Caro Emerald overweegt focus op televisie

Caro Emerald overweegt om zich een tijdje te gaan richten op televisiewerk. Dat laat de zangeres weten in Nieuwe Revu. Emerald beleefde in september haar tv-debuut als jurylid in de nieuwe RTL 4-show The Talent Project, terwijl een nieuwe plaat maar uitblijft. “We gaan binnenkort bij elkaar zitten om het te hebben over wat we het aankomende jaar gaan doen. Alles ligt open. Het kan betekenen dat we een nieuwe plaat gaan maken, of dat we een pauze gaan nemen.

Dan blijkt er nog een derde optie te zijn: “Of dat ik me ga concentreren op meer tv-werk. Op dit moment weet ik nog totaal niet welke kant het opgaat. Klote-antwoord, hè? Sorry.

Emerald mag dan wel geen nieuw album hebben, maar ze wijst erop dat haar act nog altijd een succes is. “Het voelt altijd een beetje als opscheppen als ik het hardop zeg, maar voor deze laatste tour door Engeland hebben wij van de pers alleen maar vijfsterrenrecensies gekregen.

De show blijft zich ontwikkelen, omdat we steeds meer puntjes op de i kunnen zetten en tot in detail kunnen perfectioneren.”

Het Nieuwe Revu-interview met Caro Emerald kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen