Wolter Kroes is geen familie van Doutzen Kroes

Doutzen Kroes en Wolter Kroes zijn geen familie van elkaar. Wel kent hij mensen die haar goed kennen. Dat geeft de volkszanger, bekend van Viva Hollandia, aan in gesprek met Nieuwe Revu. Doutzen en Wolter delen allebei dezelfde achternaam, maar daar houden de gelijkenissen – gelukkig voor Doutzen – op. “Doutzen en ik zijn geen familie, haha. Ik heb haar nog nooit ontmoet, helaas niet! Maar ze staat zeker op mijn bucketlist om eens kennis mee te maken“, zegt hij.

Wolter vindt Doutzen heel fijn om naar te kijken. “Ik vind haar een heel mooie vrouw.”

Van de buitenkant lijken de twee totaal niet op elkaar, maar hoe zit het met het innerlijk? Is Wolter ook een complotgekkie? “Natuurlijk vraag ik mezelf ook wel dingen af over corona. Klopt het allemaal wel wat er wordt gezegd? Hoeveel mensen komen er nu daadwerkelijk op de ic in het ziekenhuis terecht?“, zegt hij. “Dat soort dingen gaan er ook in mij wel om.

Toch denkt Wolter niet net zoals Doutzen dat de media en de politiek ons allemaal ziek willen maken. “Met zoveel volgers als Doutzen heeft, is het zaak om je woorden goed te kiezen en je uitlatingen zorgvuldig te formuleren. Zelf weeg ik mijn woorden ook altijd goed af richting de media.”

Doutzen heeft het niet zo handig gedaan, vindt hij. “Kijk, als BN’er worden je woorden op een weegschaal gelegd en als je iets zegt dat verkeerd valt, kun je heel veel stront over je heen krijgen.”

Maar ik ken mensen die haar goed kennen en daardoor weet ik dat ze haar boodschap niet slecht bedoelt.”

The Voice-harpenmeisje Iris Kroes is overigens wél familie van Doutzen. Zij zijn achter-achternichtjes van elkaar.

Lees ook:
Coronacomplot Doutzen: ‘Media willen ons ziek maken’ (23 juli)
Rudy Bouma maakt gehakt van ‘complotgekkie’ Doutzen (23 juli)
‘Complot achter complottheorie Doutzen Kroes’ (24 juli)
Rob Goossens: ‘Complotten Doutzen Kroes ziekelijk’ (4 augustus)

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen