Coronacomplot Doutzen: ‘Media willen ons ziek maken’

Doutzen Kroes luidt de noodklok. Ze heeft de afgelopen maanden ‘urenlang’ research gedaan over corona en heeft sterk het idee dat media, overheden en farmaceuten niet het beste met ons voorhebben. Dat geeft ze aan in een alarmerend bericht op Instagram. Het topmodel heeft zich de afgelopen weken behoorlijk koest gehouden en nu is duidelijk waarom. “Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen en ik begrijp het niet. Er zijn zo veel vragen.

Wat voor vragen spelen er in Doutzens hoofd? “Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?

Het tolt allemaal door haar hoofd. “Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons? En met ‘zij’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.

De media moeten we volgens Doutzen met argwaan bekijken. “Er zijn zes bedrijven die (bijna) alle media bezitten, is dat niet een belangenconflict? En hoe werken de systemen waar we allemaal in zitten? Wie profiteert ervan? Ik heb altijd vragen gesteld, ik ben geboren in een familie die nooit gewoon volgde…

Het is voor Doutzen een flinke stap om dit uit te spreken. “De laatste maanden heb ik urenlang onderzoek gedaan en vroeg ik me af hoe ik dit met jullie moest delen. Nu voel ik de drang om dit met jullie te delen.

Please keep asking questions ALWAYS! POWER TO THE PEOPLE 💫 #wakeup.

Een lingeriemodel met een coronacomplot: de natte droom van Robert Jensen is uitgekomen.

Zie de post van Doutzen.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen