Twitter-exit Akwasi: ‘Racisten doorzoeken mijn archief’

Geplaatst op zo 06 sep 2020 om 12:40

Rapper Akwasi heeft zojuist zijn Twitter-pagina offline gehaald. Hij is er boos over dat ‘racisten’ in zijn archief aan het zoeken zijn en daar moordlustige tweets over Sinterklaas en Zwarte Piet gevonden hebben. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Akwasi ligt onder vuur, omdat zijn gewelddadige Dam-speech niet op zichzelf blijkt te staan. Hij blijkt jaren geleden nog veel ergere dingen getwitterd te hebben. Eerst ontkende hij dat nog via zijn manager, nu ‘herkent hij zich er niet meer in’.

Mensen die in zijn archief aan het zoeken zijn, zijn volgens Akwasi racisten. “i ain’t never felt pain. searching my timeline for tweets i posted in the last two decades just to throw dirt on my name is all part of a racist part of the system trying to assassinate my character. however, my skin remains melanated and thicker than ever.”

Akwasi is naar eigen zeggen het slachtoffer van haters. “ever since i spilled a few words in june about the globally known dutch racist blackfaced caricatural stereotype called ‘zwarte piet’, a big homogenic group in the netherlands are furious at me because obviously i tainted the prophecy of this blackfaced fictional character. racial injustice is alive. and kicking.

En hoe zit het met zijn moordlustige tweets over Zwarte Piet? “i distance myself from the tweets surfaced online from the last two decades. i can’t recognize myself in what i saw. in fact, i can’t even recall them. do you yourself recall small texts from more than two decades ago? neither do i.

Het is allemaal om af te leiden van waar het werkelijk over gaat, meent Akwasi. “distraction is a power that keeps you from your focus. are you distracted?

Pedofielen

Misschien moeten zijn critici zich eens gaan richten op alle pedofielen in het parlement, briest hij. “are the same people worried about losing this blackfaced fuckface realizing that they are really losing? this is something for the kids right? maybe you should extend your energy and your focus on keeping pedophiles far away from getting in the government? just for the kids. ok?

Inmiddels heeft Akwasi zijn Twitter-pagina dus offline gehaald. GeenStijl biedt zijn hele archief nu aan in een WeTransfer-bestand. “Voor wie Akwasi wil helpen met het opschonen van zijn openbaar gedeelde geweldsfantasieën: in deze WeTransfer zit z’n hele twittergeschiedenis.  Zoekwoorden: Piet, Dood, Sinterklaas, Sneuvelen, Huurmoord, Aquarium, Jijbak, Top Notch & DWDD.

Özcan

AD-columnist Özcan Akyol vindt Akwasi erg laf. “Kom op. Blijf dan een echte strijder en ga voor je zaak staan. Dit is weer typisch. Anderen hebben het gedaan: ‘De media verspreiden opnieuw leugens’.

Een bekende reflex: gewoon zeggen dat journalisten leugens verspreiden. Extremisten doen dat ook altijd. Dat het beroep van die mediamensen om die reden onveiliger wordt, lijkt ze niks te deren.

Dat noemen ze wrijven in een vlek. En het is echt heel boosaardig om vervolgens journalisten te betichten van nepnieuws. Gevaarlijk ook.

Opiniemaker Jan Roos: “Eerst waren zijn geweldsfantasieën woordkunst. Toen bleek hij vaker op te roepen tot moord. Toen was ie gehackt. Toen was ie het toch zelf. Toen waren berichten 20 jaar oud (uit 2012) En nu zitten er pedo’s in het kabinet. Kunnen we stellen dat Akwasi gewoon knettergek is?

En DWDD-personage Sywert van Lienden: “Meltdown van een woke artiest die geconfronteerd wordt met oproepen tot geweld die hij herhaaldelijk heeft gepost. Zit vrij hoog te paard.

Lees ook:
Akwasi: ‘Raar dat men dacht dat ik Piet wilde trappen’ (gisteren)
Akwasi weer onder vuur: ‘Zwarte Piet moet dood man’ (gisteren)
Akwasi ontkent moordlustige tweets: ‘Media liegen’ (vandaag)

Foto: NPO
140 Reacties op “Twitter-exit Akwasi: ‘Racisten doorzoeken mijn archief’”


 1. Sport 7 kijker

  Deze gast heeft echt dringend psychologische hulp nodig. Hij is wild om zich heen aan het slaan, met als kers op de taart een belachelijke beledigende complottheorie dat de hele overheid vol pedofielen zou zitten.

  Deze gast is COMPLEET de weg kwijt.

 2. Uuuh

  Deze meneer kan nu wel inpakken….

 3. Teuntje

  Man moet in een cel gezet worden en de sleutel weggooien geestelijk gestoord die nog serieus wordt genomen

 4. jan

  Opnemen die Akwasi.. een gevaar voor nederland.

 5. Tante Truusje

  Slim. Twitter is een open riool.

 6. Wim

  De grootste racist van ONS land.

 7. Bubba

  Kan deze geesteszieke neger alsjeblieft ons land uitgezet worden.

 8. Bart

  Oppakken deze man! Een gevaar voor het openbare leven waar dan ook ter wereld.

 9. Bubba

  Kan deze ge este szi eke n e g e r alsjeblieft ons land uitgezet worden.

 10. rooie Rinus

  tsja, van woordkunstenaar naar iemand met acuut geheugenverlies, het kan verkeren. Iig is z;n agenda de komende maanden leeg, dat nou weer wel.

 11. Peter de Koning

  Hoe Akwasi in 1 weekend zijn complete imago ( als er dat nog was ) en achterbakse denkbeelden volledig ten grabbel gooit, dit gaat nog sneller als Sander. Knap gedaan om alles te ontkennen en dan weer met het magische woord racisme gaan smijten. Het is allemaal zo doorzichtig. Ik ben bang dat huisjesmelker zijn enige beroep is want als rapper woordkunstenaar en artiest is hij niet meer geloofwaardig. Je nieuwe vriend Ferd Grapperhaus.

 12. nijntje

  Beetje vreemd. Moordlustige tweets onkennen, maar tóch je account verwijderen omdat mensen in je geschiedenis op zoek zijn naar gewelddadige, opruiende teksten. Als je die nooit geplaatst had liet je ze lekker hun tijd verdoen met zoeken.

 13. jan

  Hij heeft z’n eigen graf gegraven. Het beste wat hij kan doen is vertrekken.
  Weg uit Nederland.
  Wie wil er nog met deze man in zee… ehhh in een aquarium.

 14. scott_0

  @jan
  De Staatszender.

 15. Zwаrte Piet = Held!

  Wel mooi dat hij zich precies gedraagt als Trump. Doe je dingen die niet door de beugel kunnen, dan haal je er gewoon iets anders slechts bij (pedofilie in dit geval) en brul je heel hard dat niemand daar wat van zegt. Ten 1e onwaar en ten 2e kun je jouw zonden niet rechtvaardigen door te wijzen naar andermans kwaad.

 16. Jantje met de pet

  Twitter is een open riool is FAKE, NEP, FAKE, NEP.

 17. Jantje

  Over 7 weken kan hij weer terecht bij mama M

 18. John

  aandachts geile mafkees… doet de goede zaak geen goed. Jammer

 19. Peter de Betweter

  Het zal weer bij heldere Margriet gaan zitten om te janken en de slachtofferrol in te duiken. Grappig dat mensen zo de waarheid kunnen verdraaien Lees Trump Berlusconi Poetin Akwasi dat je op een gegeven moment niet meer weet wat die waarheid is maar bij deze man is dat crystal clear. Karma is a bitch dude en het lijkt al heel snel je kant op te komen.

 20. Jantje met de pet

  Twitter is FAKE, NEP, FAKE, NEP.

 21. Jantje met de pet

  Facebook is FAKE, NEP, FAKE, NEP.

 22. Olga

  Als je geen Engels kunt, moet je ook niet in het Engels gaan schrijven. En verder eens met alles wat Jan Roos zegt. Geen erg sterk verhaal zo Akwasi….slap zelfs. Maar iedereen is een racist natuurlijk.

 23. Ray

  De woke idioten worden steeds mee bestreden met hun eigen wapens. Nu het oprakelen van oude tweets. Daar hebben ze al de nodige ellende mee veroorzaakt, en nu worden ze er zelf mee om de oren geslagen. Lachen.

 24. Jantje met de pet

  Instapgram is FAKE, NEP, FAKE, NEP.

 25. Holly

  Tja, als knettergekke Jan Roos al vindt dat je knettergek bent, dan kunnen we wel stellen dat je bij windkracht 8 een flinke aanvaring met een paar molenwieken moet hebben gehad.

 26. Maatje te groot

  Hij wordt steeds zieliger. Precies als die anti-racisten beweging LBM. En waarom schrijft die hufter alleen maar in het Engels. Die doodsbedreiging was toch ook in het Nederlands?

 27. Leo knots

  Tsja als woordkunstenaar niet meer helpt op naar de volgende smoes. Isnatuurlijk de schuld van anderen (racisten) ook gelijk

 28. Peter de Betweter

  Hoever kun je vallen in een weekend in een groot zwart gat. Ach jongens we houden erover op zand erover. Ik ben een woordkunstenaar.

 29. gtstfites

  Zijn vader is vergeten een condoom te gebruiken.

 30. Tsja

  Ondertussen kent nog steeds niemand een lied van deze man.

 31. Oke

  En nu zijn we opeens allemaal pedofielen of zo? Oké Akwasi. Verder alles goed?

 32. X

  Akwasi is een RAT.
  Als hij zich zo blijft gedragen kan hij binnenkort echt gaan leven als een rat.
  Hij kan zich nergens meer vertonen.
  En moet constant over zijn schouders kijken.
  Hij kwetst zoveel nederlanders.

 33. Solaris

  Ik mag hopen dat hij in ieder geval is aangeklaagd wegens oproepen tot geweld? Moord nota bene? Al was het maar om te de onnavolgbare redenering van het OM te vernemen waarom er geen vervolging plaats vindt. Black privilege ten top.

 34. Curryworst

  Hier kan ik nu echt van genieten.

 35. Special Edition

  Hij gedraagt zich inderdaad precies als Trump. Wees er trots op, Akwasi.

 36. Mieke Telkamp

  Weet iemand of je ook bepaalde nieuws berichten kunt weg filteren op mc?
  Wordt heel moe van die berichten over die neger?

 37. Black Panther

  Ben zelf een zwarte man maar ik word persoonlijk een beetje moe van de zwarte vertegenwoordiging in de Nederlandse media. Van Sylvana tot Akwasi en van Jandino tot Humberto Tan.
  Allemaal hebben ze smet(jes) en spelen ze de racisme kaart. Alleen John Williams gedraagt zich ‘normaal’.

  Als ik dan naar Amerika kijk zie ik zwarte mensen waar ik tegenop kijk.

 38. Lisa

  Nee Akwasi, je bedoelt vast dat journalisten doorzoeken twitter account van racist. Foutje van je, kan gebeuren :-)

 39. maika

  Haha, hij heeft op twitter laten weten dat hij stopt met twitter, haha. Nou fijn maar als je account er niet meer is kunnen we dat niet lezen he domoor.

 40. Ernestine

  Wat grappig dat hij alles in het engels zet, lijkt Geert Wilders wel. Nu maar hopen dat de buitenlandse pers het oppakt, kan hij laten zien hoe slecht Nederland weer is. Vast afgekeken van Geertje🧐

 41. Ome Cor

  Ow heerlijk dit.
  Nu heeft hij zijn woorden naar het Engels gekunsteld.
  Dan kun je lekker helemaal alle kanten op qua uitleg.
  Al eerder gezegd: het is een lafaard.
  Zo doorzichtig allemaal en dan die Trumpiaanse uitspraken en acties dwz maar wat roepen, ontkennen, de media, gehacked etc etc
  Totaal geen ballen, alleen maar kraaien; bah wat een mietje.

 42. Erdo

  Hey tata’s:

  GROET TURKEN

 43. Davinci

  Hij zal er vast straks een rap nummer over gaan maken, wat een ongelooflijke loser. Al ben je nog zo rijk het maakt je niet slimmer. Zo zie je maar een dubbeltje wordt nooit een kwartje.

 44. 30

  Dat is het laatste redmiddel, gaan roepen dat mensen die eens gaan kijken wat je allemaal hebt getwitterd, racisten zijn.

  Inderdaad. Eerst waren journalisten allemaal leugenaars, toen kon hij zich niets van de tweets herinneren, toen herkende hij zich er niet meer in, en nu heeft hij alles verwijderd, wat volgt nog.

  Hoeveel aanklachten van aanzetten tot geweld zou deze man ondertussen eigenlijk al hebben moeten lopen tegen zichzelf. Als een wit iemand dit had getweet over een zwart iemand, zat die al in gedwongen opsluiting voor heel erg lang. DAT is dus racisme.

 45. Layka

  Onze woordkunstenaar moet nodig het NPO-programma ‘Rechill’ gaan kijken.

 46. Geert

  Akwasi die in het openbaar oproept tot geweld en moord:

  – intrappen gezicht zwarte pieten;
  – moord op zwarte pieten;
  – moord op sinterklaas;
  – inrijden op sinterklaas intocht.

  Wat moet iemand van linkse signatuur doen om voor het gerecht getrokken te worden.

  Groetjes,
  Geert

 47. ome H

  Hij kijkt toch ook in de slaven archieven?

 48. rang

  En dan als blijkt dat hij gigantisch aan het verliezen is, Engelse teksten gaan typen in de hoop dat het buitenland denkt dat WIJ hier fout zijn en hij goed. Hij hoopt dat buitenlandse journalisten niet begrijpen waar we kwaad om zijn, en denken dat wij hem, Akwasi zomaar afmaken.

  Jee, helemaal niet doorzichtig hoor. Goed gedaan jochie, maar niet heus. Wat is die vent dom en gestoord zeg.

 49. Akwasi, Ashanti brother

  Yez, piepel from ze internesjional prez, zere was ieven a purson on ze websaait MC hoe wantet toe sjuf a colonial plinth of toe mieters up in maai ess. Zet is not normal, doe joe ugree?
  Kum on, brodders from al kontries, aai niet joer help verry bedlie.
  Aai doe not fiel seef enniemor in ze Nezzerlends end aai ken hardlie sliep in maai niew biek haus in Weesp.
  Aai em innosent; it is al ze fault of ze miedia end ze reesist piepel in ze Nezzerlends.

 50. Dries Roel Vink

  Er is maar een echte racist en dat de Ghanese slavendrijversfamilie Akwasi! Sodemieter op naar Ghana en ga daar bananen plukken!

 51. djeng

  @rang,

  ja want buitenlandse journalisten zijn allemaal heel dom, en worden helemaal niet door hun collega´s ingelicht over wat er werkelijk aan de hand is…

 52. Momo

  Hij herkent zich niet in berichten die gelijk zijn aan uitspraken die hij eerder dit jaar nog heeft gedaan?

  Deze man is zelf een racist en een leugenaar.

 53. abn

  Ik denk dat er nog veel meer moet worden gegraven in zijn verleden. Er zal vermoedelijk nog veel meer bovenkomen. Journalisten, Geenstijl, doe je werk en haal ALLES boven tafel.

  En publiceer nu eindelijk eens wie BLM , KOZP en Akwasi allemaal betaald. Alle subsidies, giften, uitkeringen, gemeentelijke steun, geld uit het buitenland, waar krijgt deze valse man allemaal geld van.

 54. Koos Dingemans

  De Ghanees-Nederlandse rapper Akwasi heeft zich mogelijk schuldig gemaakt aan het oproepen tot het plegen van een terroristisch misdrijf. Dit zegt de Deventer strafrechtadvocaat mr. Jan Vlug in reactie op oude tweets van Akwasi, die dit weekeinde opdoken en waarin de entertainer oproept om Sinterklaas en Zwarte Piet te vermoorden.

 55. Hermann Boring

  Stakker, staakt u wild geraas…..

 56. gtstfites

  Het echte probleem in Nederland:
  – Racsime is erger geworden dankzij Akwasi, Kozp en BLM
  – Discriminatie (geestelijk en lichamelijk) is een groter probleem vooral bij LGBTI, ouderen en verstandelijk/lichamelijke beperkingen
  – Rappers lopen met messen rond

  Etc.

 57. Aux

  @Ernestine Dat is exact de reden dat het in het Engels moet bij deze engnek! Vooral de USA waar je gezicht zwart schilderen vanwege hun geschiedenis not done is. De bewering van dit soort types dat dat “in het buitenland” als racistisch wordt gezien is dan ook een leugen of halve waarheid. Het zijn vooral Angelsaksische landen waar ze een racistische geschiedenis hebben van zwarte mensen pesten op deze manier. Zwarte Piet was nooit bedoeld om zwarte mensen te pesten, maar als je de context weglaat, kun je de Amerikaanse pers dat wel laten denken. Daar is KOZP ook al jaren mee bezig, in het buitenland beweren dat Zwarte Piet een overblijfsel is van een racistisch Nederland, en “de Nederlander” laat het maar gebeuren en zet deze leugens tegenover buitenlanden niet recht.

 58. P[r]ettie Art

  aKwasimodo doet niet onder voor de extremistische en gewelddadige aanhangers van IS. Zijn medestanders net zo.
  Wie dit niet ziet is nog niet wakker genoeg.

 59. TimTim

  @djeng Lees de Britse berichten eens over de Derksen-rel. Dat zijn klakkeloos overgenomen praatjes van de tegenstanders van Derksen. Niet opschrijven hoe de grap bedoeld was, maar letterlijk overnemen hoe de Akwasi’s het opvatten. Zaken als feiten brengen die nuance verdienen.

  Inderdaad erg domme, slecht ingelichte (of gewoon luie) journalisten. Daar doet jouw sarcasme niets aan af.

 60. Kruisje roer me niet

  Net zo als Rutte, hij herkent zich niet in deze uitspraken, zoiets heet dan nu voortschrijdend inzicht. Ja ja 😉

 61. bamboe

  Wat een psychopatenkop heeft die vent ook! Check zijn ogen. Dezelfde blik zagen de slachtoffers van Samuel Little voor ze stierven.

 62. Achtmet

  Die gek moet opgepakt worden en vervolgd !Grapperhuis waar blijf je ?

 63. Corry Jankbal

  Alle Blanken die knielen voor akwasi achtigen lijden aan een ernstige identiteits stoornis, gecombineerd met chronisch masochisme.
  Akwasi is een racist, net als de meeste van dat soort mensen.
  Stop met dergelijke types naar Nederland halen, er komt louter ellende van.
  In mijn provincie loopt de criminaliteit van akwasi’s de spuigaten uit, en niemand durft er iets van te zeggen.

 64. Hans van Dijk

  Akwassie heeft de Zwarte Piet getrokken met al die mooie teksten! Justitie, deugendNL, overheid zal de gelederen wel sluiten om deze gekwetste ziel in bescherming te nemen. Kijk er niet gek van op! Autochtonen worden op een vreselijke manier beledigd en verwenst , muisstil zijn de grachtengordel stink diertjes

 65. Cactus kweker 1

  Akwasi langzaam gaat je masker af.
  Je bent zelf een vuile racist.
  Een opruier ten koste van de blanke mensen wil je jezelf op een voetstuk plaatsen.
  Ik zou je met liefde mijn maat 45 schoen in je bek trappen

 66. Miss T Kollawee

  Ik ben géén racist en denk bijna niemand maar deze Ghanees maakt het wel erg bont. Het was even rustig om deze man. Na zijn toespraak op de Dam en zijn spreekbeurt bij Beau en heldere Margriet zat het wel erop. Mijn zijn gele jurk het theater. Maar nu dit weekend even zijn zelfbeeld opvijzelen met een stuk in het AD. Toen kwamen de oude haters van tweets naar boven. Dan hang je en met een paar boodschappen kun je dit niet meer redden. Meneer Akwasi dit was het. Je hebt jezelf geen goede dienst bewezen en nu blijkt ook wel dat met de media en opinie omgaan ook een vak is wat jij en je management niet beheersen.

 67. Dries Roel Vink

  Wie gaat er een aanklacht indienen tegen Akwasi? @geertwilders?

 68. totaal

  Ja, wie is dat ´management´ van Akwasi eigenlijk. Zijn moeder ?

 69. 25

  Een slappe paplul, dat is Akwasi. En ongelooflijk dom. Wat vinden zwarte mensen eigenlijk van dit door de mand gevallen , op een positie gezette figuur.

 70. ye

  Je hoort inderdaad niets van zwarte mensen over dit geraaskal, deze leugens, dit wegkruipen van wat je hebt gezegd en de verregaande onwaardigheid van dit alles.

 71. Medusa

  Het slavernijverleden van 200 jaar geleden duwt hij ons keer op keer door de strot.
  WAAR ZIJN EIGEN VOORVADEREN OOK DEEL AAN UITMAAKTE.
  maar tweets van 10 jaar geleden kan meneer zich niet herinneren.

  Waarom gaat meneer niet met zijn geld en roem naar Afrika om zijn niet racistische landgenoten mee op weg helpen met een toekomst opbouwen.
  Hoeven ze ook niet hierheen te komen en kan hij ze al dat leed besparen. In dat racistische landje dat hem ondanks alle kansen gegeven toch zijn hele leven hebben verkloot dankzij een onschuldig kinderfeestje.

 72. d.Kahn

  Wanneer je die Engelse tekstjes die hij opeens produceert bekijkt, lijkt het net of wij hem zomaar aanvallen. Dit is verregaand vals. Het is een enorm vals mens dit. Hij kan niet hebben dat hij bewijsbaar door de mand is gevallen en gaat dan in het Engels wereldwijd dus vervalsende teksten publiceren die helemaal niet vertellen hoe de vork in de steel zit maar de waarheid ernstig verdraaiien. Alles om maar niet je eigen fouten te hoeven zien. Hoeveel bewijs van psychopathie wil je hebben.

 73. Xavier

  Waar zijn je ‘vrienden’ zoals Quinsy, Jerry, Peter R., Arie, Vivienne en de andere woke BLM-ers.

 74. Cactus kweker 1

  Nu afwachten of deze leugenaar ballen toont en sorry zegt op TV .
  Waar hij eerst de blanke nederlanders heeft uitgemaakt voor racisten.
  Maar ik denk dat hij geen ruggegraat heeft en terug gaat waar hij vandaankomt het RIOOL.

 75. merio

  Dat is in feite een vorm van smaad naar de Nederlandse pers en regering, toch ? Er is weinig wat dit domme individu doet, dat NIET strafbaar is. Hij denkt blijkbaar echt nergens over na.

 76. BccB

  Sluit niet uit dat Akwasi vreselijk naief is en gebruikt is door minder goed willende mensen uit de radicale tak van de BLM beweging .

 77. bosman

  Graag lijsten met wat zijn inkomen precies is, alle subsidies, gemeentegiften, buitenlandse gelden uit steunfondsen, en wie dat allemaal verschaffen. Uitkeringen. Ik zal je zeggen wat je vindt: Akwasi heeft helemaal nooit ook maar 1 baan gehad of werk gedaan.
  Het is een enorme uitvreter. Hij leeft van de opbrengsten van al die subsidies en fondsen EN VAN DE INKOMSTEN ALS HUISJESMELKER VAN 6,5 MILJOEN VASTGOED !

 78. Mister T Bone

  “ Akwasi is te boeken als workshopmaster voor de vaardigheden schrijven, drama, rap en podiumpresentatie. Hij deed dit al op basisscholen en middelbare scholen voor kinderen van alle leeftijden. Ook heeft hij ervaring als coach van verschillende volwassenen in bijvoorbeeld het bedrijfsleven, afkickklinieken en verzorgingstehuizen. Akwasi was al vier keer actief als jurylid bij de Grote Prijs van Nederland en hetzelfde werk deed hij voor hiphopcompetitie” Kopie site Akwasi
  Een echte verbinder dus, je zult deze man op je podium hebben staan met zijn extreme en hardhandige denkbeelden.

 79. Ive

  En wie is die mysterieuze manager. Een stuk familie zeker.

 80. GP737

  Ondertussen houdt die Airfryer zich muisstil. Ga daar alles ook maar eens van na. Die klopt ook totaal niet.

 81. BradgeTV

  Door mijn brede kennis van de Nederlandse muziekwereld weet ik wie de manager is.
  Eerst abonneren op mijn geweldige Youtube-kanaal!

  Bedankt voor het lezen, tot de volgende keer!

 82. drek

  @T bone,

  workshopmaster. Daar heb je die megalomanie alweer. Wie noemt zich nu ´workshopMASTER´. Waarschijnlijk heeft hij ooit 1 workshop gegeven. Die vent kan echt niets en is veel te psychiatrisch gestoord voor dit werk.

 83. ster

  Alles zegt mij dat we hier te maken hebben met een gigantisch opgeblazen ego. Een persoon die niet in de werkelijkheid leeft, en die een verkeerd beeld van zichzelf heeft. Hij wil alleen op komen draven als hij direct daarmee op tv komt, EN betaald wordt, of op een andere manier oneigenlijk in de lucht gestoken wordt, ja dan wil hij zijn luie reet wel verheffen.

  Het gaat alleen maar om beroemdheid, gratis geld, gratis in een jury kunnen zitten, heersen over anderen, allemaal ego. EGO. Het is een gek.

 84. Ms. Fish Steak

  De manager kan een andere baan gaan zoeken en zijn landgenoot Airfryer is zich rotgeschrokken van de ophef en gaat van ellende frietbakken in zijn nieuwe airfyer.

 85. Robson

  Shaka Zulu is aardig van het padje afgegleden, loser

 86. Meneer Bataya de Soeza

  Interview Parool : Het gaat ook niet om mij, weet je. Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland. De ophef over mijn speech op de Dam kwam trouwens pas laat op gang. Op de dag zelf was er niets aan de hand, de dagen erna ook niet. Pas later in de week, toen allerlei rechtse media ermee aan de haal gingen, ging het mis.” …Er is wat goed mis niet met dit land maar met Akwasi, je hebt dit weekend al een paar keer gelogen. Je bent door het ijs gezakt vriend. Niemand gelooft je nog woordkunstenasf en rapperd.

 87. Willie

  Margriet zal weer een heerlijk kopje thee met hem gaan drinken.

 88. LLRV

  Maakt niet uit dat heel NL hem niet begrijpt, maakt niet uit dat hij knettergek is.

  Iemand begrijpt hem, er is iemand die alles wat hij uitbraakt HELDER vindt.

 89. tari

  @meneer Bataya de Soeza,

  Ja. Bovendien moeten een aantal media mensen het buitenland duidelijk maken dat die Engelse teksten van Akwasi aangaande wat hier aan de hand is, VOLLEDIG GEFALSIVICEERD zijn. En er moet duidelijk gemaakt worden wat er werkelijk aan de hand is.

  Deze meneer is namelijk zo psychopathisch, dat hij denkt hier allemaal mee weg te komen door in de buitenlandse pers de zaak te verdraaiien. Welke journalisten gaan hier werk van maken, het moet een heel team zijn, want meneer Akwasi zal tot in het oneindige alles verdraaiien om zijn leugenachtige kont te redden.

  Journalisten, licht het buitenland in.

 90. Margrietje

  HELDER!

 91. tas

  Liegen, verdraaien, oplichten, subsidie absorberen terwijl je 6,5 miljoen in vastgoed hebt met inkomsten, leugenachtige teksten het buitenland ingooien, nog meer verdraaien, ontkennen dat je dingen hebt geschreven en gedaan,

  waar doet me dit toch aan denken. Dit is Akwasi ten voeten uit ! Waar lijkt dit op…

 92. X

  Wij hebben geen aquaria in Twente godzijdank. Blijf mooi met z’n allen in de randstad.

 93. tas2

  Vergat nog: oproepen tot moord, oproepen tot het met een auto menigten rondom Sinterklaas inrijden, oproepen tot het in het gezicht trappen van Zwarte Piet, en ga zo maar door.

  Hij is echt wel heel erg fout, hoor. Had allang opgesloten moeten zijn !

 94. Jantje met de pet

  Het hele partijkartel en Geenstijl de site en partij van de Herenliefde niet mijn type.

 95. Smerig Zwijntje Geronimo

  Oké, je roept tot moord en doodslag en wanneer mensen deze dirt over jou vinden, dan zijn dat racisten. Wat deze labiele dodo dus eigenlijk beweert is dat wanneer het doel geheiligd is moord en doodslag aanvaardbare middelen zijn. Degenen die daar in deze zaak anders over denken, dat zijn dus per definitie racisten. Ik weet het allemaal niet hoor, maar als de rechtsstaat hier nog enigszins functioneert, gaat deze man een aantal jaren de cel, maar misschien is T.B.S. ook wel een optie. Daarna kun je mooi de pluk-ze-regeling gaan inzetten.

 96. Inez de la Fontiera

  Geen stijl Inzending : Akwasi is een intolerant en onverdraagzaam mens, die van huis uit geen Nederlandse normen en waarden heeft meegekregen en andermans culturele tradities verward met obligate en gemakzuchtige aannames over vermeend rascisme. Deze afrikaanse simpelmans is in wezen een sociaal gehandicapt persoon met een stuitend gebrek aan sociale vaardigheden als relativerings- en inlevingsvermogen in zijn leefomgeving en zijn blanke Nederlandse medemens in het bijzonder.

 97. .WEST*

  Rapper Akwasi is de grootste racist. Eentje gezegend met pigmentoverschot.

 98. Ome Cor

  Het doet me in ieder geval goed dat onze nationale “knuffel” black-face bezig gehouden wordt door de zich opstapelende negatieve berichten rondom zijn persoontje.
  De fase van ontkennen is nu zo’n beetje voorbij; naadloos rolt hij de fase van wild om zich heen slaan in.
  Straks krijgt hij wat bijval van ‘n aantal half ingelichte buitenlandse journalisten en/of broeders; daar gaat hij dan mee pochen.
  Vervolgens wordt hij hier te lande steeds verder afgemaakt en raakt meer en meer geïsoleerd. Dan maakt notabene hij bekend dat hij een aanklacht wegens bedreigingen aan zijn adres gaat indienen.
  Uiteindelijk verliest hij dat want hem wordt voor de voeten geworpen dat HIJ heeft opgeroepen tot geweld en zelfs moord en dat hij dus kan verwachten dat dit kan leiden tot dergelijke reacties.
  Dat leidt er weer toe dat hij gaat zeggen dat Nederland geen rechtsstaat is en dreigt met hoger beroep. Dat trekt hij uiteindelijk in.
  Vervolgens gaat het OM wel in beroep om tot een passende straf te komen.
  Hij krijgt een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2jr met een proeftijd van ook 2 jaar en een geldboete van €10000.
  Daarna wordt het stil rond Akwasi; al zijn vriendjes zijn geschrokken en binden in.
  Enige tijd later lezen we dat hij zijn huis heeft verkocht (aan een blanke welteverstaan) en is verhuisd naar Ghana.
  En toen hebben we nooit meer iets gehoord van ‘m.

 99. Zwarte Piet is geen racisme

  Deze haatneger uit Ghana is de boel bij ons aan het verzieken. Waar blijft jesus 2, onze opper NSB ér Arie Boomsma met zijn Stasi fans Halina Reijn Claudia de Breij, Glennis Grace, Erik van Muiswinkel , Thijs Römer, Georgina Verbaan?

  Ik hoop dat de heren van Veroniva Inside hem goed te grazen gaan nemen met grappen en grollen.

 100. Zwarte Piet

  Deze h&&tn*ger uit Ghana is de boel bij ons aan het verzieken. Waar blijft jesus 2, onze opper NSB’er Arie Boomsma met zijn Stasi fans Halina Reijn Claudia de Breij, Glennis Grace, Erik van Muiswinkel , Thijs Römer, Georgina Verbaan?

  Ik hoop dat de heren van Veronica Inside hem goed te grazen gaan nemen met grappen en grollen.

 101. Pipo de poep

  jan
  zo 06 sep 2020 om 12:54
  Hij heeft z’n eigen graf gegraven. Het beste wat hij kan doen is vertrekken.
  Weg uit Nederland.
  Wie wil er nog met deze man in zee… ehhh in een aquarium.

  In een zeeaquarium..

 102. Echt wel

  Volgens mij heeft ie nu een nieuw twitter account hoor: @antonkarelblm
  Met nieuwe foto’s en weer een schimp tweet richting ‘rechtse’ twitteraars.

 103. X

  Kijk ook idd uit naar VI. Wat een heisa om Derksen, terwijl hij gewoon een grap maakt.
  Deze akwasi IS gewoon een hele slechte grap. Opsluiten en sleutel weggooien. Werkt racisme in de hand. Hele domme neger

 104. Pàkme van Agteren

  Ik vind het heel sneu om je huidskleur als schild te gebruiken tegen kritiek. Als je gaat dreigen om mensen te vermoorden bij een kinderfeest ga je gewoon echt veel te ver. Sowieso zorgt die hele BLM-beweging alleen maar voor extra verdeeldheid omdat mensen gaan rellen en plunderen om hun punt te maken.

 105. Jan

  @ Zwarte Piet Wat heeft Ghiana er mee te maken, daar komt hij niet eens vandaan?
  Het is gewoon een geboren Amsterdammer , maar eigenlijk moesten ze hem ook voor het gerecht slepen !

 106. Julske

  Akwasi houdt afstublieft je mond nu, en niet op negatieve racistishe reacties reageren. Laat die mensen met rust als ze hun kinderfeest willen vieren. Wees trots op je kleur en je zwart zijn. Ik begrijp je wel, dat het niet je intensi is om zwarte piet, wat een (sprookje) is, om hem in zijn gezicht te trappen. Maar je moet ook weten dat alles wat je zegt, wordt serieus genomen. Je bent een zwarte man , sterk, nou en. Niemand is superieurder dan jij. En dat moet je goed onthouden. Jouw kinderen moet je goed leren , om goed voor zich zelf op te komen. Voedt ze assertief op. dat ze morgen geen voetveeg zijn voor racisten.

 107. Echte Hollander

  Akwasi is een zwarte zielepiet en net als vele andere kakelende NL rappers, een foute kopie van figuren uit Amerikaanse achterstandswijken in de grote steden.

 108. Peter

  Hij heeft het omgekeerde bereikt….
  ik had niets tegen donkere mensen.. maar aan Akwasies heb ik nu enorme hekel..

 109. Anoniem

  Kan iemand even tegen hem zeggen dat hij gewoon Nederlands kan schrijven. godverdomme.

 110. Helena

  Tijd voor een kopje thee aan tafel bij Mark Rutte!
  De enige persoon in Nederland die zich hier nog voor inzet schat ik zo in.
  De rest van Nederland aangifte doen!
  Akwasi als je zo zwelgt van zelfmedelijden daar geen hulp voor zoekt,maar andere mensen beschuldigd is trouwens de makkelijkste weg!
  Alleen overzie je zelf niet meer hoe ziek je bent!
  Zo erg dat je vooral tegen jezelf in bescherming genomen dient te worden!!!
  Veel Sterkte!!!!!!!!!

 111. mies

  Het is Regressief Links eigen, recht te praten wat krom is.
  Ze doet niet anders. Bij een specifieke fascistische ideologie. Die ene religie.
  Benieuwd hoe Regressief Links de ‘woordkunsten’ van Akwasi nu weer recht gaat praten.
  Ik heb in ieder geval al weer wat pareltjes voorbij zien komen!

 112. Calimera de la Pinchos

  Onder het mom van verbinden als dat al zo was heeft hij het tegenovergestelde bereikt, iedereen nou ja bijna iedereen heeft een hekel aan de uitspraken van deze man. Ik sta overal neutraal in maar ben nu wel over. Dit gaat niet meer goedkomen met Akwasi als je zo aan het liegen en bedriegen bent en rook gordijnen aan het optrekken ben en aandacht afleiden dan ben je een klein Trumpje aan het doen en die kunnen we missen als kiespijn.

 113. MC bezoeker 36

  Deze man is geestelijk niet in orde. Hopelijk zorgen zijn naaste ervoor dat hij de zorg krijgt die hij nodig heeft (ook i.v.m. de veiligheid van NL). De eerste stap om van Twitter af te gaan is in ieder geval al gezet.

 114. Tosca Wellerink

  “ De rapper ziet het delen van oude tweets als een poging om zijn naam te bezoedelen. Ook herhaalde Akwasi waarom hij vindt dat Zwarte Piet moet worden afgeschaft. “Ik vind het verschrikkelijk om te zien dat heel veel bevoorrechte Nederlanders zich zorgen maken over het in leven houden van deze traditionele blackface, terwijl ze geen aandacht schenken aan wat je Nederlandse medemensen met een andere achtergrond willen: gehoord worden en met respect behandeld worden.” …gehoord worden dat hebben we inmiddels van je maar niet op een positieve manier en met respect behandeld worden ? Voor wat die opruiende teksten van je en dat lieg gedrag. Respect moet je verdienen woordkunstenaar en vergeet even niet naast je rechten heb je ook plichten.

 115. 😷Paulus

  😷Archief doorzoek? Zoeken naar messen en wapens zeker. 😁😁

 116. Diana Landboog

  Het lijkt er op dat de eerste gesubsidieerde afrikaanse cultuursloper met globalistische neigingen zijn lange tenen heeft overspeeld. Hopelijk volgen simons, gario en de airfryer, net als deze ghanese hufter woonachtig in de regio 020 ook spoedig de gang richting de mesthoop van de geschiedenis.
  De maat is vol mijns inziens, verdraagzaamheid en tolerantie is een Nederlands basisprincipe om met elkaar samen te leven, dus ook voor buitenlanders die hier willen wonen. Het is geen beginsel dat door intolerante onverdraagzame hufters en plurken uit suriname en ghana ge-exploiteert mag worden op basis van een gebrek aan opvoeding, een hoger pigmentgehalte en portomonneebelangen. Quote van Geen Stijl

 117. Arthur

  Tsjongejonge, helemaal niemand van die ratten bij Boulevard die deze gast net aan durft te pakken. Lafaards!!!

 118. ano@niem.nl

  En de racismekaart is weer getrokken. In plaats van dat hij gewoon toegeeft dit soort zaken te hebben geschreven en geroepen. De aap komt uit de mouw, het wordt hem te heet onder de voeten en dan is iedereen die hem op zijn vingers tikt opeens een racist. Wat een sneu figuur is dit!

 119. show nieuws sbs KANAAL 37

  mensen reageer niet op die zwarte aap daar kikt hij op dan kan hij zich weer een keer af rukken

 120. Pullekie

  Het is te hopen dat zijn soortgenoten hem een kopje kleiner maken of stenigen!

 121. roos

  deze man is een leugenaar een ophitser zielig doen om de kleinzieligste dingen maar met zij gelieg en bedrieg heeft ie toch nog voor elkaar weten te krijgen dat een behoorlijk groot deel van de natie dat gelooft en door hem moet zwarte piet verdwijnen

 122. JasperV

  Dus iemand die de waarheid probeert te achterhalen is ook een racist. Zo blijven er niet veel “normale” mensen meer over.

 123. Cornelia

  Doe niet zo dom. Het is niet recent, acht jaar geleden al geplaatst vanuit de haat in je hart. Je bent niet gehackt. Je hebt het zelf getwitterd en in het openbaar gebracht. Wat je op internet zet is altijd terug te vinden.
  Geef alleen jezelf de schuld, het is helemaal je eigen verantwoordelijkheid. In het Engels antwoorden, met fouten, totaal idioot is dat. Of heeft de media het vertaald? Nu mag je bang worden!
  TOT ZIENS IN DE RECHTBANK!

 124. anonymous

  Als je niks geks hebt getweet kunnen ze ook niks vinden.
  Als je je account verwijderd heb je blijkbaar iets te verbergen
  Akwasie weet dus niet dat hij wel kan verwijderen maar zijn tweets toch gewoon altijd
  op internet blijven staan.

 125. Kurt Slong

  Al die deugende blanken die zich willen opofferen voor deze god. Die onnatuurlijke vorm van begrip, afschuw en medeleven zijn wollig maar allen met een welgemeenheid van ten hoogste 0%. De reddingspogingen straks in de talkshows om de macht te herstellen? Worden de belangen behartigd en verdedigd voor de traditie en onze kinderen of voor een individu die voor persoonlijk gewin onze kinderen en traditie op een primitieve gewelddadige manier wil verstoren ontzeggen? Voor wie is deugend Nederland?

 126. Ome Cor

  Ik zou de arme vader van Akwasi willen oproepen om z’n zieke zoon maar op te halen voor een one way ticket naar Ghana.
  Het is ook niet niks om een woordenkunstenaar te zijn die aan geheugenverlies lijdt; hoe kan zo iemand zijn rijmpjes nou aan kleuters voorlezen. En al die mensen die hem voorliegen dat hij al betaald is voor zijn kleuter-gangsta-rap, zo komt er geen cent meer binnen. Er wordt ernstig misbruik van hem gemaakt en hij begint nou ook ineens steenkolen-Engels te praten.

 127. ICU

  Belachelijk dat dit zwart jongetje nog aandacht krijgt na het verheerlijken van geweld.

 128. aammehoela

  Het is toch volkomen belachelijk. Zijn ergernis ineens in het Engels weergeven en niet inzien dat hij totaal de plank misslaat. Het enige wat hij ermee bereikt is dat twijfelaars wel eens voor Baudet of Wilders kunnen gaan stemmen. Het wordt tijd dat deze Awkwasi totaal geboycot gaat worden. Dus nooit meer ergens laten optreden. Dat mag hij wat mij betreft enkel nog in Ghana doen.

 129. Akwasi in het Engels

  This Akwasi is a first class poser with his bullshit in english.

 130. Margriet v.d. L

  Zodra ik mijn show weer mag doen ga ik hem iedere dag uitnodigen om jullie te treiteren.

 131. o

  @Margriet vd L.
  Moet je vooral doen. De aversie tegen hem zal alleen maar groeien. Doei.

 132. HadieDave

  Margriet van de L. Er kijkt bijna geen hond naar die tyfusshow van je.

  Doei.

 133. MolTalk

  Akwasi cancelt zichzelf hiermee.

 134. Xxxx

  Akwasi ga een poosje in het land van je voorouders wonen. Kijken of je bij terugkomst nog zoveel praatjes hebt. Heel misschien wordt je dan wakker en bedenk je je nog eens dat Nederland zo slecht nog niet is.

 135. Jopie Slim

  Deze man moet gewoon kapotgemaakt worden. Hij moet elk moment van de dag door iedereen die hij treft de gek aangestoken worden. Constante ridiculisering de hee dag door 24/7. Elke dag op tv, radio internet. Elke dag. Tot z’n (zelfverkozen) dood. Dat ie depressief z’n huis niet uit durft. Kom op nederland laat deze man niet met rust laat hem smachten naar het moment dat hij uit de publiciteit is. Een moment dat nooit gaat komen. Zoals Balthasar Gerards gevierendeeld werd moeten we deze man op homerische wijze vierendelen met spot. Voor de rest van zijn jankerige medelijden vragende zielige miezerige eerloze leven.

 136. Nick

  Akwasi heeft een vreemd groot hoofd.

 137. Flip

  Nie teveel woorden aan vuil maken, een grote MAFKETEL!!!!!!
  Opsluiten na zulke uitspraken.

 138. Xxxx

  Lees net in de krant dat er aangiftes gaan komen tegen Akwasi. Ik kan die zwarte kop inmiddels ook wel uitkotsen! Hoop dat deze opruier voor de rechtbank komt. Te gek voor woorden dat een persoon voor een heel land gaat bepalen of wij hier geen Sinterklaas en Zwarte Piet mogen vieren en dat hele hordes mensenmassa’s daar in meegaan. Mensen worden steeds zieker in hun hoofd!

 139. akwasiMoe

  Akwasi is een haatzaaiende racist die uit is op ellende.
  Ik word erg boos als hij mijn blanke vrouw en blanke schoonfamilie racisten noemt. Hij heeft te weinig blanke vrienden omdat hij een hekel heeft aan blanken
  Dat komt omdat hij een Racist is.
  De Ashanti’s jagen al jaren op andere stammen en rassen en zijn erg goed in haatzaaien en mensen tegen elkaar op zetten.
  Laat je niet gek maken door deze man hij wil oorlog tegen de blanken en zo opeisen wat niet van hem is. rijkdom en succes zonder er voor te werken. Lees zijn mislukte raps en dan zult u zien hoe hij met muziek zijn haat boodschappen verspreid. In zijn rap roept hij dat zijn vrienden mocro’s antis en suri’s klaar staan om de blanken te vernietigen.
  Bizar dat hij zoveel spreektijd krijgt in de nederlandse media.
  Ik ben trots op mijn donkere huidskleur maar ik distancieer me van mensen zoals Akwasi hij is een slecht mens

 140. Margje

  Ik zag echte woordkunstenaars voorbij komen, echt geweldig!!!
  En Akwasi moet een schop onder de kont hebben en oprotten naar Ghana. Laat ie met zijn 5 ton die mensen daar uit de armoede helpen, dan maakt ie echt een statement!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.