Fidan Ekiz wil niet meer praten over Wierd Duk

De Nieuwe Maan-presentatrice Fidan Ekiz wil niet langer praten over haar ex Wierd Duk, de vader van hun zoontje Ferran (5). Dat vertelt ze in gesprek met het AD. Ekiz gaf de krant van tevoren door dat ze niet over Duk wil praten, maar werd daar toch naar gevraagd tijdens het vraaggesprek. “Ik ben gestopt met praten over Wierd. Ik kan slecht op eieren lopen en ben een spraakwaterval, dus ik praat altijd te veel. Ik vind gewoon dat ik helemaal niets meer moet zeggen“, vertelt ze.

Die openhartigheid van Ekiz pakte medio september niet zo goed uit, toen ze in de Volkskrant uithaalde naar haar ex. Ze gaf aan dat hij thuis soms niet te genieten was vanwege alle kritiek. En eind juli gaf ze in De Telegraaf toe dat haar omgeving hem een rechtse klootzak vond.

Ekiz doet er nu in het AD niet nog een schepje bovenop. “Hij is er niet bij, en we hebben een zoon samen.

Sommige media noemen Ekiz en Duk nog altijd in één adem. “Ja, elke dag nog, vooral op Twitter. Ik word er gek van. Ik vind het kinderachtig hoe vaak ik nog ‘de ex van Wierd Duk’ word genoemd. Ik lig er niet wakker van, maar jongens, houd je toch bezig met je eigen leven.”

Sinds de Duk-exit is Ekiz single. “Ik had allang weer een relatie kunnen hebben, maar ik durf het niet, ik heb er geen zin in. Wierd was mijn grote liefde en dat is mislukt. Je zult zoiets maar opnieuw moeten opbouwen. Dat kóst een energie. Wie zegt dat dat niet ook misgaat? Ik voel me veilig, zo zonder gedoe.”

Het AD-interview met Fidan Ekiz kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Tv-opiniemakers Fidan Ekiz en Wierd Duk in scheiding (oktober 2017)
Fidan Ekiz onthult reden scheiding Wierd Duk (december 2017)
Omgeving Fidan Ekiz vond Wierd Duk rechtse klootzak (juli 2018)
Fidan Ekiz zet ex Wierd Duk niet op zwarte lijst talkshow (september 2018)
Ex-gevecht in Volkskrant: Fidan Ekiz haalt uit naar Duk (september 2018)

Foto: WNL, DWDD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen