Chantal Janzen zegt geen sorry tegen Wendy van Dijk

Chantal Janzen en haar blad bieden Wendy van Dijk geen excuses aan voor de suggestie dat Wendy in de nieuwste editie van de &C zou bekennen een cocaïneverslaving te hebben. Dat heeft Janzens management laten weten. Het blad van Janzen pronkte er in een aankondiging mee dat Van Dijk in de &C zou vertellen over cokegebruik, maar het bleek te gaan om een onbekende Wendy van Dijk. Normaal gesproken wordt bij onbekende personen alleen de voornaam gebruikt.

Janzen laat via haar management aan Shownieuws weten dat ze hier geen enkel probleem in ziet. “Die mevrouw heet gewoon zo. Er zijn heel veel mensen met deze naam. Zij wilde zelf met haar volledige naam erin, omdat ze haar verhaal wil delen omdat ze trots is dat ze er vanaf is en dat ze mensen wil helpen.”

Het is wat het is, aldus Janzen via haar manager. “Voor &C heeft dat uiteraard helemaal niets met een andere bekende of onbekende Wendy van Dijk te maken.”

Ook op haar social media heeft Janzen geen excuses gemaakt voor de ontstane verwarring. Van Dijk heeft ook geen uitlatingen gedaan.

Tv-koningin Linda de Mol sprong vanochtend in de bres voor Van Dijk.

Lees ook:
Bizar: Wendy van Dijk in blad &C over cocaïneverslaving (gisteren)
Chantal Janzen haalt flinke uithaal naar Wendy offline (gisteren)
Shownieuws boos: ‘Misselijke grap van Chantal Janzen’ (vandaag)
Linda de Mol haalt uit naar Chantal Janzen: ‘Niet chic’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen