Rob Stenders weg bij Avrotros; einde Radio 2-show

Rob Stenders vertrekt bij Avrotros. Daarmee komt er ook een einde aan zijn dagelijkse middagprogramma Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2. Dat heeft de omroep vandaag bevestigd. Na de zomer komt Avrotros met een nieuw programma op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. “Schuiven in de programmering heeft altijd invloed op heel veel zaken. Zodra alle puzzelstukjes weer op hun plek liggen, maken we bekend hoe het komend seizoen eruit ziet“, aldus de omroep.

Wie er op de plek van Stenders gaat zitten, wil de omroep ook niet zeggen. “We maken later bekend wie dat is en welk programma hij of zij dan gaat presenteren.

Het is onduidelijk waarom Stenders bij de omroep vertrekt, aangezien hij nog geen commentaar heeft gegeven. Volgens De Telegraaf wordt in de wandelgangen gezegd dat de radio-dj overstapt naar BNN-VARA.

Door die overstap verliest Stenders echter wel de Avrotros-slots. Ook zijn vrijdagavondprogramma One Night Stenders krijgt een andere invulling.

Foto: AVROTROS/Michel Schnater

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen