Ruud de Wild: ‘Sander Schimmelpenninck wil aandacht’

Sander Schimmelpenninck, de baas van Quote en een van de hosts van Op1, bouwt weinig goodwill op met het weigeren om excuses te maken voor zijn seksistische uitspraken over Yolanthe Cabau. Veel mensen vinden dat hij is ontmaskerd als onsympathieke vlegel en ook Ruud de Wild sluit zich daarbij aan, zo bleek gisteren in RTL Boulevard. De Wild vindt Schimmelpenninck één grote aandachtstrekker, zo liet de NPO Radio 2-presentator blijken in de uitzending op RTL 4.

Schimmelpenninck gaat over lijken om zijn podcast te promoten, meent De Wild. “Sander Schimmelpenninck wil maar één ding en dat is aandacht. Dat heeft hij nu gekregen en we doen het nu weer.

Ook Marieke Elsinga vindt het allemaal ongepast. “In de bijna huiselijke setting van een podcast maken zeg je dus dat soort dingen, maar het is natuurlijk zo dom, want als het op een gegeven moment ergens wordt opgepikt en opgeschreven…”

Luuk Ikink: “Helemaal als je een high profile type bent als Sander Schimmelpenninck, die iedereen nu kent van de talkshow.”

Lees ook:
Op1-ster Sander zeer vrouwonvriendelijk over Yolanthe (woensdag)
Sander boycot Shownieuws na kritische berichtgeving (woensdag)
Op1-Sander: ‘Guido den Aantrekker is Baudet-stemmer!’ (woensdag)
Quote-Sander en VI-Celine in clinch over Yolanthe (vrijdag)
Op1-Sander weigert excuses, podcastmaatje Jaap niet (vrijdag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen