Linda de Mol haalt uit naar Chantal Janzen: ‘Niet chic’

Chantal Janzen is nét iets te ver gegaan met haar aankondiging dat haar rivale Wendy van Dijk in de &C zou gaan praten over haar cocaïneverslaving. Dat vindt tv-koningin Linda de Mol, liet ze vanochtend blijken op Radio Veronica. Er is in het blad wel een Wendy van Dijk die over haar verslaving vertelt, maar dat is niet dé Wendy van Dijk. Toch lieten Chantal en haar redactie hier bewust verwarring over ontstaan; de verhouding tussen Chantal en Wendy staat immers op scherp.

Linda vindt het flauw van haar ex-schoonzus Chantal. “De laatste vraag: ik had het er net over – en ik weet niet of je het meegekregen hebt – maar ben jij team Chantal of ben jij team Wendy?“, vroeg Giel Beelen vanochtend aan haar.

Daarop zei Linda: “In dit geval ben ik team Wendy. Ik vond het echt niet heel erg chic.”

Giel: “Nee oké, dat is duidelijk.”

Janzen zit nog steeds op haar high horse en besluit deze rel via haar socials uit de weg te gaan. Haar redactie heeft de aankondiging inmiddels aangepast en van ‘Wendy van Dijk’ gewoon ‘Wendy’ gemaakt.

Er kwam gisterenavond in Shownieuws een deskundige aan het woord die aangaf dat Wendy hier best een zaak van zou kunnen maken, maar dat werd aan de desk afgeraden. “Ik zou gewoon even bukken nu, toch? Bukken als in het over laten waaien“, klonk het.

Lees ook:
Bizar: Wendy van Dijk in blad &C over cocaïneverslaving (gisteren)
Chantal Janzen haalt flinke uithaal naar Wendy offline (gisteren)
Shownieuws boos: ‘Misselijke grap van Chantal Janzen’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen