Albert Verlinde: ‘RTL zag potentie Boulevard niet’

Albert Verlinde vindt het jammer dat RTL nooit de potentie van RTL Boulevard heeft ingezien toen hij nog bij het programma werkte. Dat zegt de showkenner in de podcast 30 Minuten Rauw. Verlinde drong er bij RTL keer op keer op aan om meer te doen met het sterke Boulevard-merk. “Ik vind het een gemiste kans van RTL dat ze nooit wat gedaan hebben met Boulevard, wat een fantastisch merk was. Ze hebben het niet online vertaald op een goede manier“, aldus de televisiester.

RTL heeft hier een steek laten vallen, meent Verlinde. “Ik heb altijd tegen RTL gezegd: ‘Ik snap het niet, je hebt het grootste entertainmentmerk van Nederland opgebouwd en je doet er niks mee.’ John wil dat soort dingen wel gaan doen en dat vind ik interessant.”

Tegenwoordig is RTL Boulevard natuurlijk niet meer zo veel, maar de kijkcijfers en de website van het programma scoren prima. De show wordt nog altijd gepresenteerd door zijn voormalig collega Beau van Erven Dorens.

Hoe is hun contact tegenwoordig? “Heel goed. Hij is een beetje familie geworden. We gaan af en toe met elkaar uit eten bij Le Garage en dan zit je lekker een avond te praten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen