BNNVARA wil Rob Stenders graag contracteren

BNNVARA-directeur Gerard Timmer zou radio-dj Rob Stenders graag contracteren als de NPO ruimte kan maken in het radioschema. Dat heeft hij gezegd in De Perstribune op NPO Radio 1. Stenders heeft zijn contract bij Avrotros niet verlengd, omdat hij zijn NPO Radio 2-show Stenders Platenbonanza (van 14 tot 16 uur) graag onder de vlag van BNN-VARA wilde maken. De Avrotros houdt het tijdslot echter vast en laat die straks invullen door omroepgezicht Annemieke Schollaardt

Wat gebeurt er nu met Rob Stenders? “Rob heeft kenbaar gemaakt op Radio 2 in een van zijn uitzendingen dat hij graag bij BNNVARA wil werken. Zijn contract bij Avrotros liep af, hij wilde die beweging maken en die wilden wij ook faciliteren. Er vinden op dit moment ook gesprekken plaats met de directeur radio van de NPO om te bekijken of we daarin gaan slagen of niet. Wij zouden het fantastisch vinden“, aldus Stenders.

Timmer hoort Stenders het liefst terug op NPO Radio 2. “Dat zouden we fantastisch vinden. Maar nogmaals: er wordt op dit moment over gesproken en daar is nog geen zekerheid over.”

Op welk slot wil hij Stenders terugzien? “Het zou mooi zijn als dat het slot is waar hij nu ook programma’s maakt. Aan de andere kant weten we ook dat daar andere ontwikkelingen zijn. Dat laat ik even aan zijn tafel.”

Wij kunnen hem faciliteren en wij nemen hem graag op in BNNVARA-huize. Wij hebben geen radiozender als omroep. De NPO moet daarover overleggen.”

Lees ook:
Rob Stenders weg bij Avrotros; einde Radio 2-show (25 juli)
Rob Stenders voelt zich door zeven bussen overreden (29 juli)
Rob Stenders voelt zich misleid door NPO-bobo (1 augustus)
Talpa met keihard statement: ‘Stenders gebruikt ons’ (25 augustus)
Luuk Ikink: ‘Stenders niet naar Q of 100% NL’ (27 augustus)

Foto: BNNVARA/Paco Núñez

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen