Chantal Janzen reageert eindelijk op boze Linda de Mol

Chantal Janzen reageert eindelijk op de woede van Linda de Mol over het kapen van haar tv-kindje Oh Wat Een Jaar. Ze vindt dat Linda het te veel op de vrouw speelt. Dat geeft ze vandaag aan in De Telegraaf. Linda heeft het door haar bedachte Oh Wat Een Jaar met pijn in het hart moeten achterlaten bij RTL 4 en vindt het jammer dat Chantal heeft toegestemd om de presentatie over te nemen. Omgekeerd had Linda dit nóóit gedaan, gaf ze teleurgesteld aan in de media. Wat vindt Chantal daarvan?

Chantal heeft er geen spijt van dat ze Linda opvolgt als presentatrice van de tv-show. “Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken“, zegt de RTL-ster, zonder de naam van Linda te noemen.

Linda kan een voorbeeld nemen aan Angela Groothuizen, geeft Chantal aan. “Angela Groothuizen zegt altijd lachend en nuchter als ze is, persoonlijk tegen mij: ’Ja, dat had ik ook wel willen doen, maar daar heb je jou weer’.”

Dit is nu eenmaal hoe de tv-wereld werkt, geeft Chantal aan. “Als de weg voor mij nooit was vrijgemaakt, had ik niets nieuws kunnen doen. En dat vrijmaken zal ik straks ook weer voor anderen moeten doen.

Linda moet er sowieso maar wat nuchterder in staan, lijkt Chantal te willen zeggen: “Op een gegeven moment houdt je populariteit op tv op en vervliegt het allemaal.

Chantal en Linda gaan al jaren niet lekker met elkaar, maar de spanningen namen afgelopen december toe, toen Linda in de ruzie tussen Chantal Janzen en Wendy van Dijk partij trok voor Wendy. Afgelopen april haalde Chantal bij Jinek keihard uit naar Linda.

Lees ook:
Oei: Linda de Mol he-le-maal klaar met Chantal Janzen (2 juni)
Chantal Janzen wil geen olie op Linda-vuur gooien (3 juni)
Oorlog tv-royalty gaat door: ‘Linda de Mol, get a life!’ (15 juli)

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen