Tv-opiniemakers Fidan Ekiz en Wierd Duk in scheiding

Het journalistenechtpaar Fidan Ekiz en Wierd Duk gaat uit elkaar. De bekende tv-opiniemakers liggen in scheiding. Dat heeft de DWDD-tafeldame bevestigd aan weekblad Story. Ekiz, door het tijdschrift ‘sexy journaliste’ genoemd, trouwde in 2013 met Duk. Samen hebben ze nu een driejarig zoontje. Maar dat houdt hen niet bij elkaar. “Mijn man en ik liggen in scheiding. We zijn niet meer samen. Die beslissing hebben we kortgeleden genomen. Dat is heel verdrietig“, laat ze weten.

De komende tijd gaat Ekiz zich volledig op haar werk en de zorg voor haar zoontje richten. “Ferran lijkt erg veel op mij. Hij is een beetje gek. Praat veel, lacht veel, is heel extravert. Hij is de hele dag op de binnenplaats van onze woning in Rotterdam aan het voetballen.

Mogelijk hebben Ekiz en Duk samen een profvoetballer gemaakt. “Als ik zie hoe handig hij is met de bal, niet normaal! Hij zou zomaar profvoetballer kunnen worden. En dan gaat hij spelen voor het Nederlands Elftal – niet voor Turkije. Al mag hij ook juichen als Turkije wint, hoor.”

Hoewel Duk haar daar niet meer bij zal helpen, hoopt Ekiz nog steeds op een groot gezin. “Ik zou graag meer kinderen willen. Het liefst een heel elftal. Ik denk dat ik mijn werk en een groot gezin uitstekend zou kunnen combineren.”

Mijn idee is: als je heel erg rijk wordt, wat mijn bedoeling is, kun je dat er allemaal bij hebben. Kijk maar naar Angelina Jolie! Die heeft zes kinderen en tientallen nanny’s!

Het Story-artikel ‘Scheiding voor DWDD-tafeldame’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: EO

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen