SBS 6 verandert Taxi: passagiers weten van camera

De beroemde tv-formule Taxi keert terug op de buis bij SBS 6, maar een elementair onderdeel van het format verandert: voortaan wéten de passagiers dat ze worden gefilmd met een camera. Dat zegt Dennis van der Geest, die net als Gordon een van de presentatoren wordt van Taxi, op Radio Veronica. Vroeger werden de gesprekken met de passagiers heimelijk gefilmd en werd hen daarna om toestemming gevraagd, waardoor het allemaal behoorlijk authentiek overkwam. Dat is straks anders.

Het is volgens Dennis niet anders. “Vroeger konden ze die taxi helemaal preppen dat je niet wist dat je werd opgenomen. Dat mag tegenwoordig natuurlijk niet meer. Het is dus wel duidelijk dat er een camera inhangt, maar mensen vergeten dat wel vrij snel hoor.

Dennis vond de proefopnames heel erg leuk om te doen. “Ik heb twee dagen als taxichauffeur rondgereden en ik had veel plezier. Ik vond het heel erg leuk om te doen.

Ik moet er wel eerlijk bijzeggen: het is prachtig gebracht door Shownieuws, maar het is nog niet honderd procent zeker dat het programma er gaat komen. We hebben proefopnames gedaan om te kijken of het nog werkt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen