Martien Meiland woest op Aran Bade: ‘Geen zin in jou!’

RTL Boulevard-reporter Aran Bade heeft het he-le-maal verbruid bij Martien Meiland. De heren staan al bijna een jaar op gespannen voet met elkaar en dat leidde gisteren tot een explosie. Onaangekondigd stond Aran opeens voor het hek van de nieuwe Meiland-boerderij in Hengelo, waar hij hengelde naar een interview met de heer des huizes. Het leidde tot een enorme woede: Martien gooide woest de telefoon erop, schakelde zijn manager in en liet Aran urenlang buiten staan.

Boulevard-collega Rob Goossens vertelde aan de desk dat Martien echt flink over de zeik was. “Aran ging spontaan op de koffie en het was voor de familie Meiland iets te spontaan, want toen hij daar stond, gooide Martien meteen de hoorn op de haak. Hij had daar helemaal geen zin in.”

Het leidde ertoe dat Aran urenlang moest wachten in de snikhete zon voor wat quotes van de Meilandjes. “Vervolgens heeft Aran daar nog uren staan wachten en in de tussentijd nog een boos belletje van de manager gekregen.”

De Meilandjes zijn echt heel anders geworden, meent Rob. “Het is echt een verschil van dag en nacht met Frankrijk, waar je gewoon naar binnen kon lopen. Het is nu een soort van Villa Eikenhorst geworden met een gigantisch hek eromheen en als ze je niet binnen willen, dan kom je er gewoon niet in.

Uiteindelijk kwam prinses Maxime nog wel even naar het hek toegelopen om Aran van wat quotes te voorzien. Ze ging onder meer in op de ruzie met huishoudster Nadège.

Ruzie

De ruzie tussen Aran Bade en Martien Meiland begon vorig jaar zomer. Aran Bade ging voor Boulevard op bezoek in het ‘chateau’ van de Meilandjes, maar vlak daarna laste Martien een soort mediapauze in.

Nadat Martien twee keer weigerde om een quoteje te geven aan Boulevard, opende de showrubriek de aanval op de SBS 6-familie. Het programma probeerde een rel te creëren over het drankgebruik van de Meilandjes door te bellen met alcoholkritische organisaties, die op afroep overal schande van spreken.

Lees ook:
RTL Boulevard opent aanval op Chateau Meiland (13 september 2019)
Martien Meiland wil nog steeds niet met BLVD praten (27 september 2019)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (6 februari 2020)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen