Brecht en Carolina worden geen Catherine en Viola

Het lag gezien hun saaie achtergrond al een beetje in de lijn der verwachting, maar het lijkt erop dat we van het nieuwe 5 Uur Show-duo Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo echt geen voortslepende catfight hoeven te verwachten. Hun voorgangers Catherine Keyl en Viola Holt zorgden jarenlang voor amuserende bitchfights, maar Brecht en Carolina gaan hen niet achterna. Een beetje jammer, want zo gaat de nieuwe middagshow van SBS 6 al helemaal aan iedereen voorbij.

Brecht en Carolina zullen de 5 Uur Show week op week af gaan presenteren, net zoals Catherine en Viola jarenlang deden. “Hoe kun je het met Brecht vinden?“, vraagt Catherine in de VARAgids aan Carolina.

Carolina: “Ik kende haar niet, maar toen we wisten dat wij de presentatoren werden stuurde ze me een aardig appje. Ik vind haar open en eerlijk. Wat kijk je nou?

Catherine: “Het lijkt of ik mezelf hoor over Viola Holt. Indertijd is er iemand uit ons team geweest die ons tegen elkaar heeft opgezet. Om de kijkcijfers te verhogen.

Carolina: “Dat meen je niet! Die controverse tussen jullie werd inderdaad altijd breed uitgemeten.”

Catherine: “En nog. Ik ga er nooit op in, maar het is wel pijnlijk. Ja, als dat soort machten zich tegen je keren, kun je niks doen.”

Voor dat soort spelletjes laat Carolina zich in elk geval niet lenen. “Bij ons valt er wat dat betreft niks te halen, wij zijn twee nuchtere vrouwen. Ik heb een goed gevoel bij Brecht, en dat is volgens mij wederzijds.”

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen