Brecht en Carolina worden geen Catherine en Viola

Geplaatst op do 06 aug 2020 om 14:00

Het lag gezien hun saaie achtergrond al een beetje in de lijn der verwachting, maar het lijkt erop dat we van het nieuwe 5 Uur Show-duo Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo echt geen voortslepende catfight hoeven te verwachten. Hun voorgangers Catherine Keyl en Viola Holt zorgden jarenlang voor amuserende bitchfights, maar Brecht en Carolina gaan hen niet achterna. Een beetje jammer, want zo gaat de nieuwe middagshow van SBS 6 al helemaal aan iedereen voorbij.

Brecht en Carolina zullen de 5 Uur Show week op week af gaan presenteren, net zoals Catherine en Viola jarenlang deden. “Hoe kun je het met Brecht vinden?“, vraagt Catherine in de VARAgids aan Carolina.

Carolina: “Ik kende haar niet, maar toen we wisten dat wij de presentatoren werden stuurde ze me een aardig appje. Ik vind haar open en eerlijk. Wat kijk je nou?

Catherine: “Het lijkt of ik mezelf hoor over Viola Holt. Indertijd is er iemand uit ons team geweest die ons tegen elkaar heeft opgezet. Om de kijkcijfers te verhogen.

Carolina: “Dat meen je niet! Die controverse tussen jullie werd inderdaad altijd breed uitgemeten.”

Catherine: “En nog. Ik ga er nooit op in, maar het is wel pijnlijk. Ja, als dat soort machten zich tegen je keren, kun je niks doen.”

Voor dat soort spelletjes laat Carolina zich in elk geval niet lenen. “Bij ons valt er wat dat betreft niks te halen, wij zijn twee nuchtere vrouwen. Ik heb een goed gevoel bij Brecht, en dat is volgens mij wederzijds.”

Foto: SBS, William Rutten
17 Reacties op “Brecht en Carolina worden geen Catherine en Viola”


 1. Mathilde

  Nooit andere na-apen. Dat is zo goedkoop.

  Laat dat maar over aan de RTL zender kopie/plak/jat.

 2. Wendy's dealertje

  Dat Brecht überhaupt een kans krijgt is op zichzelf al merkwaardig.

 3. Dennis

  Ik las ergens dat Gallyon van Vessem en Selma van Dijk waarschijnlijk weer ergens op televisie terugkeren. Zal me niets verbazen als zij samen een dagelijks programma gaan maken op RTL 4 om 17:00 als tegenhanger van de 5 Uurshow..

 4. William Raaf

  Ons tv-landschap (commercieel en Staatsmedia) is gevuld met talentloze ‘BN’rs’. De een is nog druileriger dan de andere stupide is.
  De commerciëlen zullen binnenkort wel failliet gaan of een niche rol gaan vervullen voor een handvol nitwits (geef ze Brood en Spelen !) of het roer zou desastreus moeten omgaan (er is namelijk ruimte voor (en behoefte aan) een kwalitatief goede zender in het centrum/neutraal en een kwalitatieve (dus geen kinderachtig Geenstijl of POW geneuzel) op rechts (waar een gapend gat is) (zie bv. Fox in Amerika die al decennia lang de grootste is).

  Daarnaast -en dit is van levensbelang in een gezond functionerende democratie (wat in NL duidelijk NIET het geval is)- zou de Staatsmedia onmiddellijk geprivatiseerd moeten worden. Liever nog gisteren dan vandaag. Eigen broek ophouden, eigen propaganda betalen en eindelijk eens stoppen met het parasiteren op de mensen die ze zo verachten.

 5. Bart

  Viola en Catherine presenteerden en niet week op week af maar om en om. Nee deze 2 worden zeker geen Viola en Catherine. Had maar (een beetje) het format van vroeger genomen. Dit gaat weer een enorme flop worden! Ook ontzettend dom om weer eerder te beginnen met De 5 uur show dan met de rest.

 6. Kanjer.

  O,o,o, wat een helderziende zijn er hier weer op MC.
  Hoe kun je over iets beslissen wat nog nooit te zien is geweest, wacht af, en kijk eerst eens hoe het gaat, en heb dan een mening.

 7. ZeerNetteDame

  John de Mol moet ophouden de achteloze zapper met zijn ellende te traumatiseren. Je zou maar de controle over je afstandsbediening verliezen en plotseling op SBS6 belanden.

 8. jaja

  Brecht en Carolina worden geen Catherine en Viola
  Nee, en de Vijf Uur Show geen hit !

 9. Gerda

  Waar blijft Merel in het verhaal? Staat ze op een zijspoor of is ze inmiddels de laan uitgestuurd? Ik zou wel eens willen weten waarom ze hier geen kans heeft gekregen.

 10. Fred

  2 duffe wijven die een programmaatje van Son de mul doen …niks an

 11. Piet Pannelap

  Jezus!!!! Stuur die gratenpakhuizen eerst een maand op McDonalds dieet…!!

 12. A.M.

  Dennis 14.11u. Wat een goed idee van je!!

 13. Minder of Mirjam

  Wat een extreme nep glimlach heeft Carolina Lo Galbo op deze foto zeg.

 14. Jaap Aap

  Brrrrrrrr Brecht. Die zal je maar in het donker tegenkomen…

 15. Daar is Merel

  @Gerda

  Merel zal wel met Roelof, Jeroen en Evelien in het team van ANP’s DeDag verschijnen.

 16. John van der Wal

  Vijf uur Show was in de tijd dat Viola het presenteerde een geweldig middag programma. Gezellig om zo na je werk thuis te komen. En het was altijd weer een verrassing hoe Viola er geweldig uit zag. Ben benieuwd wat het nu gaat worden.

 17. tim

  Triest dit, gaat het niet worden helaas.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.