Arie Boomsma en Glennis Grace steunen Akwasi

Normen-en-waarden-expert Arie Boomsma en Glennis ‘ik ben gehackt’ Grace steken Akwasi een hart onder de riem nu de rapper opnieuw de hoofdpersoon is van een grote mediarel. Dat is te volgen op Instagram. Akwasi ligt dit weekend onder vuur vanwege het opduiken van moordlustige tweets aan het adres van Sinterklaas en Zwarte Piet. Eerst verwijderde hij de tweets, toen ontkende hij ze, daarna was hij ze vergeten en nu heeft hij zijn hele Twitter maar offline gehaald.

De muzikant heeft nog wel Instagram en daar plaatst hij een bloemlezing van steunreacties. “Dit is wat ze doen als ze niet kunnen discussiëren over het onderwerp, want ze weten dat ze gewoon ongelijk hebben, dan moeten ze je persoonlijk aanvallen“, klinkt het bijvoorbeeld.

Het bericht wordt door een paar duizend mensen geliket, waaronder door Arie Boomsma en Glennis Grace. “You know who love and respect you❤️“, zegt Glennis daarbij.

Arie is niet de enige RTL Boulevard-kenner die Akwasi steunt, want ook Veronica van Hoogdalem – die ook samen met Arie ten strijde trok tegen Veronica Inside – geeft haar steunbetuiging. “❤️“, stuurt ze aan Akwasi.

RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem nam het gisteren al op voor Akwasi. Ze veroordeelde een kritische tweet van Britt Dekker waarin ze de rapper beschuldigde van ‘jankverhalen’.

Lees ook:
Akwasi: ‘Raar dat men dacht dat ik Piet wilde trappen’ (gisteren)
Akwasi weer onder vuur: ‘Zwarte Piet moet dood man’ (gisteren)
Akwasi ontkent moordlustige tweets: ‘Media liegen’ (vandaag)
Twitter-exit Akwasi: ‘Racisten doorzoeken mijn archief’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen