Johan bevestigt topoverleg VI: ‘Geen doorbraak’

Er heeft vrijdag inderdaad een topoverleg plaatsgevonden met Johan Derksen over de toekomst van Veronica Inside, maar een doorbraak is uitgebleven. Er valt geen nieuws te melden. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Een dag eerder, op donderdag, ging een hele cameraploeg van RTL Boulevard naar Johans woonplaats Grolloo. Een tipgever had gemeld dat de Talpa-top naar Johans huis zou gaan voor topoverleg, maar Boulevard trof daar niemand aan. Nu is er toch nieuws.

Het nieuws is dat er nog geen nieuws is. “We hebben Johan gesproken en hij bevestigt inderdaad dat er een gesprek is geweest, zónder doorbraak“, vertelde Luuk Ikink gisteren.

Wat is nu de stand van zaken? “Johan vertelt ons dat hij zelf moet beslissen hoe en of hij door wil en daar gaat hij nu dus over nadenken.”

Eigenlijk was het de bedoeling dat Veronica Inside in augustus weer terug zou keren op de buis, maar daar hebben Johan Derksen en René van der Gijp na het verraad van Wilfred Genee geen zin meer in.

Wel zullen Wilfred Genee en René van der Gijp volgende maand samen aan één tv-tafel zitten voor de presentatie van de Champions League.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen VI: ‘Topoverleg Talpa in Grolloo’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen