Hilversum vecht nog niet om Renate Gerschtanowitz

Bijna anderhalf jaar na haar vertrek bij Shownieuws wordt er in Hilversum nog altijd niet gevochten om haar diensten. Er zit niets in het verschiet als het gaat om tv-programma’s. Dat vertelt ze in de nieuwe Weekend. Renate vertrok na 6,5 jaar bij Shownieuws omdat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. Nu leeft ze van de portemonnee van haar man Winston en heeft ze een kattensite gemaakt. Als die tv-comeback er niet komt, vindt Renate het eigenlijk ook niet zo erg.

Met de financiën zit het wel goed bij de Gerschtanowitzjes, dus voor het geld hoeft ze het allemaal niet meer te doen. “Ik mis televisie niet. Ik moet iets echt leuk vinden. Dat geeft me rust.

Ze gaat nu lekker wat dingen doen in de marge. “Er zijn een heleboel andere dingen dan televisie en ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Televisie is ook een heel lastige wereld, zeker nu, er is een heleboel wat niet gemaakt kan worden. Ik wil de komende tijd zien waar ik nog meer blij van word.”

Waar zou ze wél voor terugkeren op tv? “Mijn uitgangspunt is: als er iets voorbijkomt waar ik heel blij van word, dan zal ik dat zeker doen“, zegt ze.

Als voorbeeld noemt ze haar deelname aan De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. “Dat was geweldig, maar ik heb niet de onbedwingbare behoefte om maar op tv te zijn. Het moet iets zijn wat bij me past. Dán vind ik het waard om erover na te denken.”

Ik word op dit moment heel blij van mijn platform huisdieren.nl. Komt er een programma voorbij dat daar prima bij aansluit, dan zal ik dat zeker doen, maar het is niet mijn prioriteit.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen