Kim-Lian volgt Winston op als host Mensenkennis

Kim-Lian van der Meij wordt weer uit Zweden vandaan getrokken voor de presentatie van een amuserende studioshow op SBS 6. Ze volgt Winston Gerschtanowitz op als host van Mensenkennis. Dat heeft Talpa Network laten weten. Mensenkennis wordt met Kim-Lian aan het roer heel anders dan hoe men de show gewend was met Winston. Waar het spel voorheen met twee BN’ers gespeeld werd, wordt het kandidatenveld nu gevormd door honderd onbekende mensen.

Hoewel SBS 6 spreekt van een ‘nieuwe spelshow’, blijft de basis hetzelfde: de kandidaten in de studio krijgen de ene na de andere candid-camera-situatie te zien en moeten vervolgens raden hoe de ‘slachtoffers’ daarop reageren.

De honderd publieksleden zijn samen 10.000 euro waard. Elke video die ze te zien krijgen, wordt op een cruciaal moment gepauzeerd: het publiek moet nu inschatten hoe de situatie afloopt. Alleen de publieksleden die de uitkomst goed voorspellen, mogen door naar de volgende ronde.

Hoe minder mensen er overblijven, hoe meer geld er aan het einde te winnen is. Wie beschikt over de meeste mensenkennis en gaat met een mooie geldprijs naar huis?

Mensenkennis is vanaf vrijdag 24 januari wekelijks tussen 20.30 en 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen