Rick Romijn vindt Nico Dijkshoorn lul eerste klas

Rick Romijn vindt Nico Dijkshoorn een lul eerste klas. Het is een vreselijke man en zijn optredens in De Wereld Draait Door zijn ook vreselijk. Dat heeft hij gezegd in zijn radioprogramma Veronica Inside. Romijn: “Op televisie is hij toch een beetje van lik-me-vestje bij De Wereld Draait Door? Ik heb zo’n hekel aan die gozer. Ik heb een paar keer ruzie met hem gehad. Hij heeft bij GeenStijl gezeten en toen zei hij: ‘Ik zet zometeen een column over jou op GeenStijl.’ Ik zei: ‘Ga je gang.’”

Een tijd geleden heeft Romijn flink in de clinch gelegen met Dijkshoorn, nadat hij een kritisch stuk schreef over Edwin Evers. “Hij heeft een keer iets vervelends geschreven over Evers en je weet: als er iemand wat over Evers schreef, dan sloeg ik daar op aan. Nico vond Evers helemaal niks en helemaal waardeloos.”

Dijkshoorn zat destijds bij Giel op 3FM. “Daar had hij een column. Daar kreeg hij elke week 1.000 eurootjes voor. Op een gegeven was hij er daar uitgebonjourd en toen had hij een boekje uit en kreeg ik van zijn uitgeverij een verzoek of hij alsjeblieft bij ons te gast wilde zijn, want hij vond ineens Evers een geweldig programma.”

Ik zei terug: ‘Weet je het zeker?’ Hij zei: ‘Ja, ik heb het gevraagd en hij vindt het echt een fantastisch programma.’ Ik denk: wat ben je toch een lúl eerste klas.”

Overigens heeft Romijn om dezelfde reden ook wel eens bonje gehad met Wilfred Genee. “Ik heb jou ook een keer een boze brief gestuurd.”

Genee: “Niet een beetje, want je ging he-le-maal uit je plaat. Je ging uitleggen hoe hard je werkte en hoe vroeg jullie opstonden en dat soort dingen allemaal. Zó’n brief.”

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen