Talpa met keihard statement: ‘Stenders gebruikt ons’

Talpa Radio heeft geen interesse in Rob Stenders en is er ook niet van gediend dat de radio-dj dat wel suggereert. Dat laat het radiobedrijf van John de Mol zojuist weten in een statement. Stenders riep vanmiddag in zijn radioshow dat John de Mol zich bij hem heeft gemeld en dat hij hem graag een show wil geven in de middaguren. Onzin, zegt Dave Minneboo, radiodirecteur van Talpa Radio. “Rob Stenders heeft Talpa Radio benaderd, in tegenstelling tot wat hij beweert.”

Het klopt dat er gesproken is, maar er is geen interesse, aldus Minneboo. “Er zijn gesprekken geweest tussen Rob Stenders en mij als Radio Directeur op zijn initiatief. We hebben de opties besproken maar er is vanuit ons geen interesse meer.”

Bovenal zijn we er niet van gediend dat we gebruikt worden voor het genereren van publiciteit of ten behoeve van de onderhandelingen met andere partijen“, voegt hij toe.

De opties van Stenders, die eruit vliegt bij NPO Radio 2, nemen daarmee aanzienlijk af. Talpa Radio is als eigenaar van Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica een grootmacht in radioland.

Lees ook:
Rob Stenders weg bij Avrotros; einde Radio 2-show (25 juli)
Rob Stenders voelt zich door zeven bussen overreden (29 juli)
Rob Stenders voelt zich misleid door NPO-bobo (1 augustus)

Foto: AVROTROS/Michel Schnater

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen