Seksappjes Gordon op straat: ‘Jouw lul wil ik elke dag’

De rechter had Gordon en zijn ex Kevin B. er nog zo voor gewaarschuwd: als ze niet onderling zouden schikken en hij dus écht uitspraak zou moeten doen in hun zaak, dan zouden er talloze WhatsApp-gesprekjes van de heren op straat komen liggen. En dat is nu gebeurd. Gordon is vanmiddag in het gelijk gesteld door de rechter: Kevin mag niet meer ontkennen dat hij een affectieve- en seksuele relatie heeft gehad met Gordon. Als bewijs heeft de rechter hun pikante gesprekjes gepubliceerd.

De conversaties zijn zeer expliciet. “Jouw lul wil ik elke dag“, zegt Gordon bijvoorbeeld. Kevin B. daarop: “Whahaha. M’n lul. De rest niet.

Volgens de rechter is het duidelijk dat de twee een seksuele relatie hadden. “Zo deelt gedaagde op 13 januari (…) onder meer mee: ‘Morgen ketsen eh kletsen we lekker en dan is alles ok!’. En op 24 januari 2018 tussen 19:24:26 uur en 19:25:55 uur hebben partijen het expliciet over het samen weer neuken, dat het erg geil was en het allerbeste ooit.

De man uit Almere en zijn advocaten mogen de affectieve- en seksuele relatie dus niet meer ontkennen. Per overtreding moet er een dwangsom van 5.000 euro betaald worden. Daarnaast kan Gordon zelf verschillende media benaderen met de inhoud van het vonnis, heeft de rechter bepaald.

De man uit Almere stapte naar de rechter om een contactverbod af te dwingen. Ook wilde hij dat Gordon geen berichten meer over hem op social media plaatste. Daar is de rechter niet in mee gegaan.

Gordon vroeg op zijn beurt om een rectificatie van de Almeerder omdat hij de relatie in de media ontkende. Kevin B. mag de relatie niet langer ontkennen.

De hele uitspraak van de rechter en de WhatsApp-gesprekken tussen beide heren, tot én na het veelbesproken moment dat Gordon de Almeerder onthulde als zijn nieuwe vriend, kunt u lezen op Rechtspraak.nl.

Lees ook:  ‘RTL 4-ster Gordon duidelijk zichtbaar op seksvideo’ (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen