Tv-opiniemakers Fidan Ekiz en Wierd Duk in scheiding

Geplaatst op vr 06 okt 2017 om 12:00

Het journalistenechtpaar Fidan Ekiz en Wierd Duk gaat uit elkaar. De bekende tv-opiniemakers liggen in scheiding. Dat heeft de DWDD-tafeldame bevestigd aan weekblad Story. Ekiz, door het tijdschrift ‘sexy journaliste’ genoemd, trouwde in 2013 met Duk. Samen hebben ze nu een driejarig zoontje. Maar dat houdt hen niet bij elkaar. “Mijn man en ik liggen in scheiding. We zijn niet meer samen. Die beslissing hebben we kortgeleden genomen. Dat is heel verdrietig“, laat ze weten.

De komende tijd gaat Ekiz zich volledig op haar werk en de zorg voor haar zoontje richten. “Ferran lijkt erg veel op mij. Hij is een beetje gek. Praat veel, lacht veel, is heel extravert. Hij is de hele dag op de binnenplaats van onze woning in Rotterdam aan het voetballen.

Mogelijk hebben Ekiz en Duk samen een profvoetballer gemaakt. “Als ik zie hoe handig hij is met de bal, niet normaal! Hij zou zomaar profvoetballer kunnen worden. En dan gaat hij spelen voor het Nederlands Elftal – niet voor Turkije. Al mag hij ook juichen als Turkije wint, hoor.”

Hoewel Duk haar daar niet meer bij zal helpen, hoopt Ekiz nog steeds op een groot gezin. “Ik zou graag meer kinderen willen. Het liefst een heel elftal. Ik denk dat ik mijn werk en een groot gezin uitstekend zou kunnen combineren.”

Mijn idee is: als je heel erg rijk wordt, wat mijn bedoeling is, kun je dat er allemaal bij hebben. Kijk maar naar Angelina Jolie! Die heeft zes kinderen en tientallen nanny’s!

Het Story-artikel ‘Scheiding voor DWDD-tafeldame’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: EO
15 Reacties op “Tv-opiniemakers Fidan Ekiz en Wierd Duk in scheiding”


 1. Pretext

  Reden: de ene denkt rechts en de ander denkt links.

 2. Graaf Volkert

  Mooi, da’s weer kans voor mij bij deze heerlijke geile dame…

 3. Anna

  Inderdaad wat Pretext zegt, zou je denken. Heb me vaker verbaasd over de combinatie van die twee. Wel jammer voor ze dat het stukloopt.

  Rare uitspraak, dat laatste over rijk worden, Angelina Jolie en nanny’s.

 4. Noel

  Ik zou wel even langs willen komen en haar vol willen pompen.

 5. Flits Bom

  Ik zou wierd zo fokking graag zijn naam horen zeggen in de US.

 6. anonymous

  Vond ze ook nooit echt bij elkaar passen.
  Volgens mij zijn ze al een jaar uit elkaar hoor, alleen nog
  niet officieel gescheiden dus

 7. Kaaskijker

  Dat Wierd voor de knappe warme Fidan Ekiz viel snapte ik wel, verder het meest onwaarschijnlijke mediakoppel ooit.

 8. shrink

  Nu kan Wierd helemaal losgaan in de Telegraaf met zijn ondermijnende prietpraat.

 9. B.

  Wie wil zo’n Gekke Eend??

 10. muilkorfje

  In de jaren dat ze getrouwd was met Duk plaatste ze vrijwel nooit foto’s van haar en Duk op social media, retweette nooit zijn journalistieke producties en vermeed elk openlijk contact op social media. Net alsof ze zich schaamde voor hem. Na het bekend worden van haar scheiding in de Story plaatste ze meteen 4 foto’s van haar en Sinan Can op d’r twitter en instagram en retweette van alles rondom hem. Het moet even ingewreven worden denk ik. Maar Sinan Can is wel goedgekeurd door de Gutmensch-goegemeente (werkt voor BNNVARA), dus dat is al een plus.

  Oh en poppetje, het is nogal ongeloofwaardig als je in de media uithuilt over bedreigingen van Erdogan-aanhangers als de familie Ekiz ultrarechtse Grijze Wolven in de familie heeft binnen gelaten. Komt Yazicioglu nog wel eens op familiebezoek? Misschien even aan de schoonzus van je zus vragen anders…

 11. anonymous

  @Pretext; ook als een rechts denkt en de ander links kun je een
  stel zijn.
  Je hoeft het niet over alles met elkaar eens te zijn.

 12. Labrador

  Is zij verantwoordelijk voor de ultrarechtse 🐺 bokkesprongen van haar familie koekebakker muilkorfje?

 13. muilkorfje

  @Labrador: Zei ik dat dan? Neuh ze is niet verantwoordelijk. Hoogstens hypocriet. Alsof je je beklaagt over nazi’s terwijl je familielid de jaarlijke SS-reünie bezoekt. ‘Tis… opmerkelijk… laten we het daar op houden.

 14. Lies

  Nooit geweten dat ze samen waren!

 15. Remi

  … Kan me niet schelen wat ze allemaal zegt, als ‘deskundige’…
  … Ik vind Fidan wóest aantrekkelijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.