Wilfred Genee bij Op1: ‘Ik ben hier verdomme genaaid!’

Geplaatst op za 11 jul 2020 om 7:35

De zondag-Op1 die twee weken geleden werd uitgezonden was de spannendste van het seizoen: de sfeer tussen Jeroen Pauw en Fidan Ekiz aan de ene kant en Wilfred Genee aan de andere kant was erg ijzig. Achter de schermen zijn de betrekkingen tussen het drietal erg goed, maar tijdens de uitzending werd Wilfred ineens fel aangepakt vanwege zijn Judas-actie in Veronica Inside. Over wat er daarna gebeurde is al het een en ander gezegd en nu klapt ook Dennis Schouten uit de school.

Dennis Schouten, leerling van Wilfred Genee, weet wel wat er gebeurd is nadat de uitzending plotseling eindigde. “Ik heb vernomen dat hij woest was op Fidan en Jeroen. Hij heeft gezegd: ‘Ik ben hier verdomme genaaid. Wat is er zojuist gebeurd? Dit is niet zoals het was bedoeld en waarom ik hierheen ben gehaald’“, vertelt hij in de Weekend.

Eigenlijk kreeg Wilfred gewoon een koekje van eigen deeg, aldus Dennis. “Hoe Fidan Wilfred benaderde met andere inzichten en tegengas gaf, is precies de manier hoe hij dat zélf in interviews ook doet om het iemand heel moeilijk te maken.

Zelf heeft Dennis een rode kaart gekregen van Wilfred: de presentator is ineens klaar met het tv-talent, omdat hij niet genoeg aan zijn kant zou staan. “Na de uitzending appte ik hem: ‘Ben je nu tevreden?’ ‘Nee’, kreeg ik terug. Later hoorde ik dat het daar uit de hand was gelopen. Die blik die Wilfred Jeroen Pauw gaf, gaf hij mij ook toen ik onverwacht in Dordrecht stond om de mannen van VI op te wachten voor PowNed.

Tijdens die schnabbel in Dordrecht, twee dagen na de racismespecial van VI, stonden Johan Derksen en René van der Gijp Dennis wél te woord, maar Wilfred niet. “Hij gaf me de wat-naai-je-me-nu-blik. Het was erg ongemakkelijk. Ik moest nieuws halen en dat kan hij mij niet kwalijk nemen. Toch was hij teleurgesteld in mij.

Wilfred is nu een soort kat in het nauw en die maakt rare sprongen. In zijn geval ook nog de verkeerde kant op… Hij weet dat de karakters van René van der Gijp en Johan Derksen momenteel sympathieker zijn dan die van hem ,doe dan gewoon wat zij en de mensen van je willen. Je verliest anders altijd.

Lees ook:
Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (29 juni)
‘We hebben een app-kreet Danny Vera klinkt racistisch’ (29 juni)
Herrie bij Op1: vrouw Wilfred grijpt in na fittie met Fidan (30 juni)
‘Wilfred Genee ging volledig uit zijn plaat bij Op1’ (1 juli)
Wilfred Genee vindt Dennis Schouten een verrader (1 juli)

Foto: NPO
37 Reacties op “Wilfred Genee bij Op1: ‘Ik ben hier verdomme genaaid!’”


 1. Geronimo

  Als je messen in andermans rug steekt, moet je niet gaan huilen als een klein kind als een ander dat bij jou doet. Wilfred moet zich erbij neerleggen dat zijn carrière bijna over is en dat is goed zo.

 2. Walter

  Dennis Schouten is een kind dat zijn zin niet krijgt en gaat dan leugens en roddels verspreiden.

 3. Rudi

  Dat het niet eerder gebeurd is, verbaast me. Hij heeft altijd achterbakse streken gehad. Nu heeft hij uiteindelijk zijn hand overspeeld en ipv rustig te blijven zitten als hij geschoren wordt, gaat hij nog harder om zich heen slaan. Ook nog eens een zeer slechte verliezer. Kortom, een vervelend mannetje.

 4. Joost

  Dennis Schouten te oprecht om politieke spelletjes te spelen zoals Genee. Ik ben nu wel klaar met Genee; zelfs het programma op BNR zette ik gistermiddag uit met die gedachte.

 5. Xxxxx

  Haat en nijd in Omroepland.

 6. Pauline

  Vileine matennaaier…

 7. Frits

  Toch is het heel bizar wat er allemaal gebeurd.

  Genee zijn carrière was juist een beetje gebouwd op het feit dat hij niet bij de deugers hoorde. En opeens sluit hij zich daar toch bij aan. Gevolg is natuurlijk dat hij door zijn oorspronkelijke publiek wordt uitgekotst, terwijl de deugers hem ook niet accepteren vanwege zijn verleden.

  Dit had hij zelf kunnen zien aankomen, dus ik vraag me echt af wat zijn motieven zijn. Ga bijna denken dat hij bedreigd is

 8. Pieter

  Matennaaier Genee maait nu in blinde wrok om zich heen zoals een psychopaat dat zou doen, jammer dat dit de kop van Dennis moest kosten, maar je ziet wel gelijk wie er gelijk heeft en wie niet. Wilfred Genee krijgt eindelijk de rekening betaald voor zijn jarenlange gezuig en gestook. Exit aub.

 9. Bea

  Het Geneetje van 22 juni was toch ook een maaksel van de Talpa censuur, de adverteerders, JdM, de inquisitie atmosfeer etc. Omdat die Genee een allemansvriend wil zijn, en voor de buhne rebels, maar in het echhie veilig uit de wind wil zitten, kon het niet anders dat zn zwakke ego, zwakke ruggegraat en carrierezucht zich zouden uiten in een vreemd misbaksel tav zn VI maten en het programma. Oftewel Doorgedraaid gedrag, en met een Uitgekotst resultaat.

 10. Victor

  Grandioos dat die kerel eindelijk gestopt wordt voordat hij alle dagen op de tv en de radio de ether kan vervuilen.
  Ik was hem al een tijdje spuugzat en nu begint iedereen hem stevig uit te kotsen. Het werd tijd dat de Judas zijn ware gezicht liet zien en ik hoop dat hij nu voor altijd achter de schermen verdwijnt. En Dennis Schouten moet gewoon zijn programma terugkrijgen. Al zal John de Mol dat niet gaan doen, want de despoot Genee trekt aan de touwtjes bij de andere despoot. Het is een verrot wereldje daar bij de Talpa.

 11. Dominee Bonk

  Is Wilfried Gênant niet beter op z’n plek bij een willekeurig ziekenhuisje in de periferie als ziekenhuisomroepverslaggever? Ik zie hem ook als autoverkoper van tweedehands Skoda’s of Kia’s. Een failliet wezen. Mensen, luister naar uw domineetje: Kijk niet meer naar de tv, mensen tot 40 doen dat sowieso al niet meer merk ik in mijn parochie, maar ook jullie, ouderen, zweer het af, laat het los. De Nederlandse tv loopt op z’n eind en heeft een uitzonderlijk laag niveau. Amen, kusjes van uw Bonkje, ik vertegenwoordig God op aarde en geef zijn liefde aan U door. Mijn kerk staat altijd open voor U.

 12. Rotterdammer

  Genee is zwaar door de mand gevallen en slaat nu als een dolle om zich heen om de reputatieschade te beperken maar daar is het te laat voor. Hij is voor eeuwig als een Judas gebrandmerkt en het publiek kotst hem uit , net als de farizeeër en NSB er Arie Boomsma.

 13. keet

  Die Genee is echt over en klaar, die kan nooit meer VI leiden met deze woke houding.

 14. Anton

  Zo een Arie Boomsma zou ik ook lachend in zijn bek schijten de vuile matennaaier die hij is om vanuit zijn huichelachtige standpunt de mannen van VI de maat te nemen en censuur nastreeft door de adverteerders te chanteren.
  Wat zijn dat voor praktijken?
  Chantage zoals die andere politieke terroristen dat doen rondom het kinderfeest. De samenleving dreigt te worden gesloopt door links-fascistische figuren die menen te weten wat de rest van de mensen moeten vinden en denken.

 15. ZeerNetteHeer

  “Mijn naam is Wilfred
  Ik maak in bed
  Helemaal niks klaar
  Mijn vrouw is, echt waar
  Neuken met een andere vent
  Iemand die ik goed kent
  Zijn naam is John de Mol
  Hij naait mijn ex in haar hol”

 16. Harry

  Wilfred Genee heeft zichzelf

  van z’n voetstuk getrokken.

  Mooi. Dat scheelt weer een

  middagje Malieveld…

 17. Klaas Flink

  Tsjah, zure druiven voor de Wilfred.
  Hoogste tijd voor een spiegel. Ben je ineens niet meer een hot item maar een hot target; ze weten nu hoe ze Wilfredje aan moeten pakken. Koekies bakken van eigen deeg.

 18. ikweethetbeter

  Helaas ik ben een Wilfred fan ,dus ik ben het niet met jullie eens .Ze komen echt met zijn allen terug” .

 19. Kim Wieft

  Wilfred Genee voelde zich onaantastbaar. Die zal nu wel echt woke zijn hahaha… Moet hij maar niet mijn vriendjes verlinken.

 20. Simon Dekker

  Whahaha, Wilfred Genee. De droplul van de Nederlandse televisie.

  2020 is een gek jaar.

 21. Minder of Mirjam

  Dennis Schouten kan echt niks

 22. Jeroen Smits

  Gladjanus valt zo door de mand en is niet meet geloofwaardig in zin team op tv en radio. Genee weg ermee. Mattie mag je nieuwe vriend worden.

 23. robb

  Vi mag graag uitdelen en veel mensen slapeloze nachten bezorgen , je ziet vaak dat mensen die graag uitdelen niet tegen kritiek kunnen dan worden ze boos , het is toch heel begrijpelijk dat Boomsma dit aanpakte om zijn gram te halen na dat hij keer op keer belachelijk is gemaakt door de heren van VI .

 24. Jaap Aap

  Walter om 7:44: jij snapt het niet, werk je soms bij Talpa?

  Lekker voor die kneus, graag met z’n kop en stem van de tv / radio!

 25. Jaap Aap

  @ZeerNetteHeer:
  Wil jij Genee niet meer?

  Die zat toch altijd zo diep in je reet?
  Heeft ie nooit gezegd dat dat ‘m speet?

  Bonkie bonkie, hij kwam er bij je keel weer uit,
  En dan heb ik het over z’n dikke fluit.

  Eeuwig schraal is je harige kont,
  Vandaar dat ie tegenwoordig alleen in je mond komt.

  ©® Jaap Aap, 11-07-2020, 10:19

 26. raam

  hallo Wilfred

  je hebt je niet gehouden aan je JA woord.

  god straft op zijn tijd

  meer volgt

  maak je borst maar nat

  de naakte waarheid komt!!!!!!!!!!!!!!!

 27. Youp

  Wilfred is een laf matennaaiertje
  Een ander zoveel mogelijk beschadigen en verdacht maken en zelf de onschuldige interviewer spelen.
  Ik denk dat de Mol ver klaar is met Fredje 800.000 euro´s per jaar is hij in ieder geval niet waard nu iedereen hem uitkotst.
  Misschien filiaalmanager bij de Lidl in Roelofarendsveen voor 31.000 euri per jaar

 28. Ron

  Ben benieuwd of ze Rutte ook zo aanpakken zondag…oh wacht…

 29. Job

  Als trouwe kijker van VI hoop ik dat Gijp en Derksen zélf opstappen, afzien van 2 jaar aan megasalaris en terugkeren bij RTL7, om daar voor iets minder geld door te gaan met Koert Westerman als gespreksleider. Maandag anderhalf uur, vrijdag een uurtje. Lekker man.

 30. Hans

  Weg met die matennaaier Genee.
  Niemand miet hem meer.
  Ook slechte verliezer.Laat hem op bezoek naar Alkwalli gaan.2 Kwallen.Soort zoekt soort

 31. wilfred genee

  Sorry Johan, Rene, Jan Dijkgraaf en de rest van Nederland. Ik zal het nooit meer doen, mag ik dan nu weer terug?
  Groetjes wilfred

 32. Nick

  Wilfred Genee is einde verhaal.

 33. W.A. van de Buren

  Doe wat u niet wil geschiedt ook een ander niet

 34. Flits Bom

  Genee moet vervangen worden.

 35. ronnie

  Wilfred Genee dan voel je hoe dat is.
  Jij, ja JIJ doet dit al jaren

 36. Nw

  JUDAS

 37. Tonny p

  Genee is toch advocaat geweest? Dat zegt al genoeg…moet de eerste eerlijke advocaat nog tegen komen…zijn beroeps mensen in de rug stekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.