Wendy van Dijk: ‘Chantal Janzen brengt oud nieuws’

Na het diepte-interview met Shownieuws-sterreporter Dyantha Brooks heeft Wendy van Dijk zich ook tegenover RTL Boulevard uitgelaten over haar nieuwste cocaïnerel. Dat was zondagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Het blad van Chantal Janzen, de &C, heeft in de nieuwste editie een interview met een cocaïneverslaafde vrouw, die ook Wendy van Dijk heet. In de aankondiging hield &C vanuit PR-technisch oogpunt handig in het midden om welke Wendy van Dijk het gaat.

Niet zo leuk voor dé Wendy van Dijk, aangezien zij al jaren vecht tegen cocaïneroddels. Aangezien er op het twitteraccount van Wendy eerder dit jaar haatberichten over Chantal werden geliket, lijkt er sprake te zijn van een stille oorlog.

Die zet Wendy nu voort met haar verwijt aan het adres van Chantal dat zij oud nieuws brengt. Eerder dit jaar had Wendy namelijk een editie van haar blad met allemaal andere Wendy van Dijken en toen kwam die cocaïne-Wendy ook al aan het woord.

Wendy in Boulevard: “Wat ik opmerkelijk vind – en dat is eigenlijk het enige dat ik erover wil zeggen – is dat ik dit stuk al gebracht heb. Dit jaar, in januari. Over die mevrouw, ja. Dus dit stuk heeft al in mijn eigen blad gestaan, alleen dan minder vet aangezet. Maar ik dacht: ik snap niet zo goed waarom dit nu naar boven wordt gehaald, want het is eigenlijk oud nieuws.

Het lijkt erop dat Wendy hiermee suggereert dat Chantal er bewust heeft voor gekozen dit oude nieuws op te rakelen om haar in een kwaad daglicht te zetten. Ze wil zich ook niet uitlaten over de excuses van Chantal voor dit cocaïne-incident.

Chantal en Wendy hebben geen persoonlijk contact meer met elkaar. Wel liet Chantal onlangs weten dat ze niets tegen Wendy heeft.

Lees ook:
Bizar: Wendy van Dijk in blad &C over cocaïneverslaving (18 december)
Chantal Janzen haalt flinke uithaal naar Wendy offline (18 december)
Shownieuws boos: ‘Misselijke grap van Chantal Janzen’ (19 december)
Linda de Mol haalt uit naar Chantal Janzen: ‘Niet chic’ (19 december)
Chantal Janzen zegt geen sorry tegen Wendy van Dijk (19 december)
Chantal zegt alsnog sorry: ‘Ik haat Wendy van Dijk niet’ (19 december)
Wendy van Dijk reageert op aanval Chantal Janzen (22 december)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen