Gerard Ekdom naar nieuw Qmusic-zusje? ‘Bod van 800.000 euro!’

Gerard Ekdom heeft 800 duizend euro geboden gekregen om aan de slag te gaan voor het nieuwe Qmusic-zusje JOE, stelt radioster Eddy Keur. “Dat is een leuk radionieuwtje.”

Gerard Ekdom © Radio 10

Er zit een golden-oldies-oorlog aan te komen in radioland: Radio 10, de grootste zender van Talpa, moet na de zomer namelijk zijn frequentie afstaan aan de nieuwe concurrent Joe (DPG Media). Dit zusje van Qmusic is óók een golden-oldies-zender, dus bij Talpa heerst de angst dat de luisteraar de nieuwe Radio 10-frequentie niet eens gaat opzoeken.

Heel veel geld

Tot overmaat van ramp lijkt het erop dat Joe ook nog hét uithangbord van Radio 10, namelijk Gerard Ekdom, in huis wil halen. Daar werd vorige maand al over gespeculeerd en volgens NPO-dj Eddy Keur ligt er nu een concreet bod.

Eddy speculeert op de radio: “Over heel veel geld gesproken: we hebben een radionieuwtje, mensen, want de frequenties zijn natuurlijk verdeeld en met name over de commerciëlen hebben we een leuk tête-à-tête-dingetje.”

800 duizend euro

Wat heeft Eddy opgevangen? “Het nieuwtje gaat over Gerard Ekdom. Die is gevraagd om naar Joe te komen voor maar liefst 800 duizend euro. Dat hoor ik gewoon. Dat is een leuk radionieuwtje. 800 duizend euro.”

Eddy, wiens uitspraken online zijn gezet door RadioFreak, grapt tot slot: “Hadden ze bij Joe even 200 duizend euro doorgespaard, dan hadden ze mij gehad! Ja hoor!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u de overstap wagen als u Gerard Ekdom was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen