Ferry Doedens feest met Gordon na lastige week

Ferry Doedens heeft zaterdagavond in het kader van Gay Pride een feestje gevierd met televisiecollega Gordon. Ze hebben zich buitengewoon goed vermaakt met elkaar. Dat is te volgen op Instagram. Ferry heeft een heel lastige week achter de rug, aangezien een hater naaktfoto’s van hem heeft verspreid op internet. Iemand met wie hij webcamseks heeft gehad, besloot de beelden te screenshotten en te lekken naar een Amerikaanse schandaalsite. Vrij triest natuurlijk.

De Goede Tijden Slechte Tijden-acteur zal niet blij geweest zijn met het uitlekken van de foto’s, aangezien ze zeer expliciet zijn. Niet alleen is zijn geslachtsdeel duidelijk in beeld, maar ook is te zien hoe hij masturbeert.

Het lukte Ferry om de verspreider van de foto’s, de schandaalblog OMG.BLOG, op de knieën te krijgen, maar de foto’s hebben daar alsnog een etmaal online gestaan. Ze zwerven daardoor nog altijd op vele andere blogs en social media.

Ferry zal het er vast over hebben gehad met Gordon, die ook weleens zoiets gênants heeft meegemaakt. Tijdens een rechtszaak tegen één van zijn ex-vriendjes, lekten wel héél pikantje appjes uit. “Jouw lul wil ik elke dag“, was een van de berichtjes die op straat kwamen te liggen.

Expliciete naaktbeelden van Gordon zijn echter nooit uitgelekt, al is het maar de vraag of een schandaalblog daar überhaupt op zit te wachten.

Al met al hebben Ferry en Gordon, die ook een band hebben als ex-cocaïneverslaafden, een fijne avond gehad en konden ze al hun zorgen even opzij zetten.

Lees ook:
Homosite lekt expliciete naaktfoto’s Ferry Doedens (28 juli)
Hoofdpijn Ferry Doedens: naaktfoto’s verder verspreid (29 juli)
OMG.BLOG bukt voor Ferry Doedens, naaktfoto’s offline (29 juli)

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen