Coronacomplot Doutzen: ‘Media willen ons ziek maken’

Doutzen Kroes luidt de noodklok. Ze heeft de afgelopen maanden ‘urenlang’ research gedaan over corona en heeft sterk het idee dat media, overheden en farmaceuten niet het beste met ons voorhebben. Dat geeft ze aan in een alarmerend bericht op Instagram. Het topmodel heeft zich de afgelopen weken behoorlijk koest gehouden en nu is duidelijk waarom. “Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen en ik begrijp het niet. Er zijn zo veel vragen.

Wat voor vragen spelen er in Doutzens hoofd? “Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?

Het tolt allemaal door haar hoofd. “Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons? En met ‘zij’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.

De media moeten we volgens Doutzen met argwaan bekijken. “Er zijn zes bedrijven die (bijna) alle media bezitten, is dat niet een belangenconflict? En hoe werken de systemen waar we allemaal in zitten? Wie profiteert ervan? Ik heb altijd vragen gesteld, ik ben geboren in een familie die nooit gewoon volgde…

Het is voor Doutzen een flinke stap om dit uit te spreken. “De laatste maanden heb ik urenlang onderzoek gedaan en vroeg ik me af hoe ik dit met jullie moest delen. Nu voel ik de drang om dit met jullie te delen.

Please keep asking questions ALWAYS! POWER TO THE PEOPLE 💫 #wakeup.

Een lingeriemodel met een coronacomplot: de natte droom van Robert Jensen is uitgekomen.

 

View this post on Instagram

 

I have been quiet for a while, I have been trying to make sense of it all and I can’t! There are so many questions. And with questions it started for me. It could be that you’re reading this and thinking what questions, I don’t have any questions and what do you mean by making sense of it all! My questions are: Do they want us to be healthy? Why is boosting our immune systems with vitamins and food rich in nutrients not part as a measure against Covid? Do they want us to be united or divided? Is it easier to control a fearful driven society? Do they want the best for us? And with ‘they’ I’m talking about the media, the pharmaceutical industry, our governments and all the huge companies that have interests very different to ours it seems like and with ties in everything. There are 6 company’s that own (almost) all media isn’t that conflict of interest? And how do the systems work that we’re all in. Who is benefited? I have always asked questions I was born into a family that has never just followed….. In the past few months I have researched for hours and wondered how to share this with you. And here I am feeling an urge to share with you that It has been quite the journey searching for answers. Ask your own questions, follow the money and connect the dots! Think logic, follow your heart and instincts. In the end it’s a power we all have, it will unite us and we need to wake up in order for that to happen! Please keep asking questions ALWAYS! POWER TO THE PEOPLE 💫 #wakeup #askquestions

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen