‘Patty Brard is doodsteek voor Ladies Night’

Het toevoegen van Patty Brard aan de Net5-show Ladies Night is waarschijnlijk de doodsteek van het programma. Dat zegt Angela de Jong in de nieuwste AD Mediapodcast. Brard dook afgelopen woensdag op in de kijkcijferflop van Merel Westrik. Het begint een beetje een trend te worden dat Brard ineens opduikt als een programma in zwaar weer zit. Zo werd ze bij RTL als een soort noodgreep toegevoegd aan RTL Late Night met Twan Huys en maakte ze ook het einde van 6 Inside mee.

Nu is ze dus ook op Ladies Night gezet. “Ik was er echt verbaasd over dat ik die van de week op de bank zag. Hoe leuk ik Patty ook vind, inmiddels kun je wel zien dat als Patty aan een programma wordt toegevoegd, het ongeveer een aangekondigde dood is.”

De Jong wijst op de serie kijkcijferflops waar Brard bij betrokken was. “We hadden natuurlijk Twan Huys waar zij werd neergezet om de boel een beetje op te trekken, bij 6 Inside moest ze de kar gaan trekken en daarna was het heel snel over en nu bij Ladies Night ook. Ik dacht: jammer, Merel, blijkbaar gaat het toch niet zo lang lopen als iedereen denkt.”

Wat vindt De Jong van Ladies Night? “Het is geen slecht programma. Het is echt een leuk gemaakte talkshow voor vrouwen. Ik blijf zeggen dat heel knap is dat de bank hier wél werkt. Maar de kijker weet het slecht te vinden en te waarderen, anders keken er wel 300.000 mensen zoals in het begin.”

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen