‘Complot achter complottheorie Doutzen Kroes’

Doutzen Kroes is met haar uitspraken dat de media zouden samenzweren om het volk ziek te maken toch wel een beetje het gekkie van de week. Haar complottheorie heeft geleid tot allerlei soorten reacties: de een is het met haar eens (Tim Douwsma), de ander is uitermate kritisch (NOS-journalist Rudy Bouma) en er zijn ook mensen bezorgd (Diederik Jekel). Bij Shownieuws zag de oplettende Guido den Aantrekker gisteren een complot achter Doutzens complottheorie.

De suggestie van Doutzen dat vitamines zouden helpen tegen corona, zou volgens Guido zomaar eens een ander belang kunnen dienen. “Haar zus zit ook in die gezonde voeding, hè. Wat zit daar dan voor belang achter?

Anouk Smulders, toch een beetje het leeghoofdje van Shownieuws, begrijpt Doutzen wel. “Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo raar dat zij wel vragen stelt en ze zich letterlijk afvraagt: ‘Waar komt dit vandaan? Zijn er mensen verantwoordelijk?’ Waarom mag je geen vragen stellen? Als je dan ziet wat er onder haar Instagram gebeurt…Waarom kan zij zich niet gewoon uitspreken wat zij denkt dat er is?

Guido: “Ik heb het idee dat zij er vooral bang voor is. Ik vind het wel een beetje geraaskal dit hoor.”

Misdaadkenner Nicole Buch: “Ik vraag me oprecht af wat voor onderzoek zij gedaan heeft dan.”

Guido: “Ja, aan de keukentafel.

NOS-journalist Rudy Bouma, die kritische kanttekeningen plaatste bij de vragen van Doutzen, moet inmiddels bijna de schuilkelder in. “Doutzen Kroes roept in haar post ook op tot verbinding. Haar fans noemen mij -na enkele kritische kanttekeningen- echter ‘NAZI-journalist, kwal, activist en bruinwerker (💁‍♂️) die niet goed bij z’n verstand is en een kopje kleiner moet worden gemaakt’.

Doutzen wil in de media verder niet reageren op haar uitspraken. Zeker bang dat een verslaggever haar ergens mee injecteert. Boulevard-host Luuk Ikink: “Wij dachten: we willen haar daar heel graag over spreken, maar dat doet ze niet. Ze zegt: ‘Ik wil geen pers rondom de post.‘”

Lees ook:
Coronacomplot Doutzen: ‘Media willen ons ziek maken’ (gisteren)
Rudy Bouma maakt gehakt van ‘complotgekkie’ Doutzen (gisteren)
Diederik Jekel erg bezorgd: ‘Doutzen, app me terug’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen