Martien Meiland wil nog steeds niet met BLVD praten

Martien Meiland is nog steeds niet bereid om met RTL Boulevard te praten. Als enige van de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring gaf hij het programma gisteren geen reactie. Dat bleek in de uitzending op RTL 4. Meiland probeert het aantal media-optredens een beetje naar beneden te brengen en nadat hij Boulevard twee keer ‘nee’ verkocht, besloot de showrubriek de aanval op hem te openen door organisaties aan het woord te laten die kritisch zijn over zijn alcoholgebruik.

Het leidt er kennelijk toe dat Boulevard en Meiland niet meer on speaking terms zijn, want Shownieuws stond hij gisteren wél te woord. “We hebben Martien Meiland niet bereid gevonden om op camera wat te roepen, maar we hebben wel de dochter Montana getroffen“, zei presentator Eddy Zoëy.

Montana is erg enthousiast over de kansen van Chateau Meiland op het Televizier-gala. Het programma neemt het op tegen Beste Zangers en Expeditie Robinson. “Expeditie Robinson wordt natuurlijk al vaak genomineerd, maar ze winnen nooit, dus laten we hopen dat het deze keer ook zo is.

Overigens heeft Martien verslaggever Aran Bade wel even telefonisch te woord gestaan, maar hij gaf al snel aan druk te zijn met zijn gasten. “Hij zit op het chateau, de vlag ging uit en hij zei: ‘Wat góóóéd! Ik ben helemaal overdonderd!’ Hij was glazen aan het inschenken voor de gasten, maar hij kan er echt niet bij dat zoveel mensen het waarderen en dat die familie zo omarmd wordt.

Lees ook: RTL Boulevard opent aanval op Chateau Meiland (13 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen