rutte verantwoording af dan? Aan niemand meer hoor… hij draait en liegt en VERGEET alles bij elkaar en iedereen trapt erin… inclusief al die nep journalisten… En maar vriendelijk lachen bij die uber domme vragen van Jair Ferwerda… man man man… wat een waardeloze gozer is dat…

  Verantwoordig afleggen? Laat me niet lachen… hij en zijn ministers houden gewoon keihard stukken achter voor de tweede kamer… En dus voor heel Nederland.

  Pas als het ECHT NIET meer te ontkennen is en er ambtenaren gaan lekken, dan opeens moet er een minister aftreden… en op die manier legt hij/zij dan “verantwoording” af…

 51. Joost

  Dat het slecht gaat met Talpa valt in de categorie ‘KARMA’. Allemaal te danken aan de werkwijze van John de Mol die alleen maar wil graaien, hebben, jatten en anderen het licht in de ogen niet gunt. Op een dag krijgt hij dat terug en die tijd is nu aangebroken!

 52. Max

  Guttegut, mevrouw moet nog even tekeer gaan tegen TALPA….heeft ze de bonus van RTL binnen?

 53. Merel

  Angela heeft gelijk.

 54. Geronimo

  Talpa noem ik ook wel liefkozend Pulpa. Als AdJ wil kan ze elke dag wel een column vullen met de canards van JdM.

 55. Tim

  Talpa maakt meer kapot dan je lief is

 56. Ron

  Ze is op audiëntie geweest bij Peter van der Vorst. Tegen een ‘vorstelijk’ bedrag wil ze de komende tijd wel even anti Talpa recensies schrijven, zo geschiede…

 57. TON

  Levens gevaarlijk met Gordon in een auto, zit dronken achter het stuur of snuif een lijntje coke op de achterbank.

 58. Jan

  Heeft er toevallig iemand naaktfoto’s van Angela? Ik vraag het voor een vriend.

 59. Een vriend van Jan

  @Jan
  Niet liegen!
  Ik heb liever wat naaktfoto’s van jou.

 60. WEST*

  @JAN jij schrijft dat er nog veel meer kopieen zijn verschenen op SBS6 , daarom ben ik zo blij dat RTL altijd zo origineel is geweest , en altijd met eigen ideen kwam , niks geen overname van de avro tros ncrV kro vara programmas
  Neen je hebt gelijk Talpa is gemeen bezig

 61. Lies

  Wordt tijd voor een frisse jonge tv columnist bij het AD. Deze mevrouw heeft inmiddels bewezen dat journalistiek niet gepaard gaat met objectiviteit. Ze zit tot over haar oren in het Hilversumse.

 62. Insider

  Sjesus wat een onbenullen hier zeg. Slecht Nederlands en grammaticaal nog rampzaliger. Gewoon een goed stuk. Punt.

 63. Carrie

  Ze heeft wel gelijk.

 64. azijnzeiker

  Insider ook een fout bij jouw, het is sjesis, ga eerst eens bij je eigen keuken. Nu kom je over op mij als een baby die een poep luier heeft, brullen maar.

 65. Tom

  Ik schreef het 4-5 jaar geleden al. Alles wat de Mol aanpakt gaat fout. Altijd en overal. Het is een grote kneus met hoog en grootmoeds waanzin. Korte termijn denker.

 66. Denk

  Angela weet wel waar het over gaat.

 67. Derhal Flynn

  Angela zegt wat anderen denken.
  Jammer dat de gemankeerde Talpa-versie van de klassieker ‘Taxi’ er waarschijnlijks wel gaat komen, daarom werd het dan ook aangekondigd, zulks wordt niet vermeld om het kijkerspubliek te raadplegen om te verifiëren of er wel draagvlak voor is in den lande.
  Hilarisch, dat straks Gordon wéér het bokje is met een hopeloos geflopte show. Ik zie de gestraalde narcist alweer krokodillen
  tranen van verontwaardiging plenken over zoveel gebrek aan eerbied en sympathie voor Zijn noeste arbeid.
  Oké, dat is dan het enige leuke aan die show, als die er dan al komt……
  Misschien merkt het management van Talpa nog nét op tijd dat men Gordonmoe is.

 68. Party Animal

  Gordonmoe hahaha.
  Dat wordt een begrip hier!
  Wie is er nu niet Gordonmoe?
  Die kan gelijk met de taxi hahaha!

 69. Daaristieweer

  Dat die Angela op zo’n kleine foto past naast John de Mol. Mijn complimenten aan de redactie. Kostte waarschijnlijk meer tijd dan het artikel.

 70. Meindert Kramp

  @Leereklijer
  Ook al eerder: Kleindochter en achterkleinzoon Robert F. Kennedy vermist tijdens kanovaren en later verdronken teruggevonden.
  De Amerikaanse actrice Naya Rivera (33), die vermist raakte tijdens een boottocht met haar 4-jarige zoontje Josey op een meer in Californië, is verdronken.
  Moeder en zoon in een bootje is blijkbaar geen gelukkige combinatie. Of hadden beide moeders iets “misdaan”, zoals bijvoorbeeld in de weg zitten.
  Naya speelde de rol van Santana Lopez in de serie Glee. Santana, vreemde naam, die verwijst naar iemand, waar je niet veel goeds van hoeft te verwachten.
  Ik ga net zo roepen als Prem: Sinterklaas bestaat niet !!!!! Satan bestaat niet!!

 71. Ruud Steunassen

  Gelukkig heeft Talpa Wilfred Degeneree nog, de Nederlandse Ellen Degeneres.

 72. GrijzePilion

  De gevangenis in met die Mol!!!

 73. Piet Pannelap

  De volgevreten herintredende huismoeke aka Angela – hamstervrouwtje – de Jong heeft hier volkomen gelijk.

 74. Japierabo

  Heerlijk vrouwtje, het cynisme druipt er vanaf. Ik zou met haar wel een avondje tv willen kijken. Zuurstofflessen mee en lachen maar

 75. Erwin

  Het is ook een klotebedrijf dat Talpa. Overal van die ego k managers die zich met alle creatieve werk lopen te bemoeien zodat er geen creatieveling nog met plezier iets maakt bij die hut.

 76. TVkijker34

  Angela let aub op jezelf, of jou werkgever zo ideaal is! dat oliebollen krantje.

 77. ikweethetbeter

  Ik weiger om te geloven dat het bij Talpa een zooitje is ,die Angela begint uit haar nek te lullen ,het slaat nergens op .

 78. Ricardo

  Ik ben een zéér groot fan van Angela. Ze wordt uiteraard afgezeken. Maar dat is doorgaans door kortzichtige jankers die niet op inhoud oordelen, maar alleen al aanslaan op haar naam. Stumpers die vaak geen drie zinnen foutloos kunnen schrijven. Ga vooral zo door Angela, ook al is de waarheid voor bepaalde groeperingen moeilijk te verteren.

 79. Irene

  Oh, oh wat weer een enorm sarcasme jegens Angela de Jong. We kunnen het niet allemaal met elkaar eens zijn, maar de groffe taal die men zo graag “anoniem” plaatst vind ik werkelijk walgelijk! Wat zijn het vandaag de dag, zeker na het thuiszitten vanwege de Corona, enorm veel korte lontjes. Ik blijf het enorm schokkend vinden dat een grote groep mensen enorme scheldwoorden gebruiken in reacties. Ga eerst eens goed nadenken voordat je van alles schrijft en je mensen hiermee schade berokkend.

 80. Nw

  ANGELA TOP

 81. Thomas

  Komend tv seizoen piept AD’s vette oliebol Angela wel anders, wanneer duidelijk zal worden waar het precies al een tijd lang een verschrikkelijk zooitje is. Niet bij Talpa Network in ieder geval.

 82. Ans Handers

  Ik heb het even van heel dichtbij mogen meemaken bij Talpa. Geloof me, daar wil je niet werken hoor! Mensen en zelfs hele bedrijven worden met mooie praatjes naar binnen gehaald, maar binnen een week voel je nattigheid en binnen een maand weet je dat je een hele domme fout hebt gemaakt. Beter zoek je werk bij een bedrijf met respect voor mensen en liefde voor het vak in plaats van deze geldwolven die zeggen ‘ voor het volk’ te zijn maar daar zelf zo ver mogelijk vandaan blijven.

 83. Obersturmbahnführer Heinz

  Mijn gestrekte rechterarm geheel in de dikke kont van Angela! Geil!

 84. Johm

  Ze heeft volkomen gelijk… Talpa zat hard te schreeuwen en kaapte overal bejaarde bn’ers weg. Die al op hun retour zaten. Talpa ging wel even zorgen dat ze met grote shows kijkcijfers zouden halen

  Nou iedereen weet hoe ze er nou voorstaan. De ene na de andere moet het veld ruimen om de centen van John te redden.

  Echt een top bedrijf en zeker goed voor zijn medewerkers

 85. Gerda

  Sinds het corona virus is alles op weg naar faillissement, van de publieke omroepen tot de commerciële en zelfs Videoland en NPO start hebben niets meer te bieden. Het leukste moment van de dag is de columns lezen..Maar eigenlijk moet men zich toch enorm schamen in medialand..Een NPO wijf die zich niet druk maakt of de kijker zich doodergert aan al die actie televisie, maar gewoon doorgaat met stokpaardjes te presenteren. (het racisme debat) en een familie de Mol, die zich alleen maar druk maakt of ze wel naar Portugal kunnen komende maanden. Stelletje onbenullen..Televisiekijkend Nederland wordt ondertussen gehersenspoeld..

 86. Kattie

  Ik ben niet kapot van Angela maar moet haar gelijk geven een bende bij talpa met 4 de rangs bekende Nederlanders

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.