‘Verstandig dat Marco Borsato geen Humbertootje doet’

Het is heel erg verstandig dat Marco Borsato ervoor heeft gekozen om zijn affaire met Iris Hond direct te bekennen en niet maandenlang in een rare, zwijgzame houding te schieten zoals Humberto Tan dat deed. Dat heeft Privé-baas Evert Santegoeds, die de affaire van Borsato gisteren onthulde, gezegd in Shownieuws. De bizarre houding van Tan heeft hem flink wat ellende opgeleverd en hem mogelijk zelfs zijn talkshow gekost. Hij bleef maar zwijgen over zijn affaire met Dionne Stax.

De Privé-baas prijst de daadkracht van Borsato. “Marco Borsato en Iris Hond hebben nog samen opgetrokken één keer en zijn samen met een verklaring gekomen. Dat hebben ze op zich goed gedaan.

Op die manier voorkomen ze een maandenlange geruchtenmachine. “Ik denk dat het een storm is die wel groot opstak vandaag, maar ik denk niet dat dit weken of maanden doorgaat, zoals bij Humberto Tan destijds, die maar bleef zwijgen en die in een heel rare mummiehouding ging zitten en deed of er niets aan de hand was. Dit is gewoon één keer gezegd.”

Heel verstandig, aldus Santegoeds. “Ik vind het sterk, ik vind het slim om te doen. Gelijk naar buiten en de angel uit het verhaal, ook al is het tien jaar geleden gebeurd.”

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen