Gordon: ‘Angela de Jong? Zeg ik NIKS meer over!’

Geplaatst op do 09 jul 2020 om 15:30

Het had in januari 2019 spectaculaire tv moeten opleveren: Angela de Jong en Gordon zouden in De Wereld Draait Door het gevecht met elkaar aangaan. Op het állerlaatste moment haakte Gordon af, waardoor Angela alleen aan tafel zat. De SBS 6-ster besloot Angela die avond wel af te branden via Shownieuws: ze heeft een lelijk gezicht en lelijke stem, riep hij. Inmiddels wil Gordon niets meer over haar zeggen, laat hij weten als de Nieuwe Revu hem belt. “Ik zeg niks over haar“, zegt hij resoluut.

Angela schreef deze week nog wel – terecht – een negatieve column over het interview dat Gordon heeft gegeven aan Shownieuws. Gordon heeft laten weten erg boos te zijn over de ‘respectloze’ reacties op het tv-gesprek, maar noemde niet de naam van Angela.

Waarom wordt hij nou boos? Hij weet toch dat er voor- en tegenstanders zullen zijn? Dat begrijp ik niet helemaal“, merkte Wilfred Genee gisteren op op de radio.

Sidekick Niels van Baarlen: “Nou ja, Angela de Jong ging wel hard er weer in hoor.”

Wilfred: “Je weet toch dat als je jezelf op zo’n podium zet dat er ook allemaal andere reacties gaan komen?

Niels: “Ik vond het kwetsbaar.”

Wilfred: “Ja, dat was het ook, maar je weet toch ook dat er altijd negatieve reacties gaan komen? Dan heeft het toch niet zo veel nut om boos te worden? Het kost hem zo veel energie voor niks, weet je wel. Laat gaan, let it go.

Overigens is Gordon niet de enige BN’er die niks over Angela wil zeggen tegen Nieuwe Revu. Ook Fred van Leer is gebeld: “Ik zeg liever niks over die vrouw. Ik vind haar geen komma en punt waard.

En Irene Moors: “Mag ik deze keer overslaan? Ik heb over Angela de J. werkelijk niets te melden, sorry.

Lees ook:
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (15 januari 2019)
DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis (15 januari 2019)
Angela laat zich niet zwijgen opleggen door Gordon (16 januari 2019)
Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’ (16 januari 2019)
Angela de Jong vond tirade Gordon onverstandig (24 september 2019)

Foto: RTL
42 Reacties op “Gordon: ‘Angela de Jong? Zeg ik NIKS meer over!’”


 1. Casper

  Groot gelijk Gordon.

  Deze verslaafde hamster heeft al genoeg aan haar eigen roddels en leugens.

 2. Pieter

  Die zwijgzaamheid van Gordon zegt genoeg.
  Als Angela over Gordon schrijft heeft ze met elke zin, elke lettergreep en elke alinea gelijk. Laatst noemde ze Gordon nog de fenomenaalste. Werkelijk alles wat hij doet vind hij fantastisch, geweldig en fenomenaal. Jammer dat de rest van Nederland dat niet meer zo ziet. En dat zal wel blijken alse passagiers van ‘Taxi’ weigeren in te stappen als Gordon niet eerst op een alcoholtester wil blazen.

 3. nico

  Of hijzelf er zo lekker uitziet.

 4. azijnzeiker

  Genee geniet van andere mensen nog verder de grond in te trappen. Ik zou zeggen Genee kijk ook eens naar jezelf, hoe moeilijk dat ook is voor jouw.

 5. ome H

  “Zeg ik NIKS meer over!’” Houden zo Gordon, maar dan ook over alles!!

 6. Echt links

  ‘Ze heeft een lelijk gezicht en een lelijke stem’, zegt Gordon over Angela. Kennelijk hebben deze twee VVDers meer met elkaar gemeen dan ze zelf in de gaten hebben.

 7. Akwasi

  Angela verdient een standbeeld. Schei toch uit met die kneuzen als Irene Moors, Fred van Leer en snuffie Gordon.

 8. JOHN DE LOL

  Werd er ook maar niets meer over Gordon geschreven…

 9. John de Lol

  Werd er ook maar niets meer over Gordon gezegd…

 10. Euwe

  Helden op sokken zijn het. Over alles en iedereen een mening maar zodra Angela in beeld komt, druipen ze af met de staart tussen de benen. Lachwekkend.

 11. Donald Dumb

  Angela de Jong jaagt het B garnituur sterren angst aan.
  Prachtig.
  En Gordon is een achterbaks eng mannetje…

 12. Ikke

  Heeft Gordon toch weer iets erover gezegd. En is hij toch weer eventjes in het nieuws.

 13. Garry glamour

  Ach Gordon zegt wel vaker ( altijd ) iets waar ie een minuut later weer op terug komt .
  En

 14. Captain Caveman

  Goed bezig die Angela. Onkracht het heersende ‘Kleren Van De Keizer’ syndroom bij BN’rs. Gorden in het bijzonder met die dik opgelegde zelfpijperij vanuit elk hoekje en gaatje. Laf dat ze de verbale confrontatie niet durven aan te gaan met haar. Proberen nu Angela de zwartepiet toe te spelen. Angela laat duidelijk zien dat de dingen die met veel bombarie worden gepresenteerd door die ‘talenten’ eigenlijk voor 99% nergens op slaat!

 15. Mark

  Angela heeft zeker naast Gordon en Wendy ook negatief geschreven over Irene en Fred. Irene is net als Wendy over de datum en maakt voor SBS 6 alleen maar flops. Fred is net als Gordon ook een relnicht. Al deze genoemde types kunnen ook nog eens geen kritiek verdragen.

 16. Lies

  Laat toch gaan Corrie, heel NL is gek op jou en je prachtige muziek! LET IT GO LET IT SNOW !

 17. Anymous I

  Goed zo, doodzwijgen die toetsie. 😁
  Want Angela kikt op de reacties van en over haar columns

 18. Suckerpunch

  Ik heb net een intervieuw gekeken met Angela de Jong, gewoon eens om te kijken hoe ze was en hoe haar stem klonk. Nog gren minuut hield ik het vol, ze is gewoon niet zo joviaal, hartelijk, open, leuk.

  Stoffig en saai eerder, iemand die feestjes bederfd!

  Iemand die andere de les leest in het cafe

 19. pr aatjes

  Angela, schrijft wat heel veel mensen denken en niet durven zeggen = de waarheid.
  Ga zo door.

 20. Vonzipper

  Dat ze niks over haar willen zeggen betekent dat ze haar werk goed doet, maar dat wisten we al.

 21. anoniem

  Zou mw. De Jong aandelen hebben in de MC of mogelijk andersom? :-)

 22. Harry

  Beste Gordon,

  Wie kaatst moet de bal verwachten.

  Dus kap het geroddel en je gehuilie-

  huilie. Recht je rug en doe gewoon

  je kunstje dat het kijkvee wil zien…

 23. Bart

  De reactie van Irene Moors ook weer. Wil er niets over zeggen omdat ze vaak gelijk heeft. Ook als het gaat om de TV Kantine. Daarin is Irene de zwakke schakel. Irene is leuk met Carlo in die studio met af en toe een gek filmpje opnemen maar imiteren op het niveau zoals de anderen in de TV Kantine kan ze niet. Tenenkrommend slecht zelfs. Carlo doet zichzelf en het programma te kort door haar er bij te houden.

 24. Gordon

  Nieuw programma idee.

  Met Gordon Uit De Put.

  Gordon die mensen in nood helpt er weer bovenop te komen.
  In deze show draait het niet om mensen die in de put zitten maar wat er door Gordon heen gaat als hij deze mensen uit de put trekt.

 25. Jan

  Iemand uitschelden met uiterlijkheden en stemgebruik is schoolplein niveau. Iemand vragen stellen over de inhoud….zo hoort het te gaan.

  Meningen meningen meningen….uiteindelijjk heeft iedereen gelijk (behalve over feiten, want in tegenstelling tot Kellyann Conway, er bestaan geen alternatieve feiten. Definitie van een feit is dat het onomstotelijk vast staat…).

  Gelukkig leven we in een land waar iedereen een mening mag hebben. Kwetsen over iemands ziekte, uiterlijk of stemgebruik is schoolplein niveau. Jammer.

 26. Gordon

  Nieuw programma idee.

  Op zoek naar Gordon.

  5 niet-gelovige mensen die op zoek gaan naar Gordon.

 27. Julske

  Gordon ,niet reageren op die dikkereus . Ze wilt zo graag op tv , vandaar al haar opmerkingen op BN’ers. Maar niemand stoort zich meer aan haar, omdat we haar al door hebben, hoe slecht ze van binnen en buiten is. Dat mens heeft geen ziel en hart, ziel zwart, hart zwart. Ze denkt dat haar mening nu balangrijk is. Humberto was de 1ste en laatste, dus dat trucje van haar werkt niet meer ,en ook niet meer getolereerd. John de Mol en Peter, negeren jullie dat mens, ze denkt dat ze God is, om Gordon, Brigit, en Wendy van de buis weg te krijgen. Laat ze lekker moedertje gaan spelen voor haar kids, en een goede moeder voor ze te zijn. Wie denkt ze wel dat ze is, mens ga lekker koken voor je gezin, en man. Later krijg je alles voor de voeten gegooid, van je eigen kinderen. Ik hoor ze al zeggen ,mama zat de hele dag voor de buis, en bemoeide teveel in andersmans leven.

 28. critikast

  Gordon, ik heb nog een tip voor je: houd over iedereen voortaan je mond en concentreer je op de verbetering van je producten in je gore hamburgertent ! Vieze, verre van verse koffie door waarschijnlijk vieze leidingen en hamburgers, die bijna rauw waren en volgens mij recht uit de magnetron kwamen met het verkeerde knopje ingeschakeld. Wat een bagger ! Het enige dat klopte was de rekening, maar die was ook nog eens absurd hoog! Dat het slecht gaat met je bedrijf heeft niets te maken met de coronacrisis, maar alles met de kwaliteit van je voedsel en drankjes. Goorlap !

 29. Lies

  @17.25 Wel hier klagen maar niet toen je daar was en toch gewoon de rekening betalen slapjanus? Je koffie is geweldig en je hamburgers zijn nog lekkerder dan biefstuk hoor Corrie!

 30. Irene van Ballegooien

  Gordon zou ophouden met zingen – staat weer met Tino te bulderen – Gordon heeft de ware gevonden – 15 affaires geleden – Gordon zou afkicken- 10 maanden daarna drinkt hij al zijn klm huisjes op etc. Deze man geloof je toch niet meer – doodzwijgen in de pers dat is zijn grootste angst die uitkomt.

 31. T

  Dat is het probleem met die BN-ers. Ze zetten zichzelf in de aandacht….Maar als iemand dat dan niet leuk vind, en daar zijn/haar mening over ventileert, zijn het opeens verzuurde haters en bladieblabla.

 32. Garry glamour

  Nieuw autoprogramma met Gordon , tussen de lijntjes ,of het spijt me , avondgasten 24 uur klaagzang .

 33. Rik

  Angela de Jong is de Nelson Mandela van de Omroep. Mooie woorden echter een kwade voorliggende historie. (nelson blies onschuldige Zuid Afrikanen op voor zijn idealen… dit kwalijk terrorisme wordt vaak weggemoffeld)

 34. Henk

  Geweldig dat Angela z’n grote mond weet te snoeren!!!!

 35. Mike

  De angel van Hilversum. Heerlijk .. go Angela!

 36. Rotterdammer

  Ik ben en blijf fan van Angela met haar kritische pen…en vind die Gordon een walgelijk sujet! Hopelijk verdwijnt hij snel van tv want bijna niemand pruimt die narcistische galbak nog!

 37. Quint

  Leuk om te lezen over dat handjevol opgeblazen aandachtsgeile ego’s die boos zijn op Angela omdat ze terecht kritisch is.

  Gordon komt op mij over als dikke, zieke, zielige, labiele, leugenachtige, kinderlijke , domme, seks- en drugsverslaafde eenzame heaumau met een persoonlijkheidsstoornis.

  Daar moeten we geen woord verder aan vuil willen maken. Dat geldt trouwens ook voor moeke Irene Moors, die intens griezelige glibbernicht Fred van Leer, Wilfred Genee de matennaaier en die paar anderen zwakzinnigen die geen kritiek dulden.

  Lach ze maar in hun gezicht uit Angela.

 38. Miss m

  Zei hij maar eens niks.

 39. Teuntje

  whaaaaaaaaa Angela heeft helemaal gelijk die valse vruchten moeten weg van TV zij alleen maar bezig om hun zakken te vullen

 40. Chelsey

  Het verstandigste is om deze dpg/rtL-nederland/Q-music wroetvarken gewoon dood te zwijgen en te negeren. Zodat zeug Angela gewoon lekker in haar eentje door de modder kan blijven rollen. Er komt namelijk een keer dat ze zelf in haar eigen stront modder zal gaan zakken. Ze wordt nu eenmaal door de leiding van haar media clubje geprogrammeerd om de concurrentie mee te trekken in haar modderpoel, dat is haar gewoon haar werk!

 41. Brigitte

  Chelsey
  vr 10 jul 2020 om 13:23

  Ben jij Gordon, die vetzak, die junk, die zielige huilebalk die str*thapper die bruinwerker, die chocoladeridder met zijn eeuwige gezeik?

  Angela go girl :-)

 42. Wilfred Degens

  Absoluut een verrassende ontwikkeling dat enkele bn’ers hun grote bek eens wijselijk sluiten voor een sterkere bn’er dan zij zichzelf voelen. Goed gedaan Angela!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.