Corry Konings wil niet met bikini in roddelbladen

Hitzangeres Corry Konings wil niet dat ze met een bikini aan gefotografeerd wordt door de roddelbladen van ons land. Dat vertelt ze in gesprek met weekblad Party. Konings is altijd op haar hoede als ze vakantie viert in de zon. “Ik zal in een bikini niet over het strand lopen. Ik vind het namelijk niet leuk als ik dan stiekem door Nederlandse vakantiegangers op de foto word gezet. Om dit te voorkomen heb ik, als ik in een bikini toch een stukje ga lopen, steevast een pareo om“, zegt de artieste.

Als ze een badpak draagt, is de pareo niet nodig. “Het ligt eraan waar ik op vakantie ben of ik een badpak of bikini aantrek. Als ik ergens rustig kan liggen, verkies ik een bikini boven een badpak.”

De zangeres gaat graag op vakantie. Ze is super relaxed als het gaat om het inpakken van haar koffer. Er is slechts één ding dat ze ab-s0-luut niet wil vergeten in te pakken. “Wat er per se mee moet is een tandenborstel. Ik voel, als ik mijn tanden niet kan poetsen, alleen maar oneffenheden. Dat is iets wat ik verschrikkelijk vind.”

Andere dingen zijn volgens Konings wel gewoon verkrijgbaar in het buitenland. “Voor de rest maak ik mezelf nooit zo druk tijdens het inpakken.”

Wat staat er momenteel op haar to-see-lijstje? “Wat er nog hoog op mijn verlanglijstje staat, is een reis naar Dubai. Daarnaast tis Lapland een grote wens. Ik heb door mijn drukke agenda nog niet kunnen gaan.”

Konings was recentelijk het onderwerp van een grote showbizzrel:

Corry Konings: ‘Omroep MAX negeert mij gewoon’ (3 oktober)
Muziekfeest op het Plein boycot Corry Konings (4 oktober)
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 oktober)
Avrotros ontkent boycot Corry Konings (9 oktober)
Corry Konings-tapes: reconstructie gesprek Avrotros (11 oktober)
Corry Konings niet gevraagd voor oudjaars-Muziekfeest (12 oktober)
Jan Smit ziet Corry Konings graag in Beste Zangers (13 oktober)
Corry Konings definitief niet in oudejaars-Muziekfeest (17 oktober)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen