Seksappjes Gordon op straat: ‘Jouw lul wil ik elke dag’

Geplaatst op ma 23 apr 2018 om 15:30

De rechter had Gordon en zijn ex Kevin B. er nog zo voor gewaarschuwd: als ze niet onderling zouden schikken en hij dus écht uitspraak zou moeten doen in hun zaak, dan zouden er talloze WhatsApp-gesprekjes van de heren op straat komen liggen. En dat is nu gebeurd. Gordon is vanmiddag in het gelijk gesteld door de rechter: Kevin mag niet meer ontkennen dat hij een affectieve- en seksuele relatie heeft gehad met Gordon. Als bewijs heeft de rechter hun pikante gesprekjes gepubliceerd.

De conversaties zijn zeer expliciet. “Jouw lul wil ik elke dag“, zegt Gordon bijvoorbeeld. Kevin B. daarop: “Whahaha. M’n lul. De rest niet.

Volgens de rechter is het duidelijk dat de twee een seksuele relatie hadden. “Zo deelt gedaagde op 13 januari (…) onder meer mee: ‘Morgen ketsen eh kletsen we lekker en dan is alles ok!’. En op 24 januari 2018 tussen 19:24:26 uur en 19:25:55 uur hebben partijen het expliciet over het samen weer neuken, dat het erg geil was en het allerbeste ooit.

De man uit Almere en zijn advocaten mogen de affectieve- en seksuele relatie dus niet meer ontkennen. Per overtreding moet er een dwangsom van 5.000 euro betaald worden. Daarnaast kan Gordon zelf verschillende media benaderen met de inhoud van het vonnis, heeft de rechter bepaald.

De man uit Almere stapte naar de rechter om een contactverbod af te dwingen. Ook wilde hij dat Gordon geen berichten meer over hem op social media plaatste. Daar is de rechter niet in mee gegaan.

Gordon vroeg op zijn beurt om een rectificatie van de Almeerder omdat hij de relatie in de media ontkende. Kevin B. mag de relatie niet langer ontkennen.

De hele uitspraak van de rechter en de WhatsApp-gesprekken tussen beide heren, tot én na het veelbesproken moment dat Gordon de Almeerder onthulde als zijn nieuwe vriend, kunt u lezen op Rechtspraak.nl.

Lees ook:  ‘RTL 4-ster Gordon duidelijk zichtbaar op seksvideo’ (vanochtend)

Foto: RTL








67 Reacties op “Seksappjes Gordon op straat: ‘Jouw lul wil ik elke dag’”


 1. Sjaak

  Wat een vreselijk stuk stront is het toch die Gordon.

 2. Meneer Kaktus

  50 jaar homo-emancipatie down the drain dankzij Heuckeroth.

 3. Otto Groeneveld

  Gordon is een zwaar gestoord mannetje. Trouwens je zal die Kevin later als arts krijgen ben je ook nietbzo blij.

 4. Senip

  Vanwaar die asterisk in de titel? Vier uur geleden in de titel over Joke Bruijs was er nog geen сensuur.

 5. Senip

  Bovendien zijn we hier niet in het preutse Amerika, maar dat terzijde.

 6. Peter Van de Plas

  Ordinair stuk vreten Gordon !

 7. Tss

  Sjaak
  Mon 23 Apr 2018 om 15:33
  Citeer “Wat een vreselijk stuk stront is het toch die Gordon.”Je bedoelt jezelf toch Sjaakie?

 8. Meneer Kaktus

  Gelukkig zijn mijn apps aan Virgien nooit uitgelekt.

  Daarnaast: na onze wilde zondagavond in de caravan is Virgien nog lang niet uitgelekt.

  #traagkaktuszaad

 9. scott_0

  je lol?

 10. OMG

  Voor de goede orde: Ik vind Gordon vreselijk, maar ik heb alles gelezen en hij is toch écht zwaar belazerd…

 11. Jeffrey

  Oh wauw MC!
  Dat is ook echt het enige schunnige van de in totaal ruim 1000 berichten die in het vonnis staan.

  Nee, Gordon heeft dit niet op straat gegooid, de berichten zaten in de bewijsvoering, en ja dat staat nu eenmaal later in het vonnis.

 12. Stefan

  Wat zijn homo’s toch smerig en ordinair.

 13. artemis

  MC weer in de bocht! Alles voor de clicks hé?

 14. Jeroen

  Gefeliciteerd met jullie presentator RTL hoe diep kun je nog zakken?

 15. Frans

  RTL dit is nu de reden dat jullie naar de filistijnen gaan

 16. wer

  Toch helemaal geen gekke teksten. Dit sturen zoveel mensen naar elkaar. Lullig voor hem is dat het op straat ligt. triest.

 17. Jeffrey

  Toch helemaal geen gekke teksten. Dit sturen zoveel mensen naar elkaar. Lullig voor hem is dat het op straat ligt. triest.

  —-

  Gordon heeft de berichten als bewijsvoering aangeleverd en wist dat dit in het vonnis zou komen. Gordon had dan ook niets te verliezen, want in de berichten staat verder niks schokkends, alleen dat hij echt flink voor de gek is gehouden.

 18. GF

  Ik weet niet hoeveel geld Gordon aan hem heeft uitgegeven aan cadeaus etc. Dit ruikt naar een nieuwe manier om de ander op te lichten? Gordon heeft een goed hart en hij is misschien heel erg opgelicht?

 19. david

  Als je die appjes zo leest is Gordon wel een heel erg labiel persoon… jezus.

 20. Kees

  Begin februari van dit jaar kenden ze elkaar 6 maanden dus deze hele affaire ging dwars door de trouwserie van Gordon heen en dus rijst de vraag is Who is fooling who ?

 21. John Ewbank

  Heuck, vanavond potje sjorren op je sofa om de overwinning te vieren?

 22. Mark

  Too much information… En Gordon zegt tegen elke scharrel op Whats App: beste sékx ooit, en ze trappen er allemaal in, en vice versa.

 23. Rick

  Gordon wilde zijn gelijk halen maar de rechter heeft niet gezegd dat er een liefdesrelatie was. Alleen een rampetamp relatie

 24. Mark

  Zijn ook nog echt duizenden what’s app berichten ook. Ben na de honderdste gestopt met leven. Wat een lappen tekst. Hebben die niks beter te doen? Naast rimmen en cocksucken dan?

 25. Mark

  ^^^^

  Gestopt met lezen dus. ;) Zou wel heel erg zijn als e spontaan er bij neer valt als je al die dirty talk leest. :P

  Zijn ook nog echt duizenden what’s app berichten ook. Ben na de honderdste gestopt met lezen. Wat een lappen tekst. Hebben die niks beter te doen? Naast rimmen en cocksucken dan?

 26. Me

  Had zijn vader hem maar in de heg gespoten.

 27. 123

  Jeetje, wat een beklemmend persoon is Gordon in de liefde zeg! Overigens tonen die app’jes ook heel mooi datgene aan wat ik ooit iemand heb horen zeggen: “Volgens mij heeft Gordon echt borderline. Een psycholoog zou heel blij worden om hem in de stoel te hebben zitten, want volgens mij is hij wel zo’n beetje het hoogst haalbare voor een psycholoog.”

 28. Bart M.

  Gordon heeft het gelijk altijd aan zíjn kant; de verkeerde kant.

 29. Hermann Boring

  Die Kevin schrijft wel uiterst beroerd Nederlands voor een arts in opleiding.

 30. GoorDoen

  De strekking van het hele verhaal is dat Gordon in een doorgedraaide psychopaat veranderd zodra meneer zijn zin niet krijgt. Hij heeft ook drammerige berichten naar de moeder en zus van die jongen gestuurd, dan ben je gewoon een gevaarlijke freak.

 31. Mark2

  Gelezen.. die gordon heeft dus bewust op internet gezet… hij deed altijd alsof hij hun relatie op internet zette.. maar dat deed hij oas toen er ruzie was.. volledig uitgelokt. Blijft een ongelooflijk vals kutwijf!. Al kan die gozer niet meer ontkennen een relatie tevjebben gehad (dat wil in geval van gordon iedereen wel ontkennen) uit de stukken blijkt dat gordon doelbewust iemand in de media zwart heeft genaakt en heeft willen vernietigen op internet! Laffe laffe vuile streek. Gordon is de looser!!!

 32. Mark2

  Gelezen .. die gordon heeft dus bewust op internet gezet… hij deed altijd alsof hij hun relatie op internet zette en er toen na 5 minuten achte Rowan dat hij belazerd werd.. maar dat deed hij pas toen er ruzie was.. volledig uitgelokt. Blijft een ongelooflijk vals wijf!. Al kan die gozer niet meer ontkennen een relatie tevjebben gehad (dat wil in geval van gordon iedereen wel ontkennen) uit de stukken blijkt dat gordon doelbewust iemand in de media zwart heeft genaakt en heeft willen vernietigen op internet! Laffe laffe vuile streek. Gordon is de looser!!!

 33. SOLANGE

  Wat een zielig zooitje ……Gordon krijgt maar weer aandacht de narcist….

 34. Bep

  Samenvattend! Kevin zal je arts maar wezen,liegt dus alles bij elkaar.Dan zullen die verhalen van ex-vriendinnen ook wel waar zijn.Op zo’n arts zit je echt niet te wachten.

 35. Kaaskijker

  Een arts in opleiding, hoe oud is die gast man dan? Sowieso de helft van Gordons lentes.

 36. Tim

  Wat vind ik Gordon toch een enorme ranzige goedkope viespeuk.

 37. Tijmen

  In Nederland zijn wij diep gezonken. We maken ons druk om Gordon, schrijven de ene negatieve reactie naar de andere. Het is duidelijk: Nederland verveelt zich. Je leest het overal; op diverse media. De Nederlander maakt zich druk om niks en verveelt zich en is daarom compleet gefrustreerd in het leven. Dit zijn de eerste tekenen van een aankomende oorlog. De Nederlander snakt blijkbaar naar woede-uitbarstingen in de vorm van oorlog. Het gaat beginnen.

 38. Tim

  @ Tijmen

  Amen.

 39. Kaaskijker

  Nu het app-verkeer lezende is mijn strekking dat Kevin de benadeelde partij is. Ik vind het outen c.q. online zetten veel erger dan het ontkennen van de relatie. Chantage. Wraak.

 40. Roos-Maryn

  Wat moet Gordon eenzaam zijn, triest figuur. En donderdag samen met dat andere trieste figuur weer mensen uitlachen in hun programma.
  Die mensen zijn allemaal een stuk gelukkiger dan die 2 droeftoetters.

 41. achtmet

  Zijn vader (of wie dan ook ) had hem beter in de zakdoek uit kunnen snuiten .Bah wat een ranzig figuur

 42. Arnold

  18.14 Idd laat ze “gelukkig” zijn in hun villa en luxe vakanties naar Dubai en
  Zuid Afrika. Ben der niet jaloers op.

 43. Robin D.

  Stukken gelezen uit die whatsapp passages op rechtspraak.nl en er vallen mij een paar dingen erg op:
  Kevin is een leugenachtige arts in opleiding, je zal die ransbak maar als arts krijgen. En Kevin is geestesziek net als Gordon, die erg naar voren komt als een oude zielige, wanhopige eenzame man die zodra die zijn zin niet krijgt veranderd in een psychopaat met wraakzuchtig gedrag inclusief mishandelen.

 44. Jo

  Dit weekend ook z’n boek gelezen…

  Één woord: ziek!

 45. Uuuh

  Begrijp ik nou goed dat de vandaag door de rechtbank vastgestelde relatie tussen de ‘heren’ ook al speelde gedurende Gordon gaat trouwen? Daarover vanavond geen woord bij RTL Boulevard!

 46. David

  @ OMG, maar wij ook met die trouwshow van ‘em.

 47. Misha

  Het slaat natuurlijk nergens op dat de rechter persoonlijke gesprekken openbaar maakt. Leuk dat het dient als bewijs, maar ook dat kan binnen de rechtzaal blijven…

  Dan nog de zielige figuurtjes hier op MC… Alsof Gordon de eerste is die ooit seksuele berichten heeft gestuurd…

 48. @Uuuh

  dat vraag me nou ook af……. hoe zit dat……..

  was deze relatie er al tijdens de opnames of uitzendingen ?

  dat is toch wel bizar.

  maar nederland is dat alweer voor het grootste gedeelte vergeten…….

 49. arjan

  Het wordt tijd dat Gorden opgesloten wordt in een gesloten inrichting.

 50. age

  Als Gordon op straat loopt, loopt de ene l.. achter de andere aan..

 51. Tim20

  Op 4 februari stuurden ze berichten naar elkaar dat ze 6 maanden samen waren… Dat betekent dat Gordon en Kevin hun relatie begonnen op 4 augustus…. En heel Nederland in december zich maar afvragen voor wie Gordon zou kiezen in zijn RTL trouwprogramma…. Ha ha ha

 52. Jérôme

  Het gerucht ging al dat hij verliefd was tijdens het opnemen van het trouwprogramma en nu weten we het hoe we compleet in de zeik zijn genomen.

 53. Martina

  Ik moest gelijk denken aan de beruchte famile Isa/Onno Hoes ….

 54. critikast

  Heb medelijden met alle homo’s en lesbiennes die in feite weer aan de schandpaal worden genageld door die hufterige Gordon en zijn vriendje! Bedankt Gordon, maar je hebt natuurlijk je plaats bij de komende Gay Pride op het zuipbootje al weer gereserveerd ?

 55. Theo van der Goot

  …..Gordon we moeten je helaas laten gaan….

 56. `Flits Bom

  Heel gemeen om die examenfraude zo aan het licht te brengen.
  Als je hem een verklaring daarover hoort geven weet je precies wat voor type het is.
  Hij probeert stijlvol te doen maar je herkent de onderbroek verkoper van de Albert C meteen in hem. Niet ok deze gast..

 57. `Flits Bom

  De grap is ook dat zijn imagoschade 10 x groter is dan hij zich nu realiseert.
  Karma is a bitch Goor..

 58. John Mastenbroek

  Conversatie tussen beiden gelezen! Wat een bullshit en zielig kinderlijk gedoe!
  Waarom krijgt die Gordon steeds weer programma’s op RTL4 (en straks Talpa)?
  ?? Wat een zielig figuur welke kijkers al belazerde tijdens “Gorden gaat trouwen” of iets dergelijks. Kijkers en media trappen er steeds weer in! Afgewezen kerels in dat programma kunnen slechts blij zijn om te zijn weggestuurd! Met zo’n vent wil je toch niet “trouwen”?
  Een “presentator” welke zijn klussen slechts te danken heeft aan zijn naam. Niet meer en niet minder!
  Begrijp producenten niet om dit “zielige figuur” steeds weer een programma te geven. Wie zit daar nu nog op te wachten?
  Dit figuur op TV….? Snel weg van zo’n zender.

 59. Uuuh

  By the way, wat moeten we vinden van een arts in opleiding die zijn vriend ‘kanker hard’ mist……………

 60. Jérôme

  Blushing gaat Flushing worden snel doorspoelen graag.

 61. Jamai

  Wat een hypocrisie hierboven zeg. Honderdduizenden stelletjes die net samen zijn en smoorverliefd op elkaar sturen elkaar soortgelijke teksten, los van erotische foto’s en/of filmpjes. Nu het twee mannen betreft én het over Gordon gaat – die de schunnigheid inderdaad niet schuwt – valt iedereen ineens over hem heen. Stelletje moraalridders.

 62. Actries van Houten

  @Jamai Dat van die seksverhaaltjes moeten ze helemaal zelf weten. Maar wat ik vrij schokkend vind is dat Gordon er op los mept als hij ‘SOS achter de kiezen heeft’ – coke dus, Kevin met een mes heeft bedreigd en ook nog eens heeft bijgedragen aan de examenfraude van die jongen. Dan ben je niet bepaald zuiver op de graat.

 63. dsm-IV

  de grootste lul zit aan zijn lul vast…

 64. UWV

  Zal mij niets verbazen dat Gordon zich tussen nu en vijf jaar moet melden bij de bijstand omdat hij zijn volledige vermogen er door heen heeft gejaagd. Wordt naar aanleiding van dit akkefietje ontslagen en vind met zijn CV nergens anders werk.

 65. Sam

  Het zijn gewoon ordinaire poep terug duwers. Bah.

 66. z

  En nu nog een uitgever die alle uitspraken van Gordon uit wil geven.

 67. anoniem

  Zucht.. Interessant.. Ik blijf denk ik lekker vrijgezel.. :-)

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.