Ruben Nicolai twijfelt over Linda-loos Oh Wat Een Jaar

Ruben Nicolai weet niet of hij verder wil als teamcaptain in Oh Wat Een Jaar, nu de show tot groot ongenoegen van Linda de Mol doorgaat zónder haar. Dat heeft hij aangegeven in RTL Boulevard. De Mol wilde Oh Wat Een Jaar meenemen naar SBS 6, maar RTL 4 stak daar via een juridische procedure een stokje voor. De zender gaat het programma komend voorjaar maken met een nieuwe presentatrice en daar is de tv-koningin behoorlijk ontstemd over. Dat snapt Nicolai wel een beetje.

Nicolai vindt het vervelend voor De Mol. “Het is een beetje tweeledig. Ik ben Linda in aanloop naar de opnames van Oh Wat Een Jaar op een ander soort manier leren kennen. Ze was volle bak met alle details tot aan het niveau van de vragen. Oh Wat Een Jaar is wel echt uit haar koker gekomen, maar ik weet natuurlijk niet wat er ooit juridisch op papier is gezet.

RTL heeft natuurlijk ook meegeholpen aan de ontwikkeling, aldus Nicolai. “Daar ga ik me allemaal niet aan branden, maar ik snap wel dat zij het heel erg jammer vond. Ik denk dat eigenlijk de oplossing is dat we wat meer gaan samenwerken en dat Linda alleen dit programma nog even voor RTL mag doen“, knipoogt hij.

Zou hij weer meedoen als hij wordt gevraagd? “Dat is lastig.”

Lees ook:
Chantal Janzen: ‘Ogen uit kop gejankt door John de Mol’ (7 september)
Linda de Mol hypocriet over formatruzie met RTL 4 (eergisteren)
Linda de Mol: ‘Ik had dit niet verwacht van RTL 4’ (gisteren)
NRC vindt beklag Linda de Mol over formatruzie zwak (gisteren)
Angela de Jong: ‘Linda de Mol liegt over formatruzie’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen