Luuk Ikink: ‘Stenders niet naar Q of 100% NL’

Nu Rob Stenders mediatycoon John de Mol heeft boos gemaakt, blijven er niet veel opties over voor de dj, die zijn middagshow bij NPO Radio 2 kwijtraakt. Talpa Radio is immers eigenaar van Radio 538, Sky Radio, Radio 10 én Radio Veronica. Wat blijft er nog over? “Je hebt er nog een paar: je hebt 100% NL, Qmusic, maar daar zie ik hem allemaal niet zo snel verschijnen“, zegt radiokenner Luuk Ikink, die denkt dat Stenders het vooral bij de publieken moet zoeken, in RTL Boulevard.

Stenders raakt zijn middagshow bij NPO Radio 2 kwijt, omdat hij is vertrokken bij Avrotros. Hij wilde namelijk verder met BNN-VARA. “Er is nog een optie dat hij gewoon bij Radio 2 blijft. Dat ze daar een plek voor hem zoeken“, zegt de Boulevard-ster.

Het lijkt erop dat Stenders het inmiddels ook niet meer zo goed kan vinden met de leiding van NPO Radio 2. “Dan komt hij misschien toch ergens op internet terecht, the underground.

Hoe dan ook: Talpa Radio kan Stenders nu wel vergeten. “Hij zei het best wel opgewekt in zijn radio-uitzending, van: ‘John de Mol kwam langs en zei van: ‘Maak anders je programmaatje maar hier!’’ Zo werd het een beetje gebracht, maar het lijkt nu toch iets anders te zijn. Ik denk níet dat Rob Stenders naar een Talpa-radiozender toe gaat.

Lees ook:
Rob Stenders weg bij Avrotros; einde Radio 2-show (25 juli)
Rob Stenders voelt zich door zeven bussen overreden (29 juli)
Rob Stenders voelt zich misleid door NPO-bobo (1 augustus)
Talpa met keihard statement: ‘Stenders gebruikt ons’ (25 augustus)

Foto: AVROTROS/Michel Schnater

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen